sınav parası kurs parası bebeğin masrafları oy allahım napcazzzzz bilmiyorumValla ben de niyetliyim ona yazılmaya da, şimdi sınav parası var bir de biliyorsun. Onu kime kitlesem derdine düştümkitaplar hazır başlamam lazım ama uykudan kalkıp baslayamadim ki
Bir de gece sabaha kadar uyuyamadım, topuğum şişti ağrısından duramadim
Sen yine çalışıyorsun biz calismayanlar ne yapalımsınav parası kurs parası bebeğin masrafları oy allahım napcazzzzz bilmiyorum
anaaa noldu acaba kız topuğuna grupta ne okusam ertesi gün psikolojik yaşıyorum yarına da topuğu şişiririm artıkgeçmiş olsn aşkım
Valla bilmiyorum ki, eşim bakti sabah uyuyamayinca, ezmissin dedi. Sağolsun kedimiz koltuktan aşağı itiyor beni bazen, ben de yere oturmustum minderin üzerine. Ayağımı altıma alınca ezdim galibasınav parası kurs parası bebeğin masrafları oy allahım napcazzzzz bilmiyorum
anaaa noldu acaba kız topuğuna grupta ne okusam ertesi gün psikolojik yaşıyorum yarına da topuğu şişiririm artıkgeçmiş olsn aşkım
Benimde kedim varValla bilmiyorum ki, eşim bakti sabah uyuyamayinca, ezmissin dedi. Sağolsun kedimiz koltuktan aşağı itiyor beni bazen, ben de yere oturmustum minderin üzerine. Ayağımı altıma alınca ezdim galiba
Ay inşallah olmaz, valla cok kötü bir şeymiş. Cuma detaylı var geçmezse sorucam ama biraz daha iyi gibi şimdi.
Sağol canım benim
Benim ikisi de şehir dışında, geldiklerinde 40 çıkmadan gitmezler. Bilmiyorum ne yapicam? Ya yalan yok bir de ikisinin de yemeklerini sevmiyorum, eşim de ben de yiyemiyoruz. O halde kalkıp yemek de yapamam, dışardan da söyletmezler. Her yemeğin içine kıyma atma huyu var annemle kvnin. Sebze yemeğine bile. Bır de her geldiklerinde onun kavgası oluyor evde.Benim ailem şehirdışında eşimin ailesi alt kattaAnnemler yetişemezse sadece eşimi isterim ben yanımda kv ile rahat edemem ben zaten aramızda resmi bir ilişki var. Annem gelirse de duruma göre ya annem kalır ya eşim bakalım
Evet işte annem de bir alıngan ki sorma. Yani bu konular yüzünden dert sahibi olacağım. Hayır çocuk bi yandan üstelik böyle bir sahiplenme var ki görmeyin. Sanki onların bebeği oluyor annem o kadar çok alışveriş yapıyor ki hastane çıkışları zıbınlar alt değiştime minderleri kendi evine mama sandalyesi battaniyeler. Ben çocuğuma daha hiçbir şeyi almadım. Her şeyi kendi kafasına göre yapıyor anlamadım gitti. Bir yanım sevinse de bir yanım bu kadarı fazla bir bağlılık diyor sanki aynı eve yaşıyoruz.Cnm annenle bu durumu konuşabilirsen çok iyi olur ben ilk çocuğumu normal doğum yaptım sancıların bir çoğunu da evde çektim ailemle aynı şehirdeyim babam 1 saat beni görmeye geldi onda bile rahatsız oldum çünkü sancı girince şekilden şekile giriyoz yürüyoz çöküyoz yatıyoz biri varsa bu hareketleri yaparken rahat olamıyosun doğum sonrası emzirme de kızım zor tuttu memeyi oyüzden göğsüm açık sürekli meme verdim baban sen biraz toparlandıktan sonra gelse çok daha iyi olur mesela anneni almaya gelir tabi kırmadan üzmeden nasıl söyleyecen ı önemli
Doğumda eşim kalacak yanımda, bunu anneme de dedim kayınvalideme de. Hatta annem ben kalayım Serkan ne anlar bebek bezi değiştirmekten dedi.Ben de öğrensin ne işin var dedim
2 babada sizlere ömür olduğu için, annem çalışıyor, doğumdan 1 2 gün önce gelecek, kv 15 20 gün önce gelir. 2 ay aynı evde
Bizim evde 2+1 annem, kardeşim bir odada, kv de salonda yatacak, bebeğin odasını kendi odamıza kuracağım Allah'tan büyük de rahat ederim. Bakalım 6 + kedi ile aynı evde nasıl yasayacagiz 2 ay? Bir de esimin teyzesi gelmeye kalkarsa yandık
Benimde kedim var
Kızların dediğin gibi annene kirmadan söyle, anne lohusa halimle babamin yanında rahat edemem sen tek gel de. Kv ye de annem gelecek, o gidince de siz gelirsiniz, malum ev küçük, rahat edemezsiniz falan de.Evet işte annem de bir alıngan ki sorma. Yani bu konular yüzünden dert sahibi olacağım. Hayır çocuk bi yandan üstelik böyle bir sahiplenme var ki görmeyin. Sanki onların bebeği oluyor annem o kadar çok alışveriş yapıyor ki hastane çıkışları zıbınlar alt değiştime minderleri kendi evine mama sandalyesi battaniyeler. Ben çocuğuma daha hiçbir şeyi almadım. Her şeyi kendi kafasına göre yapıyor anlamadım gitti. Bir yanım sevinse de bir yanım bu kadarı fazla bir bağlılık diyor sanki aynı eve yaşıyoruz.
Ya benim eşim özel sektörde o kadar uzun izin alamayacak bebekle aynı odada kalamayacağız çünkü beşik sığmıyor odamıza böyle olunca ben de bebekle ayrı yerde kalmak zorunda olacağım eşim de işe başlayınca malum yani. E zaten fazladan tek odamız var o odada misafir mi ağırlayalım yoksa bebek mi bakalım bir yandan da emzirme lohusalık evde rahat gezmem gerekecek. Bilmiyorum bi çözmem gerekiyor bunu.
Bencede şimdi doğruya doğru ben onu öz annem gibi göremem o beni öz kızı gibi göremez gerek yok yapmacık samimiyeteResmi olmak huzursuz bir ilişkiden daha doğru
Allah yardımcın olsun valla ben kv ler biraz geride dursun istiyorum annemler toplasan 15 gün anca kalacaklar sonra bi daha gelemezler annem babam ikiside çalışıyor kvler alt katta zaten aynı yerdeyiz en çok onlar görecek belki yanlış bir düşünce ama mesafe az değil annemler samsun ben izmir anca kurbanda görecekler bi daha onda da 3 aylık bebekle uçakta napicam stresi sardı beni şimdidenBenim ikisi de şehir dışında, geldiklerinde 40 çıkmadan gitmezler. Bilmiyorum ne yapicam? Ya yalan yok bir de ikisinin de yemeklerini sevmiyorum, eşim de ben de yiyemiyoruz. O halde kalkıp yemek de yapamam, dışardan da söyletmezler. Her yemeğin içine kıyma atma huyu var annemle kvnin. Sebze yemeğine bile. Bır de her geldiklerinde onun kavgası oluyor evde.
Ayy düşündükçe afakanlar basıyor. Hadi 15 gün beraber kalmıştık geçen yaz kardeşim askere gidince. Şimdi bebek var, paldır küldür odaya dalacaklar, biz değiştirelim altını, gazını çıkaralım diye...
İnfilak etmezsem iyi.
Bir sey olmaz merak etme, o sıvı bebeği ne darbelerden koruyor. Bir de zaten Çiko nereye oturmasını gerektiğini biliyordur sen içini ferah tut. Biz hissetmiyoruz da, kediler bebeğin kalp atışını falan hissediyorKızlar bu da benim oğluşum Çikohem sizinle tanıştırmak istedim, hem de bu duruş sizce bebeğe zarar verir mi? Minik bi kedi değil 6 kg civarı. Gün içinde 2 3 kez böyle sarılır. Karnıma hafif bir baskı oluyor. Fikriniz nedir
Eki Görüntüle 2936915
Ahahha Allah'ım tipe bakAyyy buda benim yaramaz kızım pera
Bizimki biraz hırçın farklı bir kedi, norveç orman kedisi cinsi. Hamilelikten beri bana zararı olmadı ama her gün dua ediyorum iyi anlaşsınlar diyeBir sey olmaz merak etme, o sıvı bebeği ne darbelerden koruyor. Bir de zaten Çiko nereye oturmasını gerektiğini biliyordur sen içini ferah tut. Biz hissetmiyoruz da, kediler bebeğin kalp atışını falan hissediyor
Maaşallah pek yakışıklı
Oy biblo gibi maşallahAyyy buda benim yaramaz kızım pera
Sizinkide tam bir hanımefendiAhahha Allah'ım tipe bakbenimle neden ilgilenmiyorsun gibi bakmış
Bu da benim Kassandra hatunun uyanık hali
Eki Görüntüle 2936948
Belli zaten tipinden. Çok seviyorum o cinsleri ben ya. Aşırı asiller. Anlaşırlar ya. 1 ay sonra oyuncak bebek alıp, kucağında gezdirmeye başla, altını falan değiştiriyor gibi yap. Alışması lazımmış. Ben de deneyeceğim. Kassandra bebek ağlaması ile gulmesine alıştı. İplemiyor artıkBizimki biraz hırçın farklı bir kedi, norveç orman kedisi cinsi. Hamilelikten beri bana zararı olmadı ama her gün dua ediyorum iyi anlaşsınlar diyebi de videoda fln bebek ağlaması açtığımızda çiko inanılmaz stres yaşıyor, bakalım bizi nasıl günler bekliyor
Eve bebek çocuk geldiğinde ne yapıyor belki oradan tahmin yürütebilirsinizBizimki biraz hırçın farklı bir kedi, norveç orman kedisi cinsi. Hamilelikten beri bana zararı olmadı ama her gün dua ediyorum iyi anlaşsınlar diyebi de videoda fln bebek ağlaması açtığımızda çiko inanılmaz stres yaşıyor, bakalım bizi nasıl günler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?