2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Buyuk kizim erkek olmasina cok sevindi . Ortancada sadece karnimda bebek var biliyor ona yeni soyledi ablasi. Buyuk kizim alisti zaten anne devamli hamile

Günaydın kızlar. Sağlık ocağından tetanoz aşısı için aradılar? Sizler yaptırdınız mı?
Günaydın canım ptesi ben aradım hemşireyi salı gel yapalım dedi dün gittim oldum aşımı gitmişken kanda verdim bir de benim hemşire ebe olduğu için emzirme eğitimi de verdi gitmişken

Birebir aynı hatta arttırıyorum bir fazlası da bizde mevcut ailelerimiz ikimizin de şehir dışındalar. Şimdi annem gelecek babam doğumdan önce gider otururum bi köşeye torunumu severim ben diye tuttturmuş, bi yanda kayınvalidemler de şehirdışından gelecek mecburen kalacak. Ben de ilk doğum neye ne kadar ihtiyaç duyacağımı bilmiyorum ama bu kadar uzun ve kalabalık bir ortam istemiyorum. Lohusa halleri ev küçük eşim de ben de rahat edemeyeceğim. Benim ailem daha bu konuda kendilerini düşünen tarafta kaç kere ima ettim çok uzun kalmaları eşim sevmez diye. Çünkü ev küçük banyo tek bi geldiklerinde 10-20 gün kalıyorlar. Üstelik biz işe gitsek de annem de babam da evde. Bu durum rahatsız ediyor. Şimdi bir de bebek durumu var. Dün daha annem baban böyle diyo çok heyecanlı deyince kalakaldım Gelmeyin de denmez. Ne diyeceğimi bilemedim.

Canlarım hele şu listelere bir bakın, eksik, az yazdığım bir şey var mı ?
Hastane cikislarinda eldiven oluyor zaten ekstra alma bence. Ben emzirme sudyeni ve atletide kullanamadim. Bosuna bir dunya para istiyorlar. Ama emzirme bluzlari var , hepsiburadadan almistim , ondan kesinlikle almanizi tavsiye ederim. Hemen kolayca emziriyorsun ve yaninda biri olsada gormuyor . Geceleride rahat oluyor ustunu acmaya calismiyorsun .

Tabiki de sen gelmeyin diyemezsin. Onu annenin soylemesi lazim. Erkeklerin yaninda yatamazsin. Gelecekse sadece anneler gelsin , sen ayaga kalkincada babalar gelir biraz bebegi severler , anneleri alip giderler. Ilk birisinin gelmesini tercih edeceksen annenin gelmesini tavsiye ederim. Ben lohusayken esim.ve kv de daha cok lohusa oluyor

ya bu sefer anneme iyice çile hem evde babama kardeşime yemek ayarlıcak 1-2 haftalık, aşırı düşüncesiz fikirsizlerdir kadını köle gibi kullanıyolar sonra gelcek bana bir sürü hizmet 2 iş olacak kadına
kaynanam desen kocasını bırakmadan gelmez, hadi bıraktı torun için otobüsle gelecek ben takarım covid falan çocuğa bişey bulaşır diye
acaba tek başımıza eşimle ne kadar üstesinden gelebilirim en azından daha huzurlu olurum

benim konuştuğum her hastane sadece 1 kişi kabul ediyordu yanıma ya seneye kadaar durumlar değişebilir tabii
fotocuyu sordum ben anlaşmalı fotocumuz var ama covid testi ile başka fotocu gelebilir doğumhaneye dediler
fiyat henüz almadıııım önce bir hastaneyi netleştireyim diye ahahah

Evet sanırım annemle konuşacağım. Ya hep benim bir şeyleri söylemem lazım yani biraz düşünceli olsa insanlar sanki hamilelikle birlikte bir de aile ilişkileri yönetmeye çalışıyoruz. Oyuncak mı bu sevelim modundalar anlamadım.
Ben de sen gibiyim ya eşimle ikimiz yapamaz mıyız diye düşünmeye başladım ama bakalım.

Benim hastanede yanımda eşim olucak doğum sonrası yanımda annem kalicak babam kardeşlerim görüp gider gün içinde herkes çalışıyor çünkü.kayin validem hastane çıktığım ertesi gün 6 kişi gelip bütün gün sabahtan akşama durup gideler aileden biri daha doğum yapinca öyle olmuştu.. sonra annem bir hafta durup gider ihtiyaç olduğundan değil kayınvalidem gelmek ister bir haftada o durur böyle ama bunları kafaya takmayın bebekler sağlıklı olsun kafanızı doldurmayın akışına bırakın alışverişleri düşünün sadece olur mu

Ben ne isim koyucam ya hala karar veremedik off geçici de var hiç sevmiyorum şu 3 aylık dönemleri bu arada sen izne ne zaman ayrılcan ? nasip olurs abi sıkıntı çıkmazsa ben son 3 4 hafta kala işten ayrıliyim diyorum tabi doktorumda izin verirse :)

satış çok kesiyorsunuz demek ki canım onu bir şekilde alışla satışı ayarlayın borç borç öde nereye kadar birazda size gelsin devir bende az önce onu sordum Z zahrada ya ne yapacaksın çalışacak mısın diye. Ben doktor izin verir ise son 3 4 hafta kala izne ayrılmayı düşünüyorum gerçekten para lazım oluyor her şey çok pahalı

Haydaa ben hep annemle eşim kalır diye düşünüyodum hiç hastaneylede konuşmadım daha erken diye
Sık idrara çıkma yaşıyor musunuz kızlar ?
Gece en az 3 kere kalkıyorum. Kalkmasam altıma yapcak gibi oluyorum zaten

32. haftadaa ayrılırım diye düşünüyorum ya ben beyannameleri verdim yapmıyorum artıkk kafam rahatt onun yerine kasayı masayı verdiler doğum sonrası dönmeyi düşünüyor musuun
ya resmen tek isim buldum seçenek bulalım dedik aylar geçti bulamayınca bu olsun diye karar verdik ne zormuş ya

Haydaa ben hep annemle eşim kalır diye düşünüyodum hiç hastaneylede konuşmadım daha erken diye

Gece en az 3 kere kalkıyorum. Kalkmasam altıma yapcak gibi oluyorum zaten
kız ben ruh hastası gibi hastane hastane doğum odalarına baktığımdan her şeyi soruyorum
doğum yapıcam da odaları görebilir miyim diyorum aa hiç o kadar göstermiyorsunuz kaç gün var diyolar yaklaşık 5 ay diyorum onlar da şok ahahahha
mama göğüs pompası kıyafet battaniye vs kullanmam ama sonuçta o kadar para vercem her şeyi versinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…