2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
muhasebeden beynim yanmış ben sizde muhasebecisiniz sanıp kdv işine girmişim off o muhabbeti görmezden gel lütfen canısı hamilelilk işte ahahah

Babanla kardeşin azcık anlayışlı olsalar çözülür ama ne desen boş

ya kuzu ben çalışmicam ayrılıcam işten benim bebişim tüp bebek 2. transferden sonra oldu o yüzden bir daha aynı süreçlerden geçebilir miyim bilmiyorum. o yüzden bebeğimi kendim büyütmek istiyorum doya doya tadını çıkartmak istiyorum. Gerçekten çok zor isim koymak ama erkek olsaydı benm bebek bende uraz koyardım çok beğeniyorum çünkü :)

Ben özellikle geceleri sürekli çıkıyorum uykumdan kalkıp

evett yatıyorum 10 dk sonra bir daha yarım saat sonra yine uykum mahvoluyor

Haydaa ben hep annemle eşim kalır diye düşünüyodum hiç hastaneylede konuşmadım daha erken diye

Gece en az 3 kere kalkıyorum. Kalkmasam altıma yapcak gibi oluyorum zaten
Gece bende kalkıyorum gündüz bugün çok sık olmaya başladı vajinada yanma idrar yapamama ates olursa problem değil mi yanlış mı biliyorum şuan böyle şeyler yok sadece çok sık gidiyorum dışarda olsam mahvoldum yanı

hamilelik bu olsa gerek sanırım beyin yanıyor bazen
ahahah neyseki doğumdan sonra kurtuluyorum
işin kötüsü benim doğum zamanı şu mali müşavirlik yeterlilik sınavları var kasımı kaçırdım tatildeydim martı da kaçırıcam bu gidişle bebekle ilgilenmekten nasıl ders yapcam o da ayrı meçhullük

oooo senin işin çok zor bence hiç dersle falan uğraşma derim zaten kıyamazın sen bebeğine dersi boşveririrsin :)

Rahim baskı yaptığı için hepimizde oluyor diye biliyorum bir yudum su bile içsem 2 dk sonra tuvaletteyim bazen tutamıcak kadar rahatsız ediyor gunluk pedler o yüzden çok kullanışlı her saat başı değiştikten sonra sıkıntı yok. Aynen yanma kaşınma akıntıda kötü koku yoksa sık idrara çıkman çok normal canım

Bende aof de okuyordum 4 dersim kalmıştı yaz okulu sınavına girdim en son tek dersi calisabildim matematiksel iktisat neyse onu geçtim.. eskisi gibi salla tutsun yok doğru yanlısı götürüyor birde.3 dersim kaldı Kasım sonu vize var bakalım verirsem bitti iktisat ama çalışamıyorum.

Sağolasın canım açıklayıcı yazmışsın kaşınma yanma yapamama olursa doktora değilse normal ay ne biliyim bende dedim bir sorayım su içtim 10 dk sürmedi wc..
Allah'tan doktor değiştirdim o derdim bitti bu endisen gecsin cumartesi yine gel dedi 3 gün arayla çağırdı mutluyum doktor için

Beni kimse aramiyor , sinir oluyorum haftaya kendim gidicem
Beni 2 kere aradılar çağırdılar gidemedim işte olduğum için sorna 3.cüye tekrar aradılar gel artık diye gittim :)
tetenoz aşım vardı kan tahlili istediler tarttılar tansiyonumu ölçtüler baya ilgilendiler anlican seni aramamaları çok ilginç kuzu bence sen bi git derim

Çok şükür canım sevindim senin adına, doktor anlayışlı ve hoşgörülü olacak kafamıza haklı olarak her şey takılıyor sen gittiğinde ne merak ediyorsan hepsini sor

Bu haftalarda bulantılar falan bi atağa geçti sanki.Canım ilk hamilelikte cidden haraketler daha geç hissediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…