2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yalova, 29, ilk çocuk 3. Ayımdan hemen sonra sinovac oldum 2 dozda bitti.

Kızlar ben dün normal kontrolume gittim etrafta cok duydum grip aşısını ve coronaya olan etkisini bu sebeple doktoruma sorucak sorularım arasına aldım. Doktorumda olmanı tavsiye ederim dedi. Bende baya bi araştırdım gripten koruma grip ve koronayı daha hafif geçirme etkilerinin dışında bir çok daha yararını buldum. Özellikle ilk 6 ay bebegi de gripten koruması bence en önemli etkisinden birisiydi. Aile hekimliğiyle görüştüm yarın gidip olacağım inşAllah. Olmayı düşünen varsa gelişmelerden haberdar ederim

Aslında benim de aklımda olan bir konuydu. İyi hatırlattın riskli gruptayım diye bana da çıkmış aşı. Kaçıncı haftada yaptırmış olacaksın? Ben de detaylıdan sonra yaptırmayı düşünüyorum

Attım önceki mesajda bak oku hemencik
Göremedim ki canım
Ben diyorum önce tetenoz olurum sonra ayrıntılı yapılır ardından kovid aşısı bu doktorum şimdi bir tane ol doğumdan sonra da ikinciyi ol dedi ama

Göremedim ki canım

Ben diyorum önce tetenoz olurum sonra ayrıntılı yapılır ardından kovid aşısı bu doktorum şimdi bir tane ol doğumdan sonra da ikinciyi ol dedi ama
Ben covid aşılarımı gebelikten önce olmuştum canım bu bahsettiğim grip aşısı onu da olmayı düşünüyorum. Tabii önce doktorumla görüşeyim ondan sonra. Sen de dediğin gibi tetenoz olup detaylıya girip öncelikle covid aşını olup sonrasında doktorunla görüşüp grip aşısını da sor istersen.

Bende annemi yanimda istiyorum hatta hastanede annem kalsın , tamda karkış zamani olacak gelemicekler yetisemicekler diyede korkuyorum eşim cocuga bakamaz benim halim olmaz dogumdan sonra çocuk sefil kalır

Yalnız değilsin ben de yanımda Bi büyük olmasını çok isterdim ama mümkün olmayacak gibi duruyor. Eşimle ben bakacağız çocuğa hiç deneyimim yok ve bu durum aklıma geldikçe dayanamayıp ağlıyorum inşallah Allah yardımcımız olur

kaç çıkmış ferittinin kuzucum

tövbest gidince onu da istiyim baksın 10 mu 13 mü neydi o en son bende inatla bakmıyor asjkda
inşallah hemencikk yükselir hemmmmennn
Ben bunu sağlık ocağında yaptırdım canım sen de istersen orda yaparlar mutlaka tam kan sayımı diye 2. Trimestrda normalmiş düşmesi muhtemelen düşüktür ilaç kullanmıyorsan.
Elimizden geldiğince biz takip ediyoruz doktorlara kalsak yandık

sağlık ocağım daha beni bir gebe olark kaydetsin doğurunca test yapar ancak ajsdla

20+5 de yaptrms olacagım ama aile hekimim bana 2 ay sonra yaptrmanın manası olmaz demişti (ben riskli gözükmüyorum sistemde ücretli yaptıracağım inşAllah. Sıranın gelmesini bekleme ye söyledi öyle ) bir kaç yerde de okudugumda olunması gereken ayları ekim-kasım olarak görmüştüm. Muhtemelen şu zamanlarda yapılmalı.

tövbest gidince onu da istiyim baksın 10 mu 13 mü neydi o en son bende inatla bakmıyor asjkda
inşallah hemencikk yükselir hemmmmennn
Benim en son 16di ona bile düşük dedi
Cuma tekrar vericem kandan detaylidan sonra.

Göremedim ki canım

Ya ben çok korkuyorum koranadan cok sevdiğim 2 yakınımı kaybettim bir tanesi kardeşim gibi büyüdüğüm down sendromlu amcamdı daha 3 ay olmadı. Hatta isminide evladıma vericem inşAllah ve maalesef bu lanet hastalık gebeleri öldürüyor yaş kronik rahatsızlık dinlemeden çok araştırdım; aşının değilde aşısızlığın daha çok gebeye zarar verdiğini gördüm ve bir çok alandan doktora danıştım. 2 doz asımı oldum, grip aşımıda olayım inşAllah şifa olur. 3 aydan sonra antikoruma baktrcam yeterli miktarda olmazsa 3. Doz aşımı da vurulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…