2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kız gılgamış destanı yazmışsın oku oku bitmedi

Ahhaha aynen erkek ama baya işimize yarıyor. Evi falan temizliyor

Bu arada benim ferittin düşük çıkmış kan sonucunda doktor feramat kullansın demiş şimdi aldım içtim bi tane demir ilacını galiba yemekten hemen sonra içmemek gerekiyor doğru mu biliyorum?

Bir de kolesterol yüksekliği var sınırda çıkmış ben böyle yemeye devam edersem yaşlanınca aort damarım yırtılcak

Zaten dedi ki sen bu endiseden kendini yemişsin resmen.gel bu sefer bir daha bakalım sonra zaten baby tekmelerini hissedince geçer bu durum dedi
Ben de senin gibiydim bebiş ufakken haftada bir gidip bakıyordum merakımdan şimdilerde hissettiğim için içim biraz daha rahat o yüzden bekliyorum ama inan çok şükür iyiler hissetmesen bile yolunda gitmeyen bir şey olmuyor. Hiç kendine sıkıntı yapma canım ama için rahat etcekse tabii ki gidip gör

Ev kalabalık biri toplasa bir yerden batıyor herkez alafranga wc gidiyor hamilelik ve sonrası alaturka wc me giremiyorum giremem de zor yani her yönlü..

Ne biliyim ya bende wc giriyorum pjama giy yat 10 dk sonra tekrar azıcık gelmiş...bazen 10 dk da bazen 1 saat zor tutuyorum acaba dedim normal mi idrar yolu enfeksiyonu nasıl oluyor yanma mi olur normal zamandaki gibi dedim ay sorunlu birisi oldum işte

Kızlar dün ultrasonla bakıldı doktor endişem var diye cumartesi tekrar gel bu sefer dedi ultrason sıklığı zarar verir mi sizce
Kız yok, ultrason en zararsız sey bak sana kitaptan sayfa atayım hatta.

Bana yemekten sonra yok karnına iç dedi. Ama çay, kahve falan içersen 2 saat bekle diyor.

Ben kanama oldu durdu o günden sonra yani bir haftadır manyağım.doktor bebek iyi dedi ama baktı bana cumartesi tekrar gel rahatla sonra zaten az kaldı sesini sana duyuracak çok yakında dedi
Kız yok, ultrason en zararsız sey bak sana kitaptan sayfa atayım hatta.
At valla memnun olurum canım

Ayy bir şeye benzemiyor kız kaliteden ödün vermezler bana gelmiş pahalı diyor

Ben kanama oldu durdu o günden sonra yani bir haftadır manyağım.doktor bebek iyi dedi ama baktı bana cumartesi tekrar gel rahatla sonra zaten az kaldı sesini sana duyuracak çok yakında dedi

At valla memnun olurum canım
Attım önceki mesajda bak oku hemencik

Oooo o dert hepimizde var ben de en az 10ndefa tuvalete gidiyorum gece

Benim hastanede yanimda kimse kalmayacak cunku yasak evde de anneme vize cikarsa annem cikmazsa kayinvalidem . 3 cocuk var mecbur birisi gelecek. cokta dert etmiyorum. Bebege ben her turlu bakarim , kizlarima baksinlar yeter

Aaa süper aklımda bulunsun çok teşekkür ederim. Eldiveni de toplam 5 adet yazdım 3 tane hastane çıkışından gelecek 2 tane de yedekte bulunsun diye alıcam
Hastane cikisindakiler yeter bence , ben iki kizimda hic takmadim eldiven . Kp sadce taksaniza deyip durdu. Bende yok eldiveni dedim

Ya ben de ilk zamanlar 36.haftaya kadar çalışırım mecbur diyordum da hem geçirdiğim düşük tehlikesi hem de yaşadığım hamilelik mobbinginden dolayı 32de ayrılmayı planlıyorum hatta gün sayıyorum. En azından son ay biraz daha hamileligime odaklanirim. Maddiyata da artık ne yapalım

Gercekten var miymiş öyle bir guncelleme varsa müthiş olur valla rabbim inşallah o günleri bize gösterir de beni en korkutan hani doğduğu zaman değil de orda anne ya da bilen biri bir süre yanında oluyor asıl olay onlar gidince yalnız kalınca gibi

SEn hangisinin yanında rahat edersen onu yap ama nacizane bir şey diyeceğim. Esin de hep yaninda olmak ister. Bir de ilk bebek ya...
Yaaa şahit olmasını mutlaka istiyorum ama o bi baksın görsün sonra annem gelsin gibi hissediyorum

Düşünüyorum annem doğuralı 30 yıl olmuş unutmuştur diye yine güvenemmm dhdkslsl
Ne biliyim o en azından bi tane bakmış ben 0

Masallah yavruma benim de iki tane oğlum var biri özellikle gelip başını karnıma koyup yatar bir zararı olacağını düşünmüyorum onlar hissediyor zaten kardeşlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…