Sizinkide tam bir hanımefendi
Biraz atik galiba hanımefendiyim ama duvarada tırmanırım tarzı varAhahhah bir de bana sor hanımefendi mi
Kleopatra mübarek şu pozlarinda
Keyfine bak yeri çok rahatKızlar bu da benim oğluşum Çikohem sizinle tanıştırmak istedim, hem de bu duruş sizce bebeğe zarar verir mi? Minik bi kedi değil 6 kg civarı. Gün içinde 2 3 kez böyle sarılır. Karnıma hafif bir baskı oluyor. Fikriniz nedir
Eki Görüntüle 2936915
Çok asaletli duruyor yaAyyy buda benim yaramaz kızım pera
Bakışlara bak AllahımAhahha Allah'ım tipe bakbenimle neden ilgilenmiyorsun gibi bakmış
Bu da benim Kassandra hatunun uyanık hali
Eki Görüntüle 2936948
Eşya mı bu bebek gelince verilecek can o duyguları hisleri alışkanlıkları olanGeçen arkadaşlarla buluştuk, Bebek olunca kediyi verirsiniz artık dedi. Dalacaktim nerdeyse. İnsan evladını sokağa atar mı ya? Vallahi hayvan sevgisi bilmeyen çok insan var dünyada...
Ooo hem de nasıl. Kısır bir de 3.5 yaşında ama hala bebek gibi, sürekli oyun istiyor. Bir ara parkur yapmıştık, halıları gardolabin yanına koydum, yukarı tirmaniyordu. Ordan da yatağa atlayıp iniyordu. Arkadaşın kedisi kafasını yatınca, hemen kaldırdım halıları. Baya hareketli maaşallah. Ama hiç tırmalama, pati atma, ısırma huyu yok maasalahBiraz atik galiba hanımefendiyim ama duvarada tırmanırım tarzı var
Ayy benim kayınvalidede diyordu çocukla nasıl olacak diye, dedim güzel olur yuvarlanır giderlerGeçen arkadaşlarla buluştuk, Bebek olunca kediyi verirsiniz artık dedi. Dalacaktim nerdeyse. İnsan evladını sokağa atar mı ya? Vallahi hayvan sevgisi bilmeyen çok insan var dünyada...
Valla eşim bana 3 sene yalvardı alalım diye, hiç yanasmadim. Kim bakacak diye? Sonra kuzenin kedisi kimseye gitmez, geldi kucağıma yattı. Dedim eve dönünce sahiplenelim. Kassandrayi bulduk, iyi ki sahiplenmisizKeyfine bak yeri çok rahatbebişe zararı olmaz sanırım o bir sıvı içinde
Çok asaletli duruyor ya
Bakışlara bak Allahım
Ya ben çok seviyorum hayvanları ama korkuyorum da korkum olmasa eşim çok istiyor sahiplenelim bir kedi diye ama ben kendime güvenemiyorum
Aynen öyle, geçenlerde ima etti, dün laf ettim, böyle dediler diye. Ayy evlat kızım o verilir mi diyor. Alıştılar onlar da. Prenses diye seviyor. Kız küçük altın taktı kedime hoşgeldin hediyesiAyy benim kayınvalidede diyordu çocukla nasıl olacak diye, dedim güzel olur yuvarlanır giderleristemeyen gelmesin valla evimede hiçç umrumda değil kendi bilir
Yok bizimki o seviyede alışamadı, ilk başlarda gelemem diyordu siz bilirsinize getirdimAynen öyle, geçenlerde ima etti, dün laf ettim, böyle dediler diye. Ayy evlat kızım o verilir mi diyor. Alıştılar onlar da. Prenses diye seviyor. Kız küçük altın taktı kedime hoşgeldin hediyesi
Aynen öyle, sevmeyen gelmesin dedim ben de direk. Hayvan sevmeyen bir ablam var Ankara'da. Bebek gormeye nasıl gelicen sen kassandra varken dedim, otele verin diyor. Oldu canım dedim başkaYok bizimki o seviyede alışamadı, ilk başlarda gelemem diyordu siz bilirsinize getirdimsonra gelmeye alıştı, şimdi bebekle nasıl olcak diyor sanki kendisi bakacakmış gibi bebeğe. O bizim ilk yavrumuz, abla olacak bizim gözümüzde hoşlanmayan uzak dursun valla
Ben hiç aynı ortamda bulunmadım bir kediyle o yüzden bilemiyorum benimde bir kere deneyimlemem lazım sanırımValla eşim bana 3 sene yalvardı alalım diye, hiç yanasmadim. Kim bakacak diye? Sonra kuzenin kedisi kimseye gitmez, geldi kucağıma yattı. Dedim eve dönünce sahiplenelim. Kassandrayi bulduk, iyi ki sahiplenmisiz
ablan kalır artık otelde :)Aynen öyle, sevmeyen gelmesin dedim ben de direk. Hayvan sevmeyen bir ablam var Ankara'da. Bebek gormeye nasıl gelicen sen kassandra varken dedim, otele verin diyor. Oldu canım dedim başka
İnan bebekler için de çok güzel bir yetişme ortamı. Hayvan sevgisi ile büyüyorlar.Ben hiç aynı ortamda bulunmadım bir kediyle o yüzden bilemiyorum benimde bir kere deneyimlemem lazım sanırım
Alışmak zorundalar kuzu hihihiValla eşimin ailesi üniversitede kedimiz var diye eşime yapmadığını bırakmamıştı. Tatillerde memlekete dönünce donuna kadar yıkardı. Babasının hiç sıkıntısı yok. Hatta ciğerleri sıkıntılı ama hiç sorun etmez çok sever. Sonra biz evlenince ne yaptık? Köpek sahiplendiko da hayvan gibi oldu çocuğum 30 kg akbaş-labrador kırması şimdi telefonda venüsü soruyorlar, gelince sevişiyorlar. Alışıyor herkes bir yerden sonra
Ayy hallolur babyler bunlar ya bizim ev 1+1 biz ölelim o zamanHerkes ayni dertten muzdarip bende dusunuyorim o kadar insanla 3+1 evde napicam benim ailem yakin 2 saatlik mesafede oturuyor babam dogum olsun ben cocugu goreyim anneni getiririm sonra giderim diyor , esimin ailesi kv gelsin ama babasida gelmek istiyor lohusa lohusa ben babasiyla napicam bu durumu aciklqmaya calistim bebek dogsun bir hafta sonra gelir filan da dedim esime ama beni kimse dinlemiyor , babasi merak ediyor galiba ben onjn yaninda bebek mi emzireyim kanamam olucak ona gore giyinmem lazim … babasina da denmez cocugu gorup gidersin diye cunku cok uzaktalar … Bir yanimda diyor hic birini takma kim ne yapiyorsa yapsin
Hiç birini takma daha zaman var o gün gelince her şey yoluna girer zatenHerkes ayni dertten muzdarip bende dusunuyorim o kadar insanla 3+1 evde napicam benim ailem yakin 2 saatlik mesafede oturuyor babam dogum olsun ben cocugu goreyim anneni getiririm sonra giderim diyor , esimin ailesi kv gelsin ama babasida gelmek istiyor lohusa lohusa ben babasiyla napicam bu durumu aciklqmaya calistim bebek dogsun bir hafta sonra gelir filan da dedim esime ama beni kimse dinlemiyor , babasi merak ediyor galiba ben onjn yaninda bebek mi emzireyim kanamam olucak ona gore giyinmem lazim … babasina da denmez cocugu gorup gidersin diye cunku cok uzaktalar … Bir yanimda diyor hic birini takma kim ne yapiyorsa yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?