Kız gılgamış destanı yazmışsın oku oku bitmediİnsan karşı tarafa laf anlatamaz anlarım da senin kendi ailem bari anlayışlı olsaAnnenle konuşamaz mısın babanı ikna etse. Çok kalabalık olacak ev ister istemez strese gireceksin. İlk haftalar sürekli emzirip arta kalan her fırsatta da uyumamız gerek. Ev kalabalıkken zor. Anneler seninle mi ilgilenecek bebekler mi yoksa evde yemek bekleyen o kadar insanla mı çok curcuna olur düğün evi değil ki bu.
Yaşamaz olur muyuzİş yerinde yine rahatım da yolda giderken çok zorlanıyorum dün eve zor attım kendimi kıvrana kıvrana. 1,5 saat önce yapıp çıkmıştım halbuki. Hele akşam tuvalete gidiyorum yatmadan tam geliyorum ki yatayım daha dalmadan bi daha Ben normalde de sık giderdim zaten biliyordum hamileliğin bu anlamda beni çok zorlayacağını.
Benim de tüp bebek ben de aynısını düşünüyorum 3 yıl hasret çektik bırakıp gitmek için mi diyorum. Çok zorlanıcaz maddi açıdan bi de yeni ev aldık borç ödüyoruzbama gözüm görmüyor valla çok iyi anlıyorum seni
3K şık dolap nasıl bi şeymiş merak ettim ben 350 ye aldım geçen hafta Hepsiburada fan yuh ya
Ay okurken hafakan bastıAllah kolaylık versin ne diyeyim. Ben çirkeflik yaparım bu durumlarda hiç çekinmem valla tavsiye ederim Eşime de söylerim kendi ailesiyle usulünce konuşsun olmadı görümcemi sokarım devreye o da anlayışıdır anlatır annesine. Annem ve eşim olsun istiyorum ben yanımda :) Kardeşin erkek miydi bu arada? Çok faydaları olmuyo malum En kötü getir götür işlerinde kullanırsınız onu da
Ay ben de benimki şişko sanardım maşallah kuzuyaBenim kedim de çok gelir karnıma masaj yapar hatta ama zarar verir mi ihtimalini hiç düşünmemiştim
Zaten dedi ki sen bu endiseden kendini yemişsin resmen.gel bu sefer bir daha bakalım sonra zaten baby tekmelerini hissedince geçer bu durum dediSanmam öyle olsa doktor gel demezdi
Ahhaha aynen erkek ama baya işimize yarıyor. Evi falan temizliyorİnsan karşı tarafa laf anlatamaz anlarım da senin kendi ailem bari anlayışlı olsaAnnenle konuşamaz mısın babanı ikna etse. Çok kalabalık olacak ev ister istemez strese gireceksin. İlk haftalar sürekli emzirip arta kalan her fırsatta da uyumamız gerek. Ev kalabalıkken zor. Anneler seninle mi ilgilenecek bebekler mi yoksa evde yemek bekleyen o kadar insanla mı çok curcuna olur düğün evi değil ki bu.
Yaşamaz olur muyuzİş yerinde yine rahatım da yolda giderken çok zorlanıyorum dün eve zor attım kendimi kıvrana kıvrana. 1,5 saat önce yapıp çıkmıştım halbuki. Hele akşam tuvalete gidiyorum yatmadan tam geliyorum ki yatayım daha dalmadan bi daha Ben normalde de sık giderdim zaten biliyordum hamileliğin bu anlamda beni çok zorlayacağını.
Benim de tüp bebek ben de aynısını düşünüyorum 3 yıl hasret çektik bırakıp gitmek için mi diyorum. Çok zorlanıcaz maddi açıdan bi de yeni ev aldık borç ödüyoruzbama gözüm görmüyor valla çok iyi anlıyorum seni
3K şık dolap nasıl bi şeymiş merak ettim ben 350 ye aldım geçen hafta Hepsiburada fan yuh ya
Ay okurken hafakan bastıAllah kolaylık versin ne diyeyim. Ben çirkeflik yaparım bu durumlarda hiç çekinmem valla tavsiye ederim Eşime de söylerim kendi ailesiyle usulünce konuşsun olmadı görümcemi sokarım devreye o da anlayışıdır anlatır annesine. Annem ve eşim olsun istiyorum ben yanımda :) Kardeşin erkek miydi bu arada? Çok faydaları olmuyo malum En kötü getir götür işlerinde kullanırsınız onu da
Ay ben de benimki şişko sanardım maşallah kuzuyaBenim kedim de çok gelir karnıma masaj yapar hatta ama zarar verir mi ihtimalini hiç düşünmemiştim
Ben de senin gibiydim bebiş ufakken haftada bir gidip bakıyordum merakımdan şimdilerde hissettiğim için içim biraz daha rahat o yüzden bekliyorumZaten dedi ki sen bu endiseden kendini yemişsin resmen.gel bu sefer bir daha bakalım sonra zaten baby tekmelerini hissedince geçer bu durum dedi
Ev kalabalık biri toplasa bir yerden batıyor herkez alafranga wc gidiyor hamilelik ve sonrası alaturka wc me giremiyorum giremem de zor yani her yönlü..İnsan karşı tarafa laf anlatamaz anlarım da senin kendi ailem bari anlayışlı olsaAnnenle konuşamaz mısın babanı ikna etse. Çok kalabalık olacak ev ister istemez strese gireceksin. İlk haftalar sürekli emzirip arta kalan her fırsatta da uyumamız gerek. Ev kalabalıkken zor. Anneler seninle mi ilgilenecek bebekler mi yoksa evde yemek bekleyen o kadar insanla mı çok curcuna olur düğün evi değil ki bu.
Kız yok, ultrason en zararsız sey bak sana kitaptan sayfa atayım hatta.Kızlar dün ultrasonla bakıldı doktor endişem var diye cumartesi tekrar gel bu sefer dedi ultrason sıklığı zarar verir mi sizce
Bana yemekten sonra yok karnına iç dedi. Ama çay, kahve falan içersen 2 saat bekle diyor.Bu arada benim ferittin düşük çıkmış kan sonucunda doktor feramat kullansın demiş şimdi aldım içtim bi tane demir ilacını galiba yemekten hemen sonra içmemek gerekiyor doğru mu biliyorum?
Bir de kolesterol yüksekliği var sınırda çıkmışben böyle yemeye devam edersem yaşlanınca aort damarım yırtılcak
Ben kanama oldu durdu o günden sonra yani bir haftadır manyağım.doktor bebek iyi dedi ama baktı bana cumartesi tekrar gel rahatla sonra zaten az kaldı sesini sana duyuracak çok yakında dediBen de senin gibiydim bebiş ufakken haftada bir gidip bakıyordum merakımdan şimdilerde hissettiğim için içim biraz daha rahat o yüzden bekliyorumama inan çok şükür iyiler hissetmesen bile yolunda gitmeyen bir şey olmuyor. Hiç kendine sıkıntı yapma canım ama için rahat etcekse tabii ki gidip gör
At valla memnun olurum canımKız yok, ultrason en zararsız sey bak sana kitaptan sayfa atayım hatta.
Ayy bir şeye benzemiyor kızİnsan karşı tarafa laf anlatamaz anlarım da senin kendi ailem bari anlayışlı olsaAnnenle konuşamaz mısın babanı ikna etse. Çok kalabalık olacak ev ister istemez strese gireceksin. İlk haftalar sürekli emzirip arta kalan her fırsatta da uyumamız gerek. Ev kalabalıkken zor. Anneler seninle mi ilgilenecek bebekler mi yoksa evde yemek bekleyen o kadar insanla mı çok curcuna olur düğün evi değil ki bu.
O zaman kahvaltıdan 2 saat sonra içeyim ben de çaysız yapamıyorumBana yemekten sonra yok karnına iç dedi. Ama çay, kahve falan içersen 2 saat bekle diyor.
Attım önceki mesajda bak oku hemencikBen kanama oldu durdu o günden sonra yani bir haftadır manyağım.doktor bebek iyi dedi ama baktı bana cumartesi tekrar gel rahatla sonra zaten az kaldı sesini sana duyuracak çok yakında dedi
At valla memnun olurum canım
Ev kalabalık biri toplasa bir yerden batıyor herkez alafranga wc gidiyor hamilelik ve sonrası alaturka wc me giremiyorum giremem de zor yani her yönlü..
Ne biliyim ya bende wc giriyorum pjama giy yat 10 dk sonra tekrar azıcık gelmiş...bazen 10 dk da bazen 1 saat zor tutuyorum acaba dedim normal mi idrar yolu enfeksiyonu nasıl oluyor yanma mi olur normal zamandaki gibi dedim ay sorunlu birisi oldum işte
Benim hastanede yanimda kimse kalmayacak cunku yasakBenim hastanede yanımda eşim olucak doğum sonrası yanımda annem kalicak babam kardeşlerim görüp gider gün içinde herkes çalışıyor çünkü.kayin validem hastane çıktığım ertesi gün 6 kişi gelip bütün gün sabahtan akşama durup gideler aileden biri daha doğum yapinca öyle olmuştu.. sonra annem bir hafta durup gider ihtiyaç olduğundan değil kayınvalidem gelmek ister bir haftada o durur böyle ama bunları kafaya takmayın bebekler sağlıklı olsun kafanızı doldurmayın akışına bırakın alışverişleri düşünün sadece olur mu
Hastane cikisindakiler yeter bence , ben iki kizimda hic takmadim eldiven . Kp sadce taksaniza deyip durdu. Bende yok eldiveni dedimAaa süper aklımda bulunsun çok teşekkür ederim. Eldiveni de toplam 5 adet yazdım 3 tane hastane çıkışından gelecek 2 tane de yedekte bulunsun diye alıcam
Ya ben de ilk zamanlar 36.haftaya kadar çalışırım mecbur diyordum da hem geçirdiğim düşük tehlikesi hem de yaşadığım hamilelik mobbinginden dolayı 32de ayrılmayı planlıyorum hatta gün sayıyorum. En azından son ay biraz daha hamileligime odaklanirim. Maddiyata da artık ne yapalımsatış çok kesiyorsunuz demek ki canım onu bir şekilde alışla satışı ayarlayın borç borç öde nereye kadar birazda size gelsin devirbende az önce onu sordum Z zahrada ya ne yapacaksın çalışacak mısın diye. Ben doktor izin verir ise son 3 4 hafta kala izne ayrılmayı düşünüyorum gerçekten para lazım oluyor her şey çok pahalı
Gercekten var miymiş öyle bir guncellemeBenim annemde çok hevesli hevesini kirmak onu uzmek istemiyorum. Sensiz bakamam yanimda durucaksin diyorum o illaki sıkılıp kaçarama mahallede bile cocuk yikamaya annem giderdi tecrubeli onun yanimda olmasi bana guven verir. Aynen cocuk öksürse benimde tansiyonum düşer gibime geliyor. Bebek dogunca annelik guncellemesi geliyormus insana o anı bekliyorum yoksa nasil büyüyecek bu çocuk bilmiyorum
Yaaa şahit olmasını mutlaka istiyorum ama o bi baksın görsün sonra annem gelsin gibi hissediyorumSEn hangisinin yanında rahat edersen onu yap ama nacizane bir şey diyeceğim. Esin de hep yaninda olmak ister. Bir de ilk bebek ya...
Ne biliyim o en azından bi tane bakmış ben 0Düşünüyorum annem doğuralı 30 yıl olmuş unutmuştur diye yine güvenemmm dhdkslsl
Masallah yavrumaKızlar bu da benim oğluşum Çikohem sizinle tanıştırmak istedim, hem de bu duruş sizce bebeğe zarar verir mi? Minik bi kedi değil 6 kg civarı. Gün içinde 2 3 kez böyle sarılır. Karnıma hafif bir baskı oluyor. Fikriniz nedir
Eki Görüntüle 2936915
İns sende hissedersin.Çok sevindim bende bir umit bekliyorum şuan heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?