2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok canım ben daha hiç bir yer gezmedim muhtemelen ikeadan bebeğin odasına göre ölçü verip yaptırıcaz. Hazır mobilyalar çok pahalı ve inan hiç hoşuma giden olmadı internet sitelerinde gördüklerim
Aynen canım burda bi tane sorduk mağazadan görüp aynısını yaptıralım diye 38 bin TL fiyat çıkardı sanki salon takımı alıyoruz eve bizde araştırmaya devam ediyoruz bu gidişle ben karar veremicem gibi

ne çekilişi arkadaşlar ben kaçrdım
sembolik hatıra hediye alalım dedik birbirimize onun çekilişi cumaya kadar isim toplayıp kura çekicezz ldkajskld
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende allah nasip ederse mart annesi olucam sağlıkla gelsinler inşallah
merhabalar şehir yaş kaçıncı çocuk aşı oldunuz mu kaçıncı çocuk bilgilerini söylerseniz tablomuza ekleyelim sizi de <3 hoşgeldiniiz

Perşembe çekeydin kurayı yaa cuma dışarı çıkıcam bebişe de bir şeyler bakıcam hediyemi de alırdım

Herşey ateş pahası gerçekten allah hepimize alım gücü nasip etsin inşallah gerçekten çok zor iki kişi çalışmasak nasıl yapardık hiç düşünemiyorum ama bebek nasibiyle geliyor derler sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah herşey alınır zamanla

Ay şimdiye kadar bi nasip kısmet göremedim inş doğduktan sonra gelir bari çünkü batıyoruz
o da şehir efsanesi galiba benim için ya hisselerim bile iyice düşüyor ahahah

Amin inş canımm

Ay şimdiye kadar bi nasip kısmet göremedim inş doğduktan sonra gelir bari çünkü batıyoruz
Yaa güldürdün beni allahta seni güldürsün inşallah demekki senin bebek doğduktan sonra kısmeti gelcek öyle düşün ve ben şehir efsaneside olsa inanıyorum yada inanmak istiyorum diyelim 9. Ayı kapattın mı sen onu söyle bakim

3 set derken biri süslü olcak foto için normal 2 tane alıcam biri doğumdan sonra vericem diğerini evde giydiririm

Üfff hiç sorma
Ha anladım tamam o zaman. Ay bir de fotoğrafçı olayı var di mi? Bakalım pandemi var diye almamazlik edecekler mi acaba?

Ay vallahi bazen bende senin gibi düşünüyorum kız
Ayın 1inde ekstre gelecek ne kadar gelecek acaba

Ha anladım tamam o zaman. Ay bir de fotoğrafçı olayı var di mi? Bakalım pandemi var diye almamazlik edecekler mi acaba?
Yok be canım ne fotoğrafçısı bir de ona para mı vericem telden çektiririm birine sonra çıkarttırıp albüm yaparım öyle çok bir şey süslemeyi düşünmüyorum da zaten biraz balon biraz masa süslemesi tamam işte

Şans baht gelsin diye adını uraz koyuyoruz artık evrene daha nasıl mesaj vereyim
Hayııır hala eylül masrafları geliyor şantiyelerden ya inşaat firmalarında çok lanet önceki iş yerimde ayın 5i dedim mi önceki ay biterdi şimdi kdv son günü

Muhabbete birden dalmış gibi olacağım ama valla bizde de her ay bakiye değil de borç devrede devrede gidiyor bir de ben calismasam mi acaba diyordum da annnovvv herşey ateş pahasına dönmüş o yüzden iscisin sen işçi kal diye devamke

Şuan taşınma arifesindeyim ve verdiğim paralara şok olup duruyorum ki alınacak şeyler henüz bitmedi. Eşimle kendimizi telkin ediyoruz ama ev çok güzel olacak diye Allahtan çocuğun bebek arabasını kıyafetlerini filan aradan çıkarmışım şuan bize çalışıyorum

Borç demeyelim burda olay çıkar jdjdjf Benim borcum sizin borcunuzu döveer cocuga 100₺ lik alışveriş yapamıyorum direk eksiye giriyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…