2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tecrübe Faydalı bilgiler için teşekkürler canım

Valla canım ben gebe olmasaydım aşı yaptırmayacaktım ama çocuğun sağlığı benim sağlığım herşeyden daha önemli. Son aylarda kovid olma ihitmalimi düşündükçe o yoğun bakım, erken doğum sürecini göze alamadım ilk dozumu vuruldum ikinci dozumu da yarın vurulucam
Genelde aynı baba oluyorlar ya çok nadir anneye daha çok benzeyen tanıdığım
Üfff ben aynaya bakıcam bana benzesin diye diyorum ama hamilelikten bu yana ayna da çok zaman geçirmedim 9 ay karnında taşı herşeyini sen yüklen gitsin babaya sevsin bir de daha çok babacı olsun bir de üstüne ilk kelimesi baba olsun tam kriz sebebi Ben aşırı kıskancım çocuk olunca ilgiler ona kayarsa ne yaparım onu düşünüyorum çocuğum da en çok beni sevsin bana düşkün olsun istiyorum

Kanki yarın çeksene kurayı ya cuma dışarı çıkıcam doktor kontrolü biraz da alışveriş hediyemi de almış olurum çok fazla dışarı çıkmıyorum çünkü kız mı erkek mi denk geleceğini bilemediğim için sadece bana niyet ederekte çekebilirsin diğerlerini ne zaman istersen

Erkekler anneci olur genelde sıkma canını

yaa gündüzden işte oluyorum ya yapamam diye kasjdla bi de daha az kişiyiiz

Dediklerine katılıyorum ama şöyle bir durum da var, şimdi biz de kedinde olduğu için, eşim babalık duygusuna baya baya hakim. Her şeyini beraber yaparız diyor. Valla ben normalde de her şeyi pat pat söylediğim için alınırlarsa da alinsinlar modundayim hiç kasmam kendimi

En iyisi söylemek zaten canım. Ama gereksiz şeyleri de takabiliyo insan daha kırıcı olabiliyo. Lohusalık gerçekten garip bi durum. Süt meme kanama hormonlar bebek senin yorgunluğun uykusuzluğun neyse ki geçiyor geçmese katil falan olmamak elde değil
Eşinle de dediğin gibi daha avantajlı bi durum olabilir. mesela bana en çok batan benim saat başı bebeği emzirmek için kalkmam ama eşimin kalkmamasıydı o emzirmiycek tamam ama ben o uykusuzluk ve yorgunlukla bunu düşünebilcek durumda değildim

Benimki kız ama

Aşkım canım balım böceğim keşke çekebilseydin yarın ama olsun bana yakın burda AVM falan da yok ondan şey ettim ama sağlık olsunn
Tabloya bakmadım niyeyse erkek kalmış seninki aklımda Kızlar babaya düşkün olabiliyor evet ama büyüyünce anneyle arkadaş gibi oluyorlar

Ya ben üşümüyorum eşim üşüyor havalar bana göre normal geliyor salonda klima var onu açıyor ısınmak için Başka böyle olan var mı?

Evet bebek arabamiza karar verdik. Şimdi trendyolda 300tl indirim çeki geldi, şimdi mi alsam? 11.11 de daha da mı yükselir yoksa düşer mi fiyatı aşırı kararsızım. 4084den 3784e düşüyor.

Tabloya bakmadım niyeyse erkek kalmış seninki aklımda Kızlar babaya düşkün olabiliyor evet ama büyüyünce anneyle arkadaş gibi oluyorlar
Cuma günü doktor erkek demesin diye bekliyorum bende Evet öyle oluyor genelde ama ben istiyorum ki en çok bana düşkün gelsin sarılsın öpsün koala gibi yapışsın bana tamam babasını da sevsin ama en çok beni Bana çekerse babasını aramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…