2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçen arkadaşlarla buluştuk, Bebek olunca kediyi verirsiniz artık dedi. Dalacaktim nerdeyse. İnsan evladını sokağa atar mı ya? Vallahi hayvan sevgisi bilmeyen çok insan var dünyada...

Keyfine bak yeri çok rahat bebişe zararı olmaz sanırım o bir sıvı içinde
Ayyy buda benim yaramaz kızım pera
Çok asaletli duruyor ya
Ahahha Allah'ım tipe bak benimle neden ilgilenmiyorsun gibi bakmış
Bu da benim Kassandra hatunun uyanık hali
Eki Görüntüle 2936948
Bakışlara bak Allahım

Ya ben çok seviyorum hayvanları ama korkuyorum da korkum olmasa eşim çok istiyor sahiplenelim bir kedi diye ama ben kendime güvenemiyorum

Geçen arkadaşlarla buluştuk, Bebek olunca kediyi verirsiniz artık dedi. Dalacaktim nerdeyse. İnsan evladını sokağa atar mı ya? Vallahi hayvan sevgisi bilmeyen çok insan var dünyada...
Eşya mı bu bebek gelince verilecek can o duyguları hisleri alışkanlıkları olan ne insanlar var ya

Biraz atik galiba hanımefendiyim ama duvarada tırmanırım tarzı var
Ooo hem de nasıl. Kısır bir de 3.5 yaşında ama hala bebek gibi, sürekli oyun istiyor. Bir ara parkur yapmıştık, halıları gardolabin yanına koydum, yukarı tirmaniyordu. Ordan da yatağa atlayıp iniyordu. Arkadaşın kedisi kafasını yatınca, hemen kaldırdım halıları. Baya hareketli maaşallah. Ama hiç tırmalama, pati atma, ısırma huyu yok maasalah

Ayy benim kayınvalidede diyordu çocukla nasıl olacak diye, dedim güzel olur yuvarlanır giderler istemeyen gelmesin valla evimede hiçç umrumda değil kendi bilir

Valla eşim bana 3 sene yalvardı alalım diye, hiç yanasmadim. Kim bakacak diye? Sonra kuzenin kedisi kimseye gitmez, geldi kucağıma yattı. Dedim eve dönünce sahiplenelim. Kassandrayi bulduk, iyi ki sahiplenmisiz

Ayy benim kayınvalidede diyordu çocukla nasıl olacak diye, dedim güzel olur yuvarlanır giderler istemeyen gelmesin valla evimede hiçç umrumda değil kendi bilir
Aynen öyle, geçenlerde ima etti, dün laf ettim, böyle dediler diye. Ayy evlat kızım o verilir mi diyor. Alıştılar onlar da. Prenses diye seviyor. Kız küçük altın taktı kedime hoşgeldin hediyesi

Aynen öyle, geçenlerde ima etti, dün laf ettim, böyle dediler diye. Ayy evlat kızım o verilir mi diyor. Alıştılar onlar da. Prenses diye seviyor. Kız küçük altın taktı kedime hoşgeldin hediyesi
Yok bizimki o seviyede alışamadı, ilk başlarda gelemem diyordu siz bilirsinize getirdim sonra gelmeye alıştı, şimdi bebekle nasıl olcak diyor sanki kendisi bakacakmış gibi bebeğe. O bizim ilk yavrumuz, abla olacak bizim gözümüzde hoşlanmayan uzak dursun valla

Aynen öyle, sevmeyen gelmesin dedim ben de direk. Hayvan sevmeyen bir ablam var Ankara'da. Bebek gormeye nasıl gelicen sen kassandra varken dedim, otele verin diyor. Oldu canım dedim başka

Valla eşim bana 3 sene yalvardı alalım diye, hiç yanasmadim. Kim bakacak diye? Sonra kuzenin kedisi kimseye gitmez, geldi kucağıma yattı. Dedim eve dönünce sahiplenelim. Kassandrayi bulduk, iyi ki sahiplenmisiz
Ben hiç aynı ortamda bulunmadım bir kediyle o yüzden bilemiyorum benimde bir kere deneyimlemem lazım sanırım

Valla eşimin ailesi üniversitede kedimiz var diye eşime yapmadığını bırakmamıştı. Tatillerde memlekete dönünce donuna kadar yıkardı. Babasının hiç sıkıntısı yok. Hatta ciğerleri sıkıntılı ama hiç sorun etmez çok sever. Sonra biz evlenince ne yaptık? Köpek sahiplendik o da hayvan gibi oldu çocuğum 30 kg akbaş-labrador kırması şimdi telefonda venüsü soruyorlar, gelince sevişiyorlar. Alışıyor herkes bir yerden sonra

Alışmak zorundalar kuzu hihihi

Herkes ayni dertten muzdarip bende dusunuyorim o kadar insanla 3+1 evde napicam benim ailem yakin 2 saatlik mesafede oturuyor babam dogum olsun ben cocugu goreyim anneni getiririm sonra giderim diyor , esimin ailesi kv gelsin ama babasida gelmek istiyor lohusa lohusa ben babasiyla napicam bu durumu aciklqmaya calistim bebek dogsun bir hafta sonra gelir filan da dedim esime ama beni kimse dinlemiyor , babasi merak ediyor galiba ben onjn yaninda bebek mi emzireyim kanamam olucak ona gore giyinmem lazim … babasina da denmez cocugu gorup gidersin diye cunku cok uzaktalar … Bir yanimda diyor hic birini takma kim ne yapiyorsa yapsin

Kızlar ben ilkokul 1den beri köpeğim vardı. Taa universiteden mezun olmama yakın vefat etti. O yüzden hayvanın nasıl bir bağlılık olduğunu biliyorum. İlkokuldan beri onunla büyümem bile çok güzeldi. Sizin bebişleriniz bebeklikten büyücek bence çok güzel bişey. Birde benim arkadaşımın da kedisi var. Hamileyken e bebekten yuzey temizleyicisi almisti. Hani e bebege girdiginizde bir koku varya ayni onun yuzey temizleyicisini yapmişlar. Her temizlikte yerleri onunla siliyordu. Kedisi alişsin bebek kokusuna diye. Cidden de doğduğunda hiçbir sorun yaşamadılar. Aklınızda olsun belki denemek istersiniz

Ayy hallolur babyler bunlar ya bizim ev 1+1 biz ölelim o zaman bebişler doğsun gelen gelsin dönen dönsün kalana bir ayar çekersiniz boşverin şimdi bunları bence canınızı sıkmayın hiç

Hiç birini takma daha zaman var o gün gelince her şey yoluna girer zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…