TecrübeKızlar iyi kötü yazılanları okudum. Bi kere babaları unutun. Siz kendi babanıza ,eşinizde babasına desin gelmesinler!hiç bir faydaları olmadığı gibi zararları olur. Sürekli meme dışarda emzirmeye çalışılıyor ilk günler. Kanama oluyo zaten. Babalarla rahatlık olmaz.
Kayınvalidenizle ya da annenizle de iyi anlaşıyorsanız her şeye alınmıyorlarsa çağırın. Çünkü lohusasınız ve her şeye kızıp karşı tarafı kırma ihtimaliniz var.anlayışlı hoşgörülü yaklaşmaları lazım.
Eşiniz de ilk günler bocalayabilir bence ondan da pek bişey beklemeyinbabalık bebek doğar doğmaz yapışmıyor onlara annelik gibi. Zamanla anlıyorlar. Tabii ki bakarlar ama sizin özveriniz gibi olmaz. Bu da eğer çok şey beklerseniz sizi üzebilir.
Tabii en iyisi yanınızda bi annenin olması. Siz bebeğe bakıcaksınız , o da sizeYemeğinizi yapıp, destek olucak. Benim annem 2 ay kaldı yanımızda. Kayınvalide de aynı şehirdeyiz zaten 20 gün öğlen geldi akşam gitti. Sonra yazlığa döndü ben dönünce daha rahat ettim Ki çok severim ama o anlarda evde asla kalabalık istemiyordum. Zaten annem yetiyordu bize. Yemeğimizi yaptı. Sabahları ben biraz daha uyudum o kızımla ilgilendi. 2 ayda ben bebeğe alıştım bebek bize alıştı öyle dönmüştü.
Genelde aynı baba oluyorlar ya çok nadir anneye daha çok benzeyen tanıdığımyarım saattir minikle klasik müzik dinliyoruz arkamı bir döndüm eşim dinlerken uyuya kalmış aman allahım babasının kopyası olacak bu çocuk o ultrasondaki pozlar aynı babası
Valla canım ben gebe olmasaydım aşı yaptırmayacaktım ama çocuğun sağlığı benim sağlığım herşeyden daha önemli. Son aylarda kovid olma ihitmalimi düşündükçe o yoğun bakım, erken doğum sürecini göze alamadım ilk dozumu vuruldum ikinci dozumu da yarın vurulucamYa ben çok korkuyorum koranadan cok sevdiğim 2 yakınımı kaybettim bir tanesi kardeşim gibi büyüdüğüm down sendromlu amcamdıdaha 3 ay olmadı. Hatta isminide evladıma vericem inşAllah ve maalesef bu lanet hastalık gebeleri öldürüyor yaş kronik rahatsızlık dinlemeden çok araştırdım; aşının değilde aşısızlığın daha çok gebeye zarar verdiğini gördüm ve bir çok alandan doktora danıştım. 2 doz asımı oldum, grip aşımıda olayım inşAllah şifa olur. 3 aydan sonra antikoruma baktrcam yeterli miktarda olmazsa 3. Doz aşımı da vurulurum.
Üfff ben aynaya bakıcam bana benzesin diye diyorum ama hamilelikten bu yana ayna da çok zaman geçirmedim 9 ay karnında taşı herşeyini sen yüklen gitsin babaya sevsin bir de daha çok babacı olsun bir de üstüne ilk kelimesi baba olsun tam kriz sebebiGenelde aynı baba oluyorlar ya çok nadir anneye daha çok benzeyen tanıdığım
Kanki yarın çeksene kurayı ya cuma dışarı çıkıcam doktor kontrolü biraz da alışveriş hediyemi de almış olurum çok fazla dışarı çıkmıyorum çünkü kız mı erkek mi denk geleceğini bilemediğim içinÇEKİLİŞŞ
Ciciler katılanları yazıyorum cumartesi çekeceğizz kuramızııı <3
hatıra çekilişimize katılmak isteyen veya listesen çıkmak isteyen varsa bildirsin lütfennn
Yarın yine görmeyenler için hatırlatırım.
Z zahrada
D doakolik
Cicekciteyze
miniminikbirkus
N nursel2608
venusssss
dejavuh
E Elflatunn
Nameless Warrior
C chloen
Feriydy
A atabinencadi
S saphira91
M mmerrvve
Y yakisiklikadin
denisb
N niloaslan
Lavi12
A Alkyonne
P pera__
Erkekler anneci olur genelde sıkma canınıValla canım ben gebe olmasaydım aşı yaptırmayacaktım ama çocuğun sağlığı benim sağlığım herşeyden daha önemli. Son aylarda kovid olma ihitmalimi düşündükçe o yoğun bakım, erken doğum sürecini göze alamadım ilk dozumu vuruldum ikinci dozumu da yarın vurulucam
Üfff ben aynaya bakıcam bana benzesin diye diyorum ama hamilelikten bu yana ayna da çok zaman geçirmedim 9 ay karnında taşı herşeyini sen yüklen gitsin babaya sevsin bir de daha çok babacı olsun bir de üstüne ilk kelimesi baba olsun tam kriz sebebiBen aşırı kıskancım çocuk olunca ilgiler ona kayarsa ne yaparım onu düşünüyorum çocuğum da en çok beni sevsin bana düşkün olsun istiyorum
yaa gündüzden işte oluyorum ya yapamam diye kasjdla bi de daha az kişiyiizKanki yarın çeksene kurayı ya cuma dışarı çıkıcam doktor kontrolü biraz da alışveriş hediyemi de almış olurum çok fazla dışarı çıkmıyorum çünkü kız mı erkek mi denk geleceğini bilemediğim içinsadece bana niyet ederekte çekebilirsin diğerlerini ne zaman istersen
Benimki kız amaErkekler anneci olur genelde sıkma canını
Aşkım canım balım böceğim keşke çekebilseydin yarın ama olsun bana yakın burda AVM falan da yok ondan şey ettim ama sağlık olsunnyaa gündüzden işte oluyorum ya yapamam diye kasjdla bi de daha az kişiyiiz
Dediklerine katılıyorum ama şöyle bir durum da var, şimdi biz de kedinde olduğu için, eşim babalık duygusuna baya baya hakim. Her şeyini beraber yaparız diyor. Valla ben normalde de her şeyi pat pat söylediğim için alınırlarsa da alinsinlar modundayim hiç kasmam kendimiKızlar iyi kötü yazılanları okudum. Bi kere babaları unutun. Siz kendi babanıza ,eşinizde babasına desin gelmesinler!hiç bir faydaları olmadığı gibi zararları olur. Sürekli meme dışarda emzirmeye çalışılıyor ilk günler. Kanama oluyo zaten. Babalarla rahatlık olmaz.
Kayınvalidenizle ya da annenizle de iyi anlaşıyorsanız her şeye alınmıyorlarsa çağırın. Çünkü lohusasınız ve her şeye kızıp karşı tarafı kırma ihtimaliniz var.anlayışlı hoşgörülü yaklaşmaları lazım.
Eşiniz de ilk günler bocalayabilir bence ondan da pek bişey beklemeyinbabalık bebek doğar doğmaz yapışmıyor onlara annelik gibi. Zamanla anlıyorlar. Tabii ki bakarlar ama sizin özveriniz gibi olmaz. Bu da eğer çok şey beklerseniz sizi üzebilir.
Tabii en iyisi yanınızda bi annenin olması. Siz bebeğe bakıcaksınız , o da sizeYemeğinizi yapıp, destek olucak. Benim annem 2 ay kaldı yanımızda. Kayınvalide de aynı şehirdeyiz zaten 20 gün öğlen geldi akşam gitti. Sonra yazlığa döndü ben dönünce daha rahat ettim Ki çok severim ama o anlarda evde asla kalabalık istemiyordum. Zaten annem yetiyordu bize. Yemeğimizi yaptı. Sabahları ben biraz daha uyudum o kızımla ilgilendi. 2 ayda ben bebeğe alıştım bebek bize alıştı öyle dönmüştü.
En iyisi söylemek zaten canım. Ama gereksiz şeyleri de takabiliyo insan daha kırıcı olabiliyo. Lohusalık gerçekten garip bi durum. Süt meme kanama hormonlar bebek senin yorgunluğun uykusuzluğunDediklerine katılıyorum ama şöyle bir durum da var, şimdi biz de kedinde olduğu için, eşim babalık duygusuna baya baya hakim. Her şeyini beraber yaparız diyor. Valla ben normalde de her şeyi pat pat söylediğim için alınırlarsa da alinsinlar modundayim hiç kasmam kendimi
Netten sipariş verip direkt çıkan arkadaşın adresine gönderebilirsin nacizane fikrim sadeceBenimki kız ama
Aşkım canım balım böceğim keşke çekebilseydin yarın ama olsun bana yakın burda AVM falan da yok ondan şey ettim ama sağlık olsunn
Bu kadar basit bir şeyi akıl edemeyen ben bunu sevdiHangimizin değil ki hepimiz leylayız
Tabloya bakmadım niyeyse erkek kalmış seninki aklımdaBenimki kız ama
Aşkım canım balım böceğim keşke çekebilseydin yarın ama olsun bana yakın burda AVM falan da yok ondan şey ettim ama sağlık olsunn
Al all bekledikçe bindiriyolar zaten ayy hayırlı uğurlu olsunnEvet bebek arabamiza karar verdik. Şimdi trendyolda 300tl indirim çeki geldi, şimdi mi alsam? 11.11 de daha da mı yükselir yoksa düşer mi fiyatı aşırı kararsızım. 4084den 3784e düşüyor.Eki Görüntüle 2937305
Cuma günü doktor erkek demesin diye bekliyorum bendeTabloya bakmadım niyeyse erkek kalmış seninki aklımdaKızlar babaya düşkün olabiliyor evet ama büyüyünce anneyle arkadaş gibi oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?