2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Heryerini kasi kardes vala bak benim gozlerim renkli nazar ederim şaka yapıyorum ha en güzeli doğrusu da bu zaten. Bizimkiler utanmiyo bizden borç aliyolar o açıdan zaten umudum sıfır annem sen unut onlari diyo
bizden de istemişlerdi ben vermek istemedim, öyle kötü olmaktansa vermem dedim demek ki bunların hepsi aynı sürüm kız

yok ya susma :) seninki olması gereken, bizimkiler anormal. Valla kimse kusura bakmasın ne kadar ekmek o kadar köfte, gelirlerse görürler çocuğumu annemlere ben götürürüm her hafta
Tabii canım sende öyle yap kimse kusura bakmasın Bende aile olmadığı için kaynanam doğuma yakın gelirim kalırım elimden geldiğince yardım eder herşeyi yaparım diyo bakalım o günler gelsin de ama hastanede yanımda kalmasını istemiyorum rahat hareket edemem bir de ilk olucağı için tecrübesizlik olucak ne yaşayacağımı bilmiyorum sonuçta. Eğer 2 kişi kalınmasına izin verirlerse büyük yengem ve eşimin kalmasını isteyeceğim tek kişiyse sadece eşim

özellerde iki kişiye bir şey demiyorlar canım, tek kişi kalsın diyorlarda ikide kalsan sorun etmiyorlar yani

Cnm annenle bu durumu konuşabilirsen çok iyi olur ben ilk çocuğumu normal doğum yaptım sancıların bir çoğunu da evde çektim ailemle aynı şehirdeyim babam 1 saat beni görmeye geldi onda bile rahatsız oldum çünkü sancı girince şekilden şekile giriyoz yürüyoz çöküyoz yatıyoz biri varsa bu hareketleri yaparken rahat olamıyosun doğum sonrası emzirme de kızım zor tuttu memeyi oyüzden göğsüm açık sürekli meme verdim baban sen biraz toparlandıktan sonra gelse çok daha iyi olur mesela anneni almaya gelir tabi kırmadan üzmeden nasıl söyleyecen ı önemli

Doğumda eşim kalacak yanımda, bunu anneme de dedim kayınvalideme de. Hatta annem ben kalayım Serkan ne anlar bebek bezi değiştirmekten dedi. Ben de öğrensin ne işin var dedim
2 babada sizlere ömür olduğu için, annem çalışıyor, doğumdan 1 2 gün önce gelecek, kv 15 20 gün önce gelir. 2 ay aynı evde
Bizim evde 2+1 annem, kardeşim bir odada, kv de salonda yatacak, bebeğin odasını kendi odamıza kuracağım Allah'tan büyük de rahat ederim. Bakalım 6 + kedi ile aynı evde nasıl yasayacagiz 2 ay? Bir de esimin teyzesi gelmeye kalkarsa yandık

Ben Pazartesi gittim devlet hastanesine kadın doğumda muayene olup perinatologa yönlendirdi o da 5 Kasım a randevu verdi aynı gün randevu olmuyormuş ona dikkat edin isterseniz
Anca 3 kasıma verdiler kadın doğumu.
İyice ileri tarihe verirse o da zaten 21. Haftamı geçer

Ahahhaha valla ben de diyorum, sen abla mi olacaksın, kardeşini uyutup, sevecek misin diye. Patisini karnıma atıyor öyle deyince hemen

belki kalmak isteer kv o kadar şey yapıyor hakkı
Canım kalmak ister de ben rahat edemem ki bir de ben de şey var biri bana baktığında asla bir şey yapamam elimi ayağıma nereye koyacağımı şaşırırım e emzirirken falan göstermek isteyecek yapamam ben emziremem yani bir de ben daha önceden de bir karar almıştım uygulayabilirsem tabi göğüsümü açıp kimsenin yanında emzirmeyi düşünmüyorum aynı şekilde bebeğin altını da temizlerken birinin yanında değiştirmek istemiyorum babasının yanında bile mecbur olmadığım sürece değiştirmem diyorum ama bakalım

bakalım zaman neler gösterecek bize :)

Ben de Mart'ta staja giriş sınavına gireyim madem okulu 3 senede bitirdim dedim. Eşim Ağustos'takine gir, lohusa lohusa nereye gidiyorsun diyor? 1senemi yiyecekler sanırım

Ben de Mart'ta staja giriş sınavına gireyim madem okulu 3 senede bitirdim dedim. Eşim Ağustos'takine gir, lohusa lohusa nereye gidiyorsun diyor? 1senemi yiyecekler sanırım
ay stajı fuat hoca olmasa kazanamazdım öneririm yazıl kursa kazanırsın
mecbur gircem ben ya yeterliliğe kaç ders versem kardır 3 yılda eşek değilsem tüm dersleri veririm D:

Eşimin arkadaşının çocuğu büyük ya 3 yaşında felan unuttu muhtemelen girdiyse de ama benim içime dert oldu
Bana önceki hastanede alınmıyor dediler şimdi bu hastanem ne der bilmiyorum
Benim özel poliklinik ya belki alırlar kendi doktorum eşim geri dururken sizde gelin diyordu şimdi detaylıda renkli olacak diye çok istiyor gelmeyi bende istiyorum görsün renkliyken diye
Kızlar bugün kendime yeni bir evham konusu buldum şuan 55 kiloyum öncesinde 52 idim.baby bin hareketlerini tam hissetmedim o dur diyemiyorum sizde durumlar ne?
Senin haftalarda bende karıştırıyordum bebek mi bağırsak mı sonradan ayırt ediyorsun bebekle gazı
Günaydın kızlar. Sağlık ocağından tetanoz aşısı için aradılar? Sizler yaptırdınız mı?
Ben haftaya yaptırıcam

Benim ailem şehirdışında eşimin ailesi alt katta Annemler yetişemezse sadece eşimi isterim ben yanımda kv ile rahat edemem ben zaten aramızda resmi bir ilişki var. Annem gelirse de duruma göre ya annem kalır ya eşim bakalım

ay stajı fuat hoca olmasa kazanamazdım öneririm yazıl kursa kazanırsın
mecbur gircem ben ya yeterliliğe kaç ders versem kardır 3 yılda eşek değilsem tüm dersleri veririm D:
Valla ben de niyetliyim ona yazılmaya da, şimdi sınav parası var bir de biliyorsun. Onu kime kitlesem derdine düştüm kitaplar hazır başlamam lazım ama uykudan kalkıp baslayamadim ki
Bir de gece sabaha kadar uyuyamadım, topuğum şişti ağrısından duramadim

Resmi olmak huzursuz bir ilişkiden daha doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…