2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
YouTube u güya reklamsiz kullanıyorum, gece gece baklava reklamı çıktı karşıma

Annem de sordu adam 9bin demiş, üstüne de 2bin nakliye istemiş

Kızlar detaylı ultrasona eşleri alıyorlar dimi eşimin bi arkadaşı demiş ben hatırlamıyorum detaylı ultrason gitmedim demiş kafam takıldı

Hiç bilmiyorum ama alırlar niye almasınlar erkeklerin hatırlamaması çok normal
Alırlar bencede babası o da görmek istiyor tabi Zaten ben hissediyorum o hissedemedi henüz ona üzülüyor bide almazlarsa başka doktor ararız artık napim alan vardır illaki

Alırlar bencede babası o da görmek istiyor tabi Zaten ben hissediyorum o hissedemedi henüz ona üzülüyor bide almazlarsa başka doktor ararız artık napim alan vardır illaki
Alırlar alırlar ben her kontrole hocam fotocumuz videodumuz (eşim) girebilir içeri dimi diyorum eşime bakıp aç kardeşim sen telefonu diyolar ahhahaha
Geçen yıl almıyolarmış ama ya hiçbir kontrole falan girememişti eşi ama bu yıl salık

Kilo kaynaklı olabilir ben zayıfım ondan dolayı sanırım çok hissediyorum dışarıdan bile görülüyo oynadıgı bugün maşAllah videoda yakaladım 19 haftalığız
Canım 52 ile hamile kaldım 55 oldum şuan sen daha mı zayifsin yada göbek çevren hiç mi yoktu boy 160 benim belki uzunsun göbeğin hiç yok normalde

Kızlar bugün kendime yeni bir evham konusu buldum şuan 55 kiloyum öncesinde 52 idim.baby bin hareketlerini tam hissetmedim o dur diyemiyorum sizde durumlar ne?

Kızlar bugün kendime yeni bir evham konusu buldum şuan 55 kiloyum öncesinde 52 idim.baby bin hareketlerini tam hissetmedim o dur diyemiyorum sizde durumlar ne?
kuzu normal net olarak 20. haftada, bu haftada hissediyoruz bir çoğumuzz
senin haftanda hissedenler genelde 2. hamileliği yaşayanlar bebek hareketini ayırt edebiliyor ondan hissediyorlar
biz biraz acemilikten bağırsaktı damardı bebekti hepsini karıştırıyoruz sanırım ondan hangisiydi ayırt edemiyoruz
şimdi çocuk tekmelediğinde tam ayırt ediyorsun şüphe ettirmiyor inann dayan azıcık kaldıı hafta geçtikçe kuvvetleniyor sıpalar

Zahrada sen olmasan napcaz sağolasın canım inşallah az kaldı o zaman

Günaydınn bence kilo ile alakası yok karın kaslarının sıkıldığı ile alakalıymış. Ben sizden çok çok kiloluyum kilomu yazmak istemiyorum ama 17 de bir kere 18 de 2 3 kere 19 da günlük hissetmeye başladım. İlk hamileliğim göbekliyim gayet ama çok kilo alıp verdiğim için karın kaslarım eminim çok zayıftır. Benim çok aşırı zayıf olan arkadaşım 20ci hafta da hissetti ilk. Bunu hiç kafana takma vücuttan vücuda fark ediyor canım. Yakındır hissetmen inan bana

sizin daha erken . ben de 52 ile hamile kaldım şuan 54 oldum. Daha yeni hissediyorum. O da kendimi dinlersem:))

İçim ferahladi teşekkür ederim.cokda istahliyim ömrü hayatımda hiç kilo alamadım keyfini sürüyorum hiç önemli değil baby sağlıklı gelsin
sizin daha erken . ben de 52 ile hamile kaldım şuan 54 oldum. Daha yeni hissediyorum. O da kendimi dinlersem:))
Ay ne biliyim herkes yazıyor acaba neden dedim hamilelik çok güzel sadece bayan vesvese oldum iyiki varsınız

Günaydın minnoş kızlarım dün muhteşem bir gündü. Bebişkomu baya bir çok hissettim ki hala devam ediyor. Soluma yattığımda uyandığımda vuruyordu yine. G gumus82 hissetmeye basladin mi anlicaksin ne demek istedigimizi farklı bir his. Dün 20.haftaya girdik artik her gün gün içinde birkaç kez hissediyorum mesela. Az kaldı dayan

Canım senin hem ilk gebeliğin hem de daha erken kimisi 24 e kadar hissetmeyebiliyor. Benim 2. Olmasına rağmen net, kendini belli eden hareketler 18. Haftayı buldu. Öncekiler çok minik hareketlerdi, ilk gebelikte anlaşılmıyor. Bi çok hissettim dediğin şey de bağırsak hareketi oluyor. Normalde bağırsak hareketimizi hissetmeyiz ama rahim büyüyüp baskı yaptığından bi de bağırsaklardaki gaz miktarı arttığından birçok hamilenin ilk hareket sandığı şey aslında bağırsak hareketi. Bunu ilerleyen haftalarda daha iyi anlayacaksın. Zayıf da olsan iç karnın geniştir bebiş iç kısımlarda takılıyodur Sonuçta biz de usg de bir sürü hareket görüyoruz ama o ankileri daha hissetmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…