Buyuk kizim erkek olmasina cok sevindi . Ortancada sadece karnimda bebek var biliyorEvet ya zaman çok acımasız dün gibi bazı şeyler bugün gibi. En güzel zamanları şimdi diyorum okula başlayıp evden bir çıktı mı bizden bir tıkta olsun ayrılıyorlar
Senin kızlar ne tepki verdi canım nasıl hissettiler söylediysen
Günaydın canım ptesi ben aradım hemşireyi salı gel yapalım dedi dün gittim oldum aşımı gitmişken kanda verdim bir de benim hemşire ebe olduğu için emzirme eğitimi de verdi gitmişkenGünaydın kızlar. Sağlık ocağından tetanoz aşısı için aradılar? Sizler yaptırdınız mı?
Birebir aynı hatta arttırıyorum bir fazlası da bizde mevcut ailelerimiz ikimizin de şehir dışındalar. Şimdi annem gelecek babam doğumdan önce gider otururum bi köşeye torunumu severim ben diye tuttturmuş, bi yanda kayınvalidemler de şehirdışından gelecek mecburen kalacak. Ben de ilk doğum neye ne kadar ihtiyaç duyacağımı bilmiyorum ama bu kadar uzun ve kalabalık bir ortam istemiyorum. Lohusa halleri ev küçük eşim de ben de rahat edemeyeceğim. Benim ailem daha bu konuda kendilerini düşünen tarafta kaç kere ima ettim çok uzun kalmaları eşim sevmez diye. Çünkü ev küçük banyo tek bi geldiklerinde 10-20 gün kalıyorlar. Üstelik biz işe gitsek de annem de babam da evde. Bu durum rahatsız ediyor. Şimdi bir de bebek durumu var. Dün daha annem baban böyle diyo çok heyecanlı deyince kalakaldım Gelmeyin de denmez. Ne diyeceğimi bilemedim.valla aynı şeyleri kara kara düşünüyorum hastanede yanımda kim kalacak o bile olay oldu eşim ben kalcam diyor annem ben kalcam diyor.
doğum sonrası eşimin ailesi başka şehirde 3 kişi bize gelirlerse benimkiler niye gelmiyo diye benimkileri de yanımda isterim ama hep beraber takılmakta istemem bir an önce eşimle çekirdek aile kalabileceğimiz zamana ışınlanmak istiyorum
ilk doğum olcağından gözümde kestiremiyorum yardıma ne kadar ihtiyacım olacağını ama babası abisi benim babam erkek kardeşimin yanında da ben lohusa halimle napcam bilmiyorum ahahah
akıl verin annelerrr ne öneriyorsunuz bizlereee
Hastane cikislarinda eldiven oluyor zaten ekstra alma bence. Ben emzirme sudyeni ve atletide kullanamadim. Bosuna bir dunya para istiyorlar. Ama emzirme bluzlari var , hepsiburadadan almistim , ondan kesinlikle almanizi tavsiye ederim. Hemen kolayca emziriyorsun ve yaninda biri olsada gormuyor . Geceleride rahat oluyor ustunu acmaya calismiyorsun .Canlarım hele şu listelere bir bakın, eksik, az yazdığım bir şey var mı ?
Benim 4.hamileligim ve 19.haftasinin icinde hissettim. Takilma benceKızlar bugün kendime yeni bir evham konusu buldum şuan 55 kiloyum öncesinde 52 idim.baby bin hareketlerini tam hissetmedim o dur diyemiyorum sizde durumlar ne?
Tabiki de sen gelmeyin diyemezsin. Onu annenin soylemesi lazim. Erkeklerin yaninda yatamazsin. Gelecekse sadece anneler gelsin , sen ayaga kalkincada babalar gelir biraz bebegi severler , anneleri alip giderler. Ilk birisinin gelmesini tercih edeceksen annenin gelmesini tavsiye ederim. Ben lohusayken esim.ve kv de daha cok lohusa oluyorBirebir aynı hatta arttırıyorum bir fazlası da bizde mevcut ailelerimiz ikimizin de şehir dışındalar. Şimdi annem gelecek babam doğumdan önce gider otururum bi köşeye torunumu severim ben diye tuttturmuş, bi yanda kayınvalidemler de şehirdışından gelecek mecburen kalacak. Ben de ilk doğum neye ne kadar ihtiyaç duyacağımı bilmiyorum ama bu kadar uzun ve kalabalık bir ortam istemiyorum. Lohusa halleri ev küçük eşim de ben de rahat edemeyeceğim. Benim ailem daha bu konuda kendilerini düşünen tarafta kaç kere ima ettim çok uzun kalmaları eşim sevmez diye. Çünkü ev küçük banyo tek bi geldiklerinde 10-20 gün kalıyorlar. Üstelik biz işe gitsek de annem de babam da evde. Bu durum rahatsız ediyor. Şimdi bir de bebek durumu var. Dün daha annem baban böyle diyo çok heyecanlı deyince kalakaldım Gelmeyin de denmez. Ne diyeceğimi bilemedim.
ya bu sefer anneme iyice çile hem evde babama kardeşime yemek ayarlıcak 1-2 haftalık, aşırı düşüncesiz fikirsizlerdir kadını köle gibi kullanıyolar sonra gelcek bana bir sürü hizmet 2 iş olacak kadınaYavruş konuş eşinle gelmesin ailesi en azından ilk birkaç hafta. Baban ve kardeşin de gelmesin mümkünse zaten çok faydaları olmaz hem öyle olursa karşı taraf da alınmaz. Annen ve eşin yeter bence ilk haftalar. Ben de kendim için öyle düşünüyorum. Hem annen yemeğini temizliğini yapar nazın da geçer ne istersen rahatça söylersin.
Çok zor bir durum dediğin gibi rahat etmezsin canım. Annenin yanına gelmesi senin için çok iyi olur en azından kırkın çıkana kadar gelmesin kimse daha sonra gelip görsünler torunlarını. Ben de eşimle annemde kalmayı planlıyorum annem yalnız çünkü eşimin annesi rahatsız o ilgilenemez. Yani benim aklıma da en mantıklısı annenin gelmesi geldi.
benim konuştuğum her hastane sadece 1 kişi kabul ediyordu yanıma ya seneye kadaar durumlar değişebilir tabiianne ve kayınvalide 1er hafta dönüşümlü kalır heralde kızlar ya çevremde genelde o şekilde oldu. Benim sadece annem var yanımda kalabilecek hastanede de eşimle ikisi bir kalıcak yanımda. eşim seni de bebeği de bırakıp gidemem diyor, annemsiz zaten olmaz şimdiden neleri hesaplıyoruz
Hastanenin doğum fotoğrafçısıyla görüştünüz mü? Pandemi nedeniyle dışarıdan fotoğrafçı almıyorlar doğumhaneye. İlk fotoğrafları doğal ama profesyonel çekilmiş olsun istiyorum. Sonrasında da hastane odasında çekim yaptırmayacağım bebek 1 haftalık olunca studyoda yenı doğan çekimi yaptırmak istiyorum nasip olursa. O yüzden hastane fotoğrafçısıyla doğumda bikaç foto odada bikaç foto pratik bişey yeterli. Fiyat alan var mı bu konuda?
Evet sanırım annemle konuşacağım. Ya hep benim bir şeyleri söylemem lazım yani biraz düşünceli olsa insanlar sanki hamilelikle birlikte bir de aile ilişkileri yönetmeye çalışıyoruz. Oyuncak mı bu sevelim modundalar anlamadım.Tabiki de sen gelmeyin diyemezsin. Onu annenin soylemesi lazim. Erkeklerin yaninda yatamazsin. Gelecekse sadece anneler gelsin , sen ayaga kalkincada babalar gelir biraz bebegi severler , anneleri alip giderler. Ilk birisinin gelmesini tercih edeceksen annenin gelmesini tavsiye ederim. Ben lohusayken esim.ve kv de daha cok lohusa oluyor
Ben de sen gibiyim ya eşimle ikimiz yapamaz mıyız diye düşünmeye başladım ama bakalım.ya bu sefer anneme iyice çile hem evde babama kardeşime yemek ayarlıcak 1-2 haftalık, aşırı düşüncesiz fikirsizlerdir kadını köle gibi kullanıyolar sonra gelcek bana bir sürü hizmet 2 iş olacak kadına
kaynanam desen kocasını bırakmadan gelmez, hadi bıraktı torun için otobüsle gelecek ben takarım covid falan çocuğa bişey bulaşır diye
acaba tek başımıza eşimle ne kadar üstesinden gelebilirim en azından daha huzurlu olurum
Birebir aynı hatta arttırıyorum bir fazlası da bizde mevcut ailelerimiz ikimizin de şehir dışındalar. Şimdi annem gelecek babam doğumdan önce gider otururum bi köşeye torunumu severim ben diye tuttturmuş, bi yanda kayınvalidemler de şehirdışından gelecek mecburen kalacak. Ben de ilk doğum neye ne kadar ihtiyaç duyacağımı bilmiyorum ama bu kadar uzun ve kalabalık bir ortam istemiyorum. Lohusa halleri ev küçük eşim de ben de rahat edemeyeceğim. Benim ailem daha bu konuda kendilerini düşünen tarafta kaç kere ima ettim çok uzun kalmaları eşim sevmez diye. Çünkü ev küçük banyo tek bi geldiklerinde 10-20 gün kalıyorlar. Üstelik biz işe gitsek de annem de babam da evde. Bu durum rahatsız ediyor. Şimdi bir de bebek durumu var. Dün daha annem baban böyle diyo çok heyecanlı deyince kalakaldım Gelmeyin de denmez. Ne diyeceğimi bilemedim.
Benim hastanede yanımda eşim olucak doğum sonrası yanımda annem kalicak babam kardeşlerim görüp gider gün içinde herkes çalışıyor çünkü.kayin validem hastane çıktığım ertesi gün 6 kişi gelip bütün gün sabahtan akşama durup gideler aileden biri daha doğum yapinca öyle olmuştu.. sonra annem bir hafta durup gider ihtiyaç olduğundan değil kayınvalidem gelmek ister bir haftada o durur böyle ama bunları kafaya takmayın bebekler sağlıklı olsun kafanızı doldurmayın akışına bırakın alışverişleri düşünün sadece olur muTabiki de sen gelmeyin diyemezsin. Onu annenin soylemesi lazim. Erkeklerin yaninda yatamazsin. Gelecekse sadece anneler gelsin , sen ayaga kalkincada babalar gelir biraz bebegi severler , anneleri alip giderler. Ilk birisinin gelmesini tercih edeceksen annenin gelmesini tavsiye ederim. Ben lohusayken esim.ve kv de daha cok lohusa oluyor
Yapılacak canım 650 tlKızlar detaylı ultrason için randevu aldım 6 kasıma herkes bunu yaptırıyor mu 550 TL dediler sizlerin fiyat nedir bilgi verin olur mu
Ben özellikle geceleri sürekli çıkıyorum uykumdan kalkıpSık idrara çıkma yaşıyor musunuz kızlar ?
Ben ne isim koyucam ya hala karar veremedikŞans baht gelsin diye adını uraz koyuyoruz artık evrene daha nasıl mesaj vereyim
Hayııır hala eylül masrafları geliyor şantiyelerden ya inşaat firmalarında çok lanet önceki iş yerimde ayın 5i dedim mi önceki ay biterdi şimdi kdv son günü
Ben özellikle geceleri sürekli çıkıyorum uykumdan kalkıp
evett yatıyorum 10 dk sonra bir daha yarım saat sonra yine uykum mahvoluyorSık idrara çıkma yaşıyor musunuz kızlar ?
satış çok kesiyorsunuz demek ki canım onu bir şekilde alışla satışı ayarlayın borç borç öde nereye kadar birazda size gelsin devirMuhabbete birden dalmış gibi olacağım ama valla bizde de her ay bakiye değil de borç devrede devrede gidiyorbir de ben calismasam mi acaba diyordum da annnovvv herşey ateş pahasına dönmüş o yüzden iscisin sen işçi kal diye devamke
Haydaa ben hep annemle eşim kalır diye düşünüyodum hiç hastaneylede konuşmadım daha erken diyebenim konuştuğum her hastane sadece 1 kişi kabul ediyordu yanıma ya seneye kadaar durumlar değişebilir tabii
fotocuyu sordum ben anlaşmalı fotocumuz var ama covid testi ile başka fotocu gelebilir doğumhaneye dediler
fiyat henüz almadıııım önce bir hastaneyi netleştireyim diye ahahah
Gece en az 3 kere kalkıyorum. Kalkmasam altıma yapcak gibi oluyorum zatenSık idrara çıkma yaşıyor musunuz kızlar ?
32. haftadaa ayrılırım diye düşünüyorum ya ben beyannameleri verdim yapmıyorum artıkk kafam rahatt onun yerine kasayı masayı verdilerBen ne isim koyucam ya hala karar veremedikoff geçici de var hiç sevmiyorum şu 3 aylık dönemleri bu arada sen izne ne zaman ayrılcan ? nasip olurs abi sıkıntı çıkmazsa ben son 3 4 hafta kala işten ayrıliyim diyorum tabi doktorumda izin verirse :)
kız ben ruh hastası gibi hastane hastane doğum odalarına baktığımdan her şeyi soruyorumHaydaa ben hep annemle eşim kalır diye düşünüyodum hiç hastaneylede konuşmadım daha erken diye
Gece en az 3 kere kalkıyorum. Kalkmasam altıma yapcak gibi oluyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?