beni de aramıyorlar ya 2 kere gitmeme rağmen gebelik kaydımı açmamışlar geçen aradım ee yine aramadınız diye öyle bir gebe yok diyor ahahah hani dedim sistemden görürdünüz zaten 2 kere bilgilerimi verdim size ayağınıza gelip.
haftaya gelin dedi ama detaylıdan sonra gitcem
Ggumus82
kardes sen unimom mi kullaniyodun catlaklar icin yanlis mi hatirladim. Trendyolda gezerken gordum de fiyati da baya uugun digerlerine göre. Artik göbüşüm çok fazla geriliyor catlayacak diye korkuyorum alsam sürsem diye düşündüm memnun musun nasil
Hastane cikislarinda eldiven oluyor zaten ekstra alma bence. Ben emzirme sudyeni ve atletide kullanamadim. Bosuna bir dunya para istiyorlar. Ama emzirme bluzlari var , hepsiburadadan almistim , ondan kesinlikle almanizi tavsiye ederim. Hemen kolayca emziriyorsun ve yaninda biri olsada gormuyor . Geceleride rahat oluyor ustunu acmaya calismiyorsun .
Aaa süper aklımda bulunsun çok teşekkür ederim. Eldiveni de toplam 5 adet yazdım 3 tane hastane çıkışından gelecek 2 tane de yedekte bulunsun diye alıcam
Ggumus82
kardes sen unimom mi kullaniyodun catlaklar icin yanlis mi hatirladim. Trendyolda gezerken gordum de fiyati da baya uugun digerlerine göre. Artik göbüşüm çok fazla geriliyor catlayacak diye korkuyorum alsam sürsem diye düşündüm memnun musun nasil
bio oile de bakabilirsin şeker memnunum ondan gerçi neyinden memnunsun desen daha çatlak falan yok ne dicem bilmiyorum ama sürüyorum her gün yapış yapış olmuyor memnuniyet kriterim
bio oile de bakabilirsin şeker memnunum ondan gerçi neyinden memnunsun desen daha çatlak falan yok ne dicem bilmiyorum ama sürüyorum her gün yapış yapış olmuyor memnuniyet kriterim
Aynen bio oille arasindayim lierac a o kdar para vermek istemiyorum. Bio oil çok yağlı diye okudum bi yerde. Şimdi kışın ustune pijama falan giyiyorum ortalik batmasin dedim ne diyosun kankii
Aynen bio oille arasindayim lierac a o kdar para vermek istemiyorum. Bio oil çok yağlı diye okudum bi yerde. Şimdi kışın ustune pijama falan giyiyorum ortalik batmasin dedim ne diyosun kankii
Ggumus82
Bende kullanıyorum memnunum ama benim cildim çok kuru olduğu için önce güzelce nemlendiriyorum sonrasında sürüyorum nemlendirmesi yeterli geliyor bana bebe yağı falan da kullanıyorum ama bir türlü düzenli kullanmaya başlayamadım
benim kv de başladı galiba bebek arabasıını biz alırız diyordu, beğendiğim modeli gönderdim şimdi diyorki aa çok pahalıymış almayın dicem o zaman zaten pahalı demesi bile tuhaf birde ilk torunları olacak 5 yıldır kafamın etini yediler torun torun diye birde yok anacım yok bunların hepsi aynı eksik kalsın arabası hediyesi dicem zaten kocam beye istemez almasın dicem
benim kv de başladı galiba bebek arabasıını biz alırız diyordu, beğendiğim modeli gönderdim şimdi diyorki aa çok pahalıymış almayın dicem o zaman zaten pahalı demesi bile tuhaf birde ilk torunları olacak 5 yıldır kafamın etini yediler torun torun diye birde yok anacım yok bunların hepsi aynı eksik kalsın arabası hediyesi dicem zaten kocam beye istemez almasın dicem
Ggumus82
işin kötüsü benim doğum zamanı şu mali müşavirlik yeterlilik sınavları var kasımı kaçırdım tatildeydim martı da kaçırıcam bu gidişle bebekle ilgilenmekten nasıl ders yapcam o da ayrı meçhullük
Ay valla sizi okudukça halime ne kadar şükretsem az diyorum. Montessori oda istiyorum başlar da fiyat aldığım her yer 9000 lira dediler bir yer buldum ama bakmak lazım 6500 civarı yapıyor kv parayı baban hazırlıyor ne istiyorsan nasıl istiyorsan o oda olacak dedi ay popomu kaşıyayım da nazar etcem yoksa
Ay valla sizi okudukça halime ne kadar şükretsem az diyorum. Montessori oda istiyorum başlar da fiyat aldığım her yer 9000 lira dediler bir yer buldum ama bakmak lazım 6500 civarı yapıyor kv parayı baban hazırlıyor ne istiyorsan nasıl istiyorsan o oda olacak dedi ay popomu kaşıyayım da nazar etcem yoksa
ya bizimkiler düşüncesiz gerçekten başka bir şey değil yani, geçen banyolarına dolap almışlar 3k vermişler bana gelmiş araba pahalı diyor ben olsam utanırım pahalı olsa bile pahalı diyemem :) amann günaha sokucan beni şimdi
ya bizimkiler düşüncesiz gerçekten başka bir şey değil yani, geçen banyolarına dolap almışlar 3k vermişler bana gelmiş araba pahalı diyor ben olsam utanırım pahalı olsa bile pahalı diyemem :) amann günaha sokucan beni şimdi
yok ya susma :) seninki olması gereken, bizimkiler anormal. Valla kimse kusura bakmasın ne kadar ekmek o kadar köfte, gelirlerse görürler çocuğumu annemlere ben götürürüm her hafta
Heryerini kasi kardes vala bak benim gozlerim renkli nazar ederim şaka yapıyorum ha en güzeli doğrusu da bu zaten. Bizimkiler utanmiyo bizden borç aliyolar o açıdan zaten umudum sıfır annem sen unut onlari diyo
Ahan da ifşaladım kendimi
Göbüşlerinizin hastasıyım ya bende durumlar hala yemeği fazla kaçırmışım gibi
Pijamalılar 2 gün önce akşam o zaman daha büyük oluyo ama diğeri bu sabah, sabahları daha düz oluyo. 18+2 yiz bu arada