2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kaç liraymış canım bu aşı

Yarın doktoruma bir sorayım ben de, sağol canım bilgilendirme için

Polionun olmadigi versiyon denmis ama. 100 tl olan da polio yaziyor. Ben doktorum ne derse onu yapicam. Bunu ol derse bunu olurum

Bi amigurumi bebek var onu geçen kucağıma alıp pışpışladım kulağından tutup götürmeye çalıştı hdjdjdj başka şeyler denemeye korkuyorum hastanede kalacak olursam dediğinizi yaparım mantıklı geldi
Eve bebek çocuk geldiğinde ne yapıyor belki oradan tahmin yürütebilirsiniz
Eve bi kez cocuk geldi o da ilk misafir gelişiydi kimseye yaklaşmadı o yüzden kestiremiyorum malesefff

Yaaa annesini mutlaka yanında isteyen bi tek ben mi varım bebek ve eşimle evde yalnız kalmak bana ürkütücü geliyor şu an öksürse panik olurum sanki ben doğuma 1 hafta kala gelsin istiyorum hastanede de yanımda annem olsun istiyorum tekim heralde bu konuda biraz kendimi sorguladım aslında eşim çok sakin ve yardımcıdır ammaaa

Benim annemde çok hevesli hevesini kirmak onu uzmek istemiyorum. Sensiz bakamam yanimda durucaksin diyorum o illaki sıkılıp kaçar ama mahallede bile cocuk yikamaya annem giderdi tecrubeli onun yanimda olmasi bana guven verir. Aynen cocuk öksürse benimde tansiyonum düşer gibime geliyor. Bebek dogunca annelik guncellemesi geliyormus insana o anı bekliyorum yoksa nasil büyüyecek bu çocuk bilmiyorum

Hahahahha o da iyiymiş. Alışır ya zamanla. Sabah akşam ses dinlet sen ona.

En konuda en soğukkanlı ben olucam sanırım. Komsumuz ben 17 yaşındayken doğum yapmıştı, bebeği ilk benimle yikamisti. Ben her şeyi eşimle yapmak istiyorum açıkçası. Doğumu, emzirmesi, ilk banyosu vs gibi.

SEn hangisinin yanında rahat edersen onu yap ama nacizane bir şey diyeceğim. Esin de hep yaninda olmak ister. Bir de ilk bebek ya...

Düşünüyorum annem doğuralı 30 yıl olmuş unutmuştur diye yine güvenemmm dhdkslsl

İnsan karşı tarafa laf anlatamaz anlarım da senin kendi ailem bari anlayışlı olsa Annenle konuşamaz mısın babanı ikna etse. Çok kalabalık olacak ev ister istemez strese gireceksin. İlk haftalar sürekli emzirip arta kalan her fırsatta da uyumamız gerek. Ev kalabalıkken zor. Anneler seninle mi ilgilenecek bebekler mi yoksa evde yemek bekleyen o kadar insanla mı çok curcuna olur düğün evi değil ki bu.

Sık idrara çıkma yaşıyor musunuz kızlar ?
Yaşamaz olur muyuz İş yerinde yine rahatım da yolda giderken çok zorlanıyorum dün eve zor attım kendimi kıvrana kıvrana. 1,5 saat önce yapıp çıkmıştım halbuki. Hele akşam tuvalete gidiyorum yatmadan tam geliyorum ki yatayım daha dalmadan bi daha Ben normalde de sık giderdim zaten biliyordum hamileliğin bu anlamda beni çok zorlayacağını.
Benim de tüp bebek ben de aynısını düşünüyorum 3 yıl hasret çektik bırakıp gitmek için mi diyorum. Çok zorlanıcaz maddi açıdan bi de yeni ev aldık borç ödüyoruzbama gözüm görmüyor valla çok iyi anlıyorum seni
3K şık dolap nasıl bi şeymiş merak ettim ben 350 ye aldım geçen hafta Hepsiburada fan yuh ya
Ay okurken hafakan bastı Allah kolaylık versin ne diyeyim. Ben çirkeflik yaparım bu durumlarda hiç çekinmem valla tavsiye ederim Eşime de söylerim kendi ailesiyle usulünce konuşsun olmadı görümcemi sokarım devreye o da anlayışıdır anlatır annesine. Annem ve eşim olsun istiyorum ben yanımda :) Kardeşin erkek miydi bu arada? Çok faydaları olmuyo malum En kötü getir götür işlerinde kullanırsınız onu da
Ay ben de benimki şişko sanardım maşallah kuzuya Benim kedim de çok gelir karnıma masaj yapar hatta ama zarar verir mi ihtimalini hiç düşünmemiştim

Kızlar dün ultrasonla bakıldı doktor endişem var diye cumartesi tekrar gel bu sefer dedi ultrason sıklığı zarar verir mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…