2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
şimdiden bunları düşünüp strese girmem normal mi diyodum herkes düşünüyomuş. benim annem yürüme mesafesinde oturuyo, ona bile dedim sürekli gelmene gerek yok eşimle ikimiz birlikte deneyimleyerek öğrenmek istiyorum falan.. ama kendi anneme böyle demişken 5 6 saat uzaklıktaki kayınvalidem gelir de uzun uzun kalmak ister mi onun derdine düştüm. bir de yalnızlığına aşırı düşkün biriyim, öyle olursa ilk dönemlerim çok kötü geçermiş gibi geliyo

ay cidden hepimiz aynı dertten sıkıntıdaymışız ya düşünüyorum valla çünkü düşünmezsem alışveriş yapıyorum ilgimi dağıtmam almam diye bu konuya taktım bir süredir
ya bi de ben kıskancım herkes bebeği sevmek dokunmak istedikçe bir o kucak bir bu kucak benim lohusalığım aşırı deli geçecek gibi herkes dediğim de kv kp
o dönemlerimizi hepimizin merak ediyorum ya burası günlüğümüz gibi olur artık ::d

yeni dogmus bebek yani tepkide veremez ki . Erkekler dusunemez belki ama annelerin yönlendirmesi lazim. Evde baska cocuk yoksa , esinde izinli olacaksa yalniz bile olabilirsiniz. Anneler tecrubeli oldugu icin daha iyi tabi

of evet. yabancı vloglarda izliyorum ne güzel sessiz sakin karı koca geliyolar evlerine başbaşa bakıyolar, öğreniyolar birlikte. bizde bi curcuna, gelen giden. bazı gelenekler sırf eziyet valla

Kızlar ayrıntılı ultrasonda yanımızda birinin bulunması gerekir mi? Haftaya çarşamba ayrıntılı ultrasona gireceğim. Normalde persembeydi ancak doktorun programından dolayı çarşambaya aldık. 1saat sürüyormuş. Eşim asker eğer izin ayarlayamazsa tek gitmeyi düşünüyorum. Siz nasıl gittiniz?

kuzu genelde cd falan veriyolarmış eşin artık onu izler akşam
kan vs alınma işi olmayacağından tek olsan da bişey olmazz

Cd mi veriyolarmış ay gözlerim parladı bi an
ay ben hep öyle duydum 3 renkli foto çıktısı cd videosu ve çekilen fotolar falan
sağlık taraması değil düğün foto çekimi gibi beklentideyim yani
şimdiye kadar giden arkadaşlardan bunları duymadık ama cortlamayız inşallah ahahha

Bizim evde bi tane köpüş var diye kimse gelmiyo annem sevdiği için gelir gider ona da götürürüm de kv kp evlendiğimizden beri gelmediler daha (evleneli 3 yıl olcak mayısta)

Selamlar...Yarın 13.30 da amniyosetez için gidiyorum...
Dua edin hayırlısıyla temiz çıksın ve bu işlemden dolayı bir sorun çıkmasın....Soğukkanlı gibi görünsemde içim içimi yiyor...Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben de annemle konuştum gecenlerde. Annem olacak zaten yakin oturuyoruz. Kvler hemen gelemeyecek kayinbiraderin 2 cocuguna bakiyor cunku ayarlamalari lazim. üzüldü ben de üzüldüm isterdim onun da olmasini. Ama 2. Aşamaya biz bir alisalim oyle gelin yoksa beni biliyorsunuz kalbinizi kırarım dedim. 40i cikmadan kimse gelmez artık. ilk zaman misafir gelirse kapıyı açmam covidi var gribi var yeni dogan bebeye yazik. Kusen kussun benden ve bebeğimden onemli degil

Ay ben foto verse yeter diyorum
İnşallah iyi geçer canım sonucunda güzel gelir ❤ İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Güzel haberler verirsiniz inşallah

Bugün doktorum bana sağlık ocağında tetanoz olma .yeni 3lü aşı çıktı ben onu öneririm dedi tetanoz difteri boğmacaymış bu .bunu sağlık ocağında yapmıyorlarmış .kendin ücretli hastanede yaptırıyormuşun vaktide 27. Hafta ideal olanıymış.bi doktorlarınıza sorun kızlar . Açıklamasınıda ekledim

Eklentiler

• 5C1C39A8-42C3-4B2A-ABCF-D390E9611B26.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…