bizden de istemişlerdi ben vermek istemedim, öyle kötü olmaktansa vermem dedimHeryerini kasi kardes vala bak benim gozlerim renkli nazar ederimşaka yapıyorum ha en güzeli doğrusu da bu zaten. Bizimkiler utanmiyo bizden borç aliyolar o açıdan zaten umudum sıfır annem sen unut onlari diyo
Tabii canım sende öyle yap kimse kusura bakmasınyok ya susma :) seninki olması gereken, bizimkiler anormal. Valla kimse kusura bakmasın ne kadar ekmek o kadar köfte, gelirlerse görürler çocuğumu annemlere ben götürürüm her hafta
Ahahahaha dur ben ne olur ne olmaz kaşıyımHeryerini kasi kardes vala bak benim gozlerim renkli nazar ederimşaka yapıyorum ha en güzeli doğrusu da bu zaten. Bizimkiler utanmiyo bizden borç aliyolar o açıdan zaten umudum sıfır annem sen unut onlari diyo
özellerde iki kişiye bir şey demiyorlar canım, tek kişi kalsın diyorlarda ikide kalsan sorun etmiyorlar yaniTabii canım sende öyle yap kimse kusura bakmasınBende aile olmadığı için kaynanam doğuma yakın gelirim kalırım elimden geldiğince yardım eder herşeyi yaparım diyo bakalım o günler gelsin de ama hastanede yanımda kalmasını istemiyorum rahat hareket edemem bir de ilk olucağı için tecrübesizlik olucak ne yaşayacağımı bilmiyorum sonuçta. Eğer 2 kişi kalınmasına izin verirlerse büyük yengem ve eşimin kalmasını isteyeceğim tek kişiyse sadece eşim
Belki kırılır diye düşünüyorum vazgeçiyorum yengemin de kalmasındanözellerde iki kişiye bir şey demiyorlar canım, tek kişi kalsın diyorlarda ikide kalsan sorun etmiyorlar yani
Cnm annenle bu durumu konuşabilirsen çok iyi olur ben ilk çocuğumu normal doğum yaptım sancıların bir çoğunu da evde çektim ailemle aynı şehirdeyim babam 1 saat beni görmeye geldi onda bile rahatsız oldum çünkü sancı girince şekilden şekile giriyoz yürüyoz çöküyoz yatıyoz biri varsa bu hareketleri yaparken rahat olamıyosun doğum sonrası emzirme de kızım zor tuttu memeyi oyüzden göğsüm açık sürekli meme verdim baban sen biraz toparlandıktan sonra gelse çok daha iyi olur mesela anneni almaya gelir tabi kırmadan üzmeden nasıl söyleyecen ı önemliBirebir aynı hatta arttırıyorum bir fazlası da bizde mevcut ailelerimiz ikimizin de şehir dışındalar. Şimdi annem gelecek babam doğumdan önce gider otururum bi köşeye torunumu severim ben diye tuttturmuş, bi yanda kayınvalidemler de şehirdışından gelecek mecburen kalacak. Ben de ilk doğum neye ne kadar ihtiyaç duyacağımı bilmiyorum ama bu kadar uzun ve kalabalık bir ortam istemiyorum. Lohusa halleri ev küçük eşim de ben de rahat edemeyeceğim. Benim ailem daha bu konuda kendilerini düşünen tarafta kaç kere ima ettim çok uzun kalmaları eşim sevmez diye. Çünkü ev küçük banyo tek bi geldiklerinde 10-20 gün kalıyorlar. Üstelik biz işe gitsek de annem de babam da evde. Bu durum rahatsız ediyor. Şimdi bir de bebek durumu var. Dün daha annem baban böyle diyo çok heyecanlı deyince kalakaldım Gelmeyin de denmez. Ne diyeceğimi bilemedim.
belki kalmak isteer kv o kadar şey yapıyor hakkıBelki kırılır diye düşünüyorum vazgeçiyorum yengemin de kalmasındanEşimle ilk gün hallederiz sonuçta kv durmaz bana gelir eve geçince
Doğumda eşim kalacak yanımda, bunu anneme de dedim kayınvalideme de. Hatta annem ben kalayım Serkan ne anlar bebek bezi değiştirmekten dedi.Al benden de o kadar. Bi tek bana mı oluyro diyorum. Bazen yeme ataklarım geliyor.
Ayy hoşgeldin, ben erkek olsaydı Aslan koyacaktım adını eşim baya seviyor bu ismi. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Şimdi bir sorum var kızlar, önceki tecrübelerinize de dayanarak soruyorum. Doğumdan sonra yanınızda kim kalacak ne kadar kalacak? Benim annem babam çoktan gelip yerleşme peşinde, eşimin de ailesi istekli fakat evimiz iki odalı zaten. Kime ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir de ben kendimi o kadar kalabalıkla yaşamaya hazır hissetmiyorum. Bu durumda nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim.
Anca 3 kasıma verdiler kadın doğumu.Ben Pazartesi gittim devlet hastanesine kadın doğumda muayene olup perinatologa yönlendirdi o da 5 Kasım a randevu verdi aynı gün randevu olmuyormuş ona dikkat edin isterseniz
Ahahhaha valla ben de diyorum, sen abla mi olacaksın, kardeşini uyutup, sevecek misin diye. Patisini karnıma atıyor öyle deyince hemenYa benim kedim çok saf daha anlayamadı hamile olduğumuAbla olacaksın diye alıştırmaya çalışıyorum ama abla diyince de çok sorumluluk yüklüyomuşum gibi olmaz umarım asdfktlşel
Bu ara ben de düştüm abur cubur batağına ilk aylardaki özenimden eser kalmadıAma sağlıklı şeyler de yiyorum yine de vicdan azabımı bastırmak için
Hayallerimle oynadın şu an ya bi pıt pıtımız vardı o da bağırsak çıktı iyi mi
Neyse onun sebebi de bebiş nihayetinde
Canım kalmak ister de ben rahat edemem ki bir de ben de şey var biri bana baktığında asla bir şey yapamam elimi ayağıma nereye koyacağımı şaşırırım e emzirirken falan göstermek isteyecek yapamam ben emziremem yani bir de ben daha önceden de bir karar almıştım uygulayabilirsem tabi göğüsümü açıp kimsenin yanında emzirmeyi düşünmüyorum aynı şekilde bebeğin altını da temizlerken birinin yanında değiştirmek istemiyorum babasının yanında bile mecbur olmadığım sürece değiştirmem diyorum ama bakalımbelki kalmak isteer kv o kadar şey yapıyor hakkı
bakalım zaman neler gösterecek bize :)Canım kalmak ister de ben rahat edemem ki bir de ben de şey var biri bana baktığında asla bir şey yapamam elimi ayağıma nereye koyacağımı şaşırırım e emzirirken falan göstermek isteyecek yapamam ben emziremem yani bir de ben daha önceden de bir karar almıştım uygulayabilirsem tabi göğüsümü açıp kimsenin yanında emzirmeyi düşünmüyorum aynı şekilde bebeğin altını da temizlerken birinin yanında değiştirmek istemiyorum babasının yanında bile mecbur olmadığım sürece değiştirmem diyorum ama bakalım
Ben de Mart'ta staja giriş sınavına gireyim madem okulu 3 senede bitirdim dedim. Eşim Ağustos'takine gir, lohusa lohusa nereye gidiyorsun diyor? 1senemi yiyecekler sanırımişin kötüsü benim doğum zamanı şu mali müşavirlik yeterlilik sınavları var kasımı kaçırdım tatildeydim martı da kaçırıcam bu gidişle bebekle ilgilenmekten nasıl ders yapcam o da ayrı meçhullük
ay stajı fuat hoca olmasa kazanamazdım öneririm yazıl kursa kazanırsınBen de Mart'ta staja giriş sınavına gireyim madem okulu 3 senede bitirdim dedim. Eşim Ağustos'takine gir, lohusa lohusa nereye gidiyorsun diyor? 1senemi yiyecekler sanırım
Eşimin arkadaşının çocuğu büyük ya 3 yaşında felan unuttu muhtemelen girdiyse de ama benim içime dert olduAlırlar alırlar ben her kontrole hocam fotocumuz videodumuz (eşim) girebilir içeri dimi diyorum eşime bakıp aç kardeşim sen telefonu diyolar ahhahaha
Geçen yıl almıyolarmış ama ya hiçbir kontrole falan girememişti eşi ama bu yıl salık
Benim özel poliklinik ya belki alırlar kendi doktorum eşim geri dururken sizde gelin diyordu şimdi detaylıda renkli olacak diye çok istiyor gelmeyi bende istiyorum görsün renkliyken diyeBana önceki hastanede alınmıyor dediler şimdi bu hastanem ne der bilmiyorum
Senin haftalarda bende karıştırıyordum bebek mi bağırsak mı sonradan ayırt ediyorsun bebekle gazıKızlar bugün kendime yeni bir evham konusu buldum şuan 55 kiloyum öncesinde 52 idim.baby bin hareketlerini tam hissetmedim o dur diyemiyorum sizde durumlar ne?
Ben haftaya yaptırıcamGünaydın kızlar. Sağlık ocağından tetanoz aşısı için aradılar? Sizler yaptırdınız mı?
Çok sevindim bende bir umit bekliyorum şuan heyecanlaBugün ilk tekmeyi net bı şekilde hissettim
Valla ben de niyetliyim ona yazılmaya da, şimdi sınav parası var bir de biliyorsun. Onu kime kitlesem derdine düştümay stajı fuat hoca olmasa kazanamazdım öneririm yazıl kursa kazanırsın
mecbur gircem ben ya yeterliliğe kaç ders versem kardır 3 yılda eşek değilsem tüm dersleri veririm D:
Resmi olmak huzursuz bir ilişkiden daha doğruBenim ailem şehirdışında eşimin ailesi alt kattaAnnemler yetişemezse sadece eşimi isterim ben yanımda kv ile rahat edemem ben zaten aramızda resmi bir ilişki var. Annem gelirse de duruma göre ya annem kalır ya eşim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?