kaç liraymış canım bu aşıBugün doktorum bana sağlık ocağında tetanoz olma .yeni 3lü aşı çıktı ben onu öneririm dedi tetanoz difteri boğmacaymış bu .bunu sağlık ocağında yapmıyorlarmış .kendin ücretli hastanede yaptırıyormuşun vaktide 27. Hafta ideal olanıymış.bi doktorlarınıza sorun kızlar . Açıklamasınıda ekledim
100 diyor internett hastane aşı yapmak için kaç para alıyor acabakaç liraymış canım bu aşı
Yicem ya kara kuzu maşallahSadece havuç yiyorumdurher şeyime ortak bu çocuk ya
aşıyı da onlardan alınca ona da fark koyarlar100 diyor internett hastane aşı yapmak için kaç para alıyor acaba
Bilmiyorum ki canım hiç sormak aklıma gelmedikaç liraymış canım bu aşı
Bugün doktorum bana sağlık ocağında tetanoz olma .yeni 3lü aşı çıktı ben onu öneririm dedi tetanoz difteri boğmacaymış bu .bunu sağlık ocağında yapmıyorlarmış .kendin ücretli hastanede yaptırıyormuşun vaktide 27. Hafta ideal olanıymış.bi doktorlarınıza sorun kızlar . Açıklamasınıda ekledim
Ne demek canım ben bilgilendim sizleride bilgilendirdimYarın doktoruma bir sorayım ben de, sağol canım bilgilendirme için
Polionun olmadigi versiyon denmis ama. 100 tl olan da polio yaziyor. Ben doktorum ne derse onu yapicam. Bunu ol derse bunu olurumBugün doktorum bana sağlık ocağında tetanoz olma .yeni 3lü aşı çıktı ben onu öneririm dedi tetanoz difteri boğmacaymış bu .bunu sağlık ocağında yapmıyorlarmış .kendin ücretli hastanede yaptırıyormuşun vaktide 27. Hafta ideal olanıymış.bi doktorlarınıza sorun kızlar . Açıklamasınıda ekledim
Bi amigurumi bebek var onu geçen kucağıma alıp pışpışladım kulağından tutup götürmeye çalıştı hdjdjdj başka şeyler denemeye korkuyorumBelli zaten tipinden. Çok seviyorum o cinsleri ben ya. Aşırı asiller. Anlaşırlar ya. 1 ay sonra oyuncak bebek alıp, kucağında gezdirmeye başla, altını falan değiştiriyor gibi yap. Alışması lazımmış. Ben de deneyeceğim. Kassandra bebek ağlaması ile gulmesine alıştı. İplemiyor artık
Bir de bebek doğduktan sonra bir kokusu sinmiş bir eşyasını eve yolla o gece. Kedi alsın bebeğin kokusunu.
Eve bi kez cocuk geldi o da ilk misafir gelişiydi kimseye yaklaşmadı o yüzden kestiremiyorum malesefffEve bebek çocuk geldiğinde ne yapıyor belki oradan tahmin yürütebilirsiniz
Hahahahha o da iyiymiş. Alışır ya zamanla. Sabah akşam ses dinlet sen ona.Bi amigurumi bebek var onu geçen kucağıma alıp pışpışladım kulağından tutup götürmeye çalıştı hdjdjdj başka şeyler denemeye korkuyorumhastanede kalacak olursam dediğinizi yaparım mantıklı geldi
Eve bi kez cocuk geldi o da ilk misafir gelişiydi kimseye yaklaşmadı o yüzden kestiremiyorum malesefff
En konuda en soğukkanlı ben olucam sanırım. Komsumuz ben 17 yaşındayken doğum yapmıştı, bebeği ilk benimle yikamisti. Ben her şeyi eşimle yapmak istiyorum açıkçası. Doğumu, emzirmesi, ilk banyosu vs gibi.Benim annemde çok hevesli hevesini kirmak onu uzmek istemiyorum. Sensiz bakamam yanimda durucaksin diyorum o illaki sıkılıp kaçarama mahallede bile cocuk yikamaya annem giderdi tecrubeli onun yanimda olmasi bana guven verir. Aynen cocuk öksürse benimde tansiyonum düşer gibime geliyor. Bebek dogunca annelik guncellemesi geliyormus insana o anı bekliyorum yoksa nasil büyüyecek bu çocuk bilmiyorum
bende bir sorarım hafta sonu gidince :)Bilmiyorum ki canım hiç sormak aklıma gelmedi
SEn hangisinin yanında rahat edersen onu yap ama nacizane bir şey diyeceğim. Esin de hep yaninda olmak ister. Bir de ilk bebek ya...Yaaa annesini mutlaka yanında isteyen bi tek ben mi varımbebek ve eşimle evde yalnız kalmak bana ürkütücü geliyor şu an öksürse panik olurum sanki ben doğuma 1 hafta kala gelsin istiyorum hastanede de yanımda annem olsun istiyorum tekim heralde bu konuda biraz kendimi sorguladım aslında eşim çok sakin ve yardımcıdır ammaaa
Düşünüyorum annem doğuralı 30 yıl olmuş unutmuştur diye yine güvenemmm dhdkslslYaaa annesini mutlaka yanında isteyen bi tek ben mi varımbebek ve eşimle evde yalnız kalmak bana ürkütücü geliyor şu an öksürse panik olurum sanki ben doğuma 1 hafta kala gelsin istiyorum hastanede de yanımda annem olsun istiyorum tekim heralde bu konuda biraz kendimi sorguladım aslında eşim çok sakin ve yardımcıdır ammaaa
Ayyy diyorum ya bana da tuttu Serkan ne anlar bebek bezi değiştirmekten diyorDüşünüyorum annem doğuralı 30 yıl olmuş unutmuştur diye dhdkslsl
İnsan karşı tarafa laf anlatamaz anlarım da senin kendi ailem bari anlayışlı olsaBirebir aynı hatta arttırıyorum bir fazlası da bizde mevcut ailelerimiz ikimizin de şehir dışındalar. Şimdi annem gelecek babam doğumdan önce gider otururum bi köşeye torunumu severim ben diye tuttturmuş, bi yanda kayınvalidemler de şehirdışından gelecek mecburen kalacak. Ben de ilk doğum neye ne kadar ihtiyaç duyacağımı bilmiyorum ama bu kadar uzun ve kalabalık bir ortam istemiyorum. Lohusa halleri ev küçük eşim de ben de rahat edemeyeceğim. Benim ailem daha bu konuda kendilerini düşünen tarafta kaç kere ima ettim çok uzun kalmaları eşim sevmez diye. Çünkü ev küçük banyo tek bi geldiklerinde 10-20 gün kalıyorlar. Üstelik biz işe gitsek de annem de babam da evde. Bu durum rahatsız ediyor. Şimdi bir de bebek durumu var. Dün daha annem baban böyle diyo çok heyecanlı deyince kalakaldım Gelmeyin de denmez. Ne diyeceğimi bilemedim.
Yaşamaz olur muyuzSık idrara çıkma yaşıyor musunuz kızlar ?
Benim de tüp bebek ben de aynısını düşünüyorum 3 yıl hasret çektik bırakıp gitmek için mi diyorum. Çok zorlanıcaz maddi açıdan bi de yeni ev aldık borç ödüyoruzbama gözüm görmüyor valla çok iyi anlıyorum seniya kuzu ben çalışmicam ayrılıcam işten benim bebişim tüp bebek 2. transferden sonra oldu o yüzden bir daha aynı süreçlerden geçebilir miyim bilmiyorum. o yüzden bebeğimi kendim büyütmek istiyorum doya doya tadını çıkartmak istiyorum. Gerçekten çok zor isim koymak ama erkek olsaydı benm bebek bende uraz koyardım çok beğeniyorum çünkü :)
3K şık dolap nasıl bi şeymiş merak ettim ben 350 ye aldım geçen hafta Hepsiburada fan yuh yaya bizimkiler düşüncesiz gerçekten başka bir şey değil yani, geçen banyolarına dolap almışlar 3k vermişler bana gelmiş araba pahalı diyor ben olsam utanırım pahalı olsa bile pahalı diyemem :) amann günaha sokucan beni şimdi
Ay okurken hafakan bastıDoğumda eşim kalacak yanımda, bunu anneme de dedim kayınvalideme de. Hatta annem ben kalayım Serkan ne anlar bebek bezi değiştirmekten dedi.Ben de öğrensin ne işin var dedim
2 babada sizlere ömür olduğu için, annem çalışıyor, doğumdan 1 2 gün önce gelecek, kv 15 20 gün önce gelir. 2 ay aynı evde
Bizim evde 2+1 annem, kardeşim bir odada, kv de salonda yatacak, bebeğin odasını kendi odamıza kuracağım Allah'tan büyük de rahat ederim. Bakalım 6 + kedi ile aynı evde nasıl yasayacagiz 2 ay? Bir de esimin teyzesi gelmeye kalkarsa yandık
Ay ben de benimki şişko sanardım maşallah kuzuyaKızlar bu da benim oğluşum Çikohem sizinle tanıştırmak istedim, hem de bu duruş sizce bebeğe zarar verir mi? Minik bi kedi değil 6 kg civarı. Gün içinde 2 3 kez böyle sarılır. Karnıma hafif bir baskı oluyor. Fikriniz nedir
Eki Görüntüle 2936915
Sanmam öyle olsa doktor gel demezdiKızlar dün ultrasonla bakıldı doktor endişem var diye cumartesi tekrar gel bu sefer dedi ultrason sıklığı zarar verir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?