2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aa doğru mantıklı dediğin benimde detaylı kasım ortası gibi olacak sorup ona göre bakarım ben de

sağlık ocağım daha beni bir gebe olark kaydetsin doğurunca test yapar ancak ajsdla
Onlar tam bir gerizekalı aile hekimini değişme imkanın var diye biliyorum olmazsa değiş dicem de aynı sağlık ocağı ne olcak aynı bokun lacivertidir

Göremedim ki canım

Ben diyorum önce tetenoz olurum sonra ayrıntılı yapılır ardından kovid aşısı bu doktorum şimdi bir tane ol doğumdan sonra da ikinciyi ol dedi ama

Ay ne bir haftası kız keşke 40ı çıkana kadar kalsa aşırı anneciyim, doğum psikolojisiyle annemi daha çok isterm eminim ben daha anne kuzusuyum kendimm tek nasıl bakarım

Yok başka sağlık ocağına da alabilir kaydını enabizdan.
Onlar tam bir gerizekalı aile hekimini değişme imkanın var diye biliyorum olmazsa değiş dicem de aynı sağlık ocağı ne olcak aynı bokun lacivertidir

Kaç yaşındasın korkma bakarsın

Yaş şehir kaçıncı çocuk cinsiyett belli ise adıı ve aşı oldunuz muuuu acabaa bu bilgileri alabilir miyiiim ve hoşgeldiniiiz
Hoşbulduuum. 22 yaşındayıım yurtdışında yaşıyorum(Letonya), ilk bebeğim, oğluşum olacak ismini Kai düşünüyoruz ve hayır aşı olmadım.

Hoşbulduuum. 22 yaşındayıım yurtdışında yaşıyorum(Letonya), ilk bebeğim, oğluşum olacak ismini Kai düşünüyoruz ve hayır aşı olmadım.
Hoşgeldin sizde orali misiniz
Kai çok güzel ne demek anlamı

Eşim Leton ben de uzun bir süredir buradayım. teşekkür ederim, anlamı her kültürde farklı fakat genel olarak okyanus, dünyanın anahtarlarının bekçisi gibi anlamları mevcut.
Cok güzel bir anlamı var sağlıkla kucağınıza alin inşallah

Eşim Leton ben de uzun bir süredir buradayım. teşekkür ederim, anlamı her kültürde farklı fakat genel olarak okyanus, dünyanın anahtarlarının bekçisi gibi anlamları mevcut.
Anlamlarına bayıldım hoşgeldin aramıza

Canim benim ya , hic aglama ne olur. Bazen yalniz olmak gercekten daha iyi oluyor. Ilk dogumumda turkiyedeydim. Annem kv hepsi vardi . Kv demin lohusa olasi gelmis. Bir tripliydi , anneme yalniz birakalim cocuklari demis . Birakip gittiler bizi. 20 yasindaydim. Uyuyamadim hic gece ama baktik yani . Digerlerinde de Almanyadaydim . Annem gelemedi , kv de de devmli gitmek istiyordu. Gittiklerinde daha rahat etmistim gercekten. 3.de hic yatmadim zaten.
Butun tecrubelerimdenyola cikarak ; yalniz da kalsan , sen anne olacaksin Allahin izniyle . Emin ol bakarsin yavruna annelik duygusuyla aglasa aglarsin gülse aglarsin. Hic onemli degil ama bakarsin hic endiselenme

Ben de yalnızım. Ama hiç üzülme, önemli olan bebekle bizim aramızdaki bağ. Çocuk doğunca sen de annelik duygusunu kazanıyorsun. Bebeğin neye ihtiyacı olduğunu, ne yapman gerektiğini en iyi sen bileceksin,hissedeceksin.

benim annem de kayınvalidem de başka şehirdeler ve ben çalışıyorum. En geç 6. Ayımda cocugu bırakıp calısmalıyım ve daha hiç bi planım yok ve inan bunların hiç birini şuan strest yapmak istemiyorum. Hayat ya sağlık versinde herşey yoluna girer yeterki evlatlarımız, bizler ve sevdiklerimiz sağlıklı mutlu huzurlu olsun. O zaman gelsin neler değişir kim bilir. Bizim planımız oluyor ama Rabbiminde hep bir planı oluyor.

Çok doğru, bir de ben inanıyorum ki insan anne olunca yapamam dediği her şeyi yapabilecek gücü de buluyor kendinde.

Kızlar iyi kötü yazılanları okudum. Bi kere babaları unutun. Siz kendi babanıza ,eşinizde babasına desin gelmesinler! hiç bir faydaları olmadığı gibi zararları olur. Sürekli meme dışarda emzirmeye çalışılıyor ilk günler. Kanama oluyo zaten. Babalarla rahatlık olmaz.
Kayınvalidenizle ya da annenizle de iyi anlaşıyorsanız her şeye alınmıyorlarsa çağırın. Çünkü lohusasınız ve her şeye kızıp karşı tarafı kırma ihtimaliniz var.anlayışlı hoşgörülü yaklaşmaları lazım.
Eşiniz de ilk günler bocalayabilir bence ondan da pek bişey beklemeyin babalık bebek doğar doğmaz yapışmıyor onlara annelik gibi. Zamanla anlıyorlar. Tabii ki bakarlar ama sizin özveriniz gibi olmaz. Bu da eğer çok şey beklerseniz sizi üzebilir.
Tabii en iyisi yanınızda bi annenin olması. Siz bebeğe bakıcaksınız , o da size Yemeğinizi yapıp, destek olucak. Benim annem 2 ay kaldı yanımızda. Kayınvalide de aynı şehirdeyiz zaten 20 gün öğlen geldi akşam gitti. Sonra yazlığa döndü ben dönünce daha rahat ettim Ki çok severim ama o anlarda evde asla kalabalık istemiyordum. Zaten annem yetiyordu bize. Yemeğimizi yaptı. Sabahları ben biraz daha uyudum o kızımla ilgilendi. 2 ayda ben bebeğe alıştım bebek bize alıştı öyle dönmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…