Ben Pazartesi gittim devlet hastanesine kadın doğumda muayene olup perinatologa yönlendirdi o da 5 Kasım a randevu verdi aynı gün randevu olmuyormuş ona dikkat edin istersenizBen devletten aldım Direk perinatolojiye randevu vermiyo önce kadın doğuma gitceksin dedi. Acaba gittiğim gün mü ayrıntılıyı yapar yoksa tekrar gün mü vercek anlamadım
Evet kardeşim bebeğim diye seviyor şimdilik, kardeşim gelince sallıycam arabada gezdirecem yemeğini yedircem galan diyor pek hayra alamet değil gibiHayırlısı olsun canım inşallah güzel anlaşırlar kızına söyledin mi kardeşi olacağını
bulantı aynıı bu hafta bişey oldu tiksinmelerim geri geldiGunaydin kizlar.Sonunda bende kg aldım.Tarti da+1kg gördüm.Ama bi kaç gündür bulantılar hortladı benim.Hemde bu haftada.Cimcimenin hareketlerini artık çok net hissediyorum.Sizde durumlar nasıl bakalım?
Annem cok cekerdiHep eski zihniyetler sen dışardan gelen gelinsin onlar ailedençocuğa laf sokmak da neyin nesi Allah aşkına. Ben hep derim anane veya babane farketmez çocuğa kendilerini sevdirmeleri lazım, yoksa ben istediğim kadar çocuğa sevdirmeye çalışayım boş. Hani kimisi şey der çocuklar büyüklerin yanında şımarıyor diye işte ben bunu hep destekliyorum. Anane babane evi bana göre şımarma yeri azıcık naz, kapris çeksinler
İlk iki gün kötüydüm bugün ıyıyım çok şükür canım
Ya benim kedim çok saf daha anlayamadı hamile olduğumuİnşallah. Bakalım simdiden birbirlerine sesleniyorlar. Kedim de kız, karnıma yatıyor, o mirliyor, Asel de tekme atıyor ona
Bu ara ben de düştüm abur cubur batağına ilk aylardaki özenimden eser kalmadıKızlar ben bugün aşırı tıkınıyorum çok abur cubur yedim çikolata,cips falan vicdan yaptım ben kilo alıyorum hem bebeğe faydası yok diye napıcam ben bu gırtlakla
Hayallerimle oynadın şu an ya bi pıt pıtımız vardı o da bağırsak çıktı iyi miCanım senin hem ilk gebeliğin hem de daha erken kimisi 24 e kadar hissetmeyebiliyor. Benim 2. Olmasına rağmen net, kendini belli eden hareketler 18. Haftayı buldu. Öncekiler çok minik hareketlerdi, ilk gebelikte anlaşılmıyor. Bi çok hissettim dediğin şey de bağırsak hareketi oluyor. Normalde bağırsak hareketimizi hissetmeyiz ama rahim büyüyüp baskı yaptığından bi de bağırsaklardaki gaz miktarı arttığından birçok hamilenin ilk hareket sandığı şey aslında bağırsak hareketi. Bunu ilerleyen haftalarda daha iyi anlayacaksın. Zayıf da olsan iç karnın geniştir bebiş iç kısımlarda takılıyodurSonuçta biz de usg de bir sürü hareket görüyoruz ama o ankileri daha hissetmiyoruz.
Bebektir o bebek benimde bağırsaklar çok çoşkulu ama bebeğin ki çok farklı hissediyorsun pıt pıt diye kendini belli ediyor sırt üstü yattığın da rahatsız pozisyonda oturduğun da ve bişeyler yedikten belli bi süre sonra ben burdayım diyorYa benim kedim çok saf daha anlayamadı hamile olduğumuAbla olacaksın diye alıştırmaya çalışıyorum ama abla diyince de çok sorumluluk yüklüyomuşum gibi olmaz umarım asdfktlşel
Bu ara ben de düştüm abur cubur batağına ilk aylardaki özenimden eser kalmadıAma sağlıklı şeyler de yiyorum yine de vicdan azabımı bastırmak için
Hayallerimle oynadın şu an ya bi pıt pıtımız vardı o da bağırsak çıktı iyi mi
Neyse onun sebebi de bebiş nihayetinde
Al benden de o kadar. Bi tek bana mı oluyro diyorum. Bazen yeme ataklarım geliyor.Ben artık doydugumu hissetmiyorum iyi mi?
Ayy hoşgeldin, ben erkek olsaydı Aslan koyacaktım adını eşim baya seviyor bu ismi. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.izmirden katılıyorum 30 yaşındayım allah nasip ederse oğlum olucak Aslanolcak ismide aşımı oldum ilk çocuğum
Maşallahh maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlısınız bebeğinizleAhan da ifşaladım kendimi
Göbüşlerinizin hastasıyım ya bende durumlar hala yemeği fazla kaçırmışım gibi
Pijamalılar 2 gün önce akşam o zaman daha büyük oluyo ama diğeri bu sabah, sabahları daha düz oluyo. 18+2 yiz bu arada
Eşim doğum izni ve yıllık izniyle 20 gün izin alacak nasip olursa onunla halletmek istiyoruz belki ilk gün annemler kayınvalidemler gelir yakın oturuyoruz zaten ama kendimiz Halledelim istiyorum çünkü ben başkaları varken çok stres oluyorum.Al benden de o kadar. Bi tek bana mı oluyro diyorum. Bazen yeme ataklarım geliyor.
Ayy hoşgeldin, ben erkek olsaydı Aslan koyacaktım adını eşim baya seviyor bu ismi. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Şimdi bir sorum var kızlar, önceki tecrübelerinize de dayanarak soruyorum. Doğumdan sonra yanınızda kim kalacak ne kadar kalacak? Benim annem babam çoktan gelip yerleşme peşinde, eşimin de ailesi istekli fakat evimiz iki odalı zaten. Kime ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir de ben kendimi o kadar kalabalıkla yaşamaya hazır hissetmiyorum. Bu durumda nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim.
valla aynı şeyleri kara kara düşünüyorum hastanede yanımda kim kalacak o bile olay oldu eşim ben kalcam diyor annem ben kalcam diyor.Al benden de o kadar. Bi tek bana mı oluyro diyorum. Bazen yeme ataklarım geliyor.
Ayy hoşgeldin, ben erkek olsaydı Aslan koyacaktım adını eşim baya seviyor bu ismi. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Şimdi bir sorum var kızlar, önceki tecrübelerinize de dayanarak soruyorum. Doğumdan sonra yanınızda kim kalacak ne kadar kalacak? Benim annem babam çoktan gelip yerleşme peşinde, eşimin de ailesi istekli fakat evimiz iki odalı zaten. Kime ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir de ben kendimi o kadar kalabalıkla yaşamaya hazır hissetmiyorum. Bu durumda nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim.
Ay maşallah sanaAhan da ifşaladım kendimi
Göbüşlerinizin hastasıyım ya bende durumlar hala yemeği fazla kaçırmışım gibi
Pijamalılar 2 gün önce akşam o zaman daha büyük oluyo ama diğeri bu sabah, sabahları daha düz oluyo. 18+2 yiz bu arada
Yavruş konuş eşinle gelmesin ailesi en azından ilk birkaç hafta. Baban ve kardeşin de gelmesin mümkünse zaten çok faydaları olmaz hem öyle olursa karşı taraf da alınmaz. Annen ve eşin yeter bence ilk haftalar. Ben de kendim için öyle düşünüyorum. Hem annen yemeğini temizliğini yapar nazın da geçer ne istersen rahatça söylersin.valla aynı şeyleri kara kara düşünüyorum hastanede yanımda kim kalacak o bile olay oldu eşim ben kalcam diyor annem ben kalcam diyor.
doğum sonrası eşimin ailesi başka şehirde 3 kişi bize gelirlerse benimkiler niye gelmiyo diye benimkileri de yanımda isterim ama hep beraber takılmakta istemem bir an önce eşimle çekirdek aile kalabileceğimiz zamana ışınlanmak istiyorum
ilk doğum olcağından gözümde kestiremiyorum yardıma ne kadar ihtiyacım olacağını ama babası abisi benim babam erkek kardeşimin yanında da ben lohusa halimle napcam bilmiyorum ahahah
akıl verin annelerrr ne öneriyorsunuz bizlereee
Çok zor bir durum dediğin gibi rahat etmezsin canım. Annenin yanına gelmesi senin için çok iyi olur en azından kırkın çıkana kadar gelmesin kimse daha sonra gelip görsünler torunlarını. Ben de eşimle annemde kalmayı planlıyorum annem yalnız çünkü eşimin annesi rahatsız o ilgilenemez. Yani benim aklıma da en mantıklısı annenin gelmesi geldi.valla aynı şeyleri kara kara düşünüyorum hastanede yanımda kim kalacak o bile olay oldu eşim ben kalcam diyor annem ben kalcam diyor.
doğum sonrası eşimin ailesi başka şehirde 3 kişi bize gelirlerse benimkiler niye gelmiyo diye benimkileri de yanımda isterim ama hep beraber takılmakta istemem bir an önce eşimle çekirdek aile kalabileceğimiz zamana ışınlanmak istiyorum
ilk doğum olcağından gözümde kestiremiyorum yardıma ne kadar ihtiyacım olacağını ama babası abisi benim babam erkek kardeşimin yanında da ben lohusa halimle napcam bilmiyorum ahahah
akıl verin annelerrr ne öneriyorsunuz bizlereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?