2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Babalar uzak oluyor genelde ya anneler hep yanlarında herhalde ondan düşüyolar babaya Bide erkekler erkek çocuklarını çok yaramaz görüyor herhalde ya eşimin bi arkadaşı var 2 erkek sonrası kızı olmuş bizim oğlanlar canavarmış bu prenses diyormuş

Al all bekledikçe bindiriyolar zaten ayy hayırlı uğurlu olsunn
Ayy taksitli alayım dedim 500lira vade farkı koyuyor. Bu Trendyol amma üçkağıtçı ha.
6bm taksit yapınca koymuyormus ama aylık 630 lira

Bugün kimle konuşsak kız desek, abi çok şanslısın dediler eşime

Ama genelde erkek çocukları yaramaz kız çocukları uysal olur ya ondan kaynaklıdır canım o yani 2 erkekten sonra prenses gelir

İndiirimleri bekleyin bence indirirlee altın değil ya çıkmaz herhalde
Bakalım ona karar verdik, 5 gün önce 3.5a düşmüş. Düşer gene diye düşünüyorum en nihayetinde Adana'da uretiliyormus

Hayırlı olsuun Bütçem uysa benimde tercih ediceğim bir araba olurdu çok güzelmiş minnoş sağlıkla binsin
Amin inşallah. Valla bize kalsa biz de alamayiz malum tek maaş. Kayınvalide ben alicam dedi ona aldiricam

Kızlar mesajlarınızı anca okuyabildim nacizane fikrim ben de M mmerrvve ye katılıyorum. Biraz uzun bir mesaj yazacağım kusura bakmayınBabaları unutun. Benim eşim ki çok fedakardır, bebek bakmaktan da anlar ama hastanedeki tek faydası beni yataktan kaldırmak ve koşturulacak işleri yapmak olmuştu. Anne, kv veya bir büyüğü olmayanlara lafım yok ama varsa faydalanabileceğiniz birisi sonuna kadar faydalanın çünkü evdeki hesap çarşıya uymuyor. Bi kere gebeliğin sonları müthiş bir uykusuzluk ve vücut yorgunluğu ile geçiyor ben doğuma girerken baya baya yorgundum ayrıca normal doğum olmadı sezaryen oldum. İlk gün sadece akşam biraz biraz yürüttüler o sırada da bebeğe ben bakarım diye birşey olmuyor çünkü ayağa bile kalkamıyorsunuz. Hatta bebeği kucağınıza verdiklerinde bile nasıl tutucam stresi, emzirme stresi, dikişlerin acısı derken çok da prensesler gibi olmuyor yani Eşlere gelince yenidoğan bebişler bildiğin hamur gibi eli kolu babalar ne kadar yönetebilir bu süreci bilemedim. Annelere gelince ben annemin bana çok yardımcı olacağını düşünürken işler hiç beklediğim gibi gitmedi. Kv min de asla bu kadar yardımcı olacağını düşünmemiştim. O kadar emeği var ki oğlumun üstünde anlatamam. Doğum öncesi gayet mesafeli ve hatta da biraz sıkıntılıydık çok şükür ki doğum biz de işe yaradı ve o günden beri anne kız gibi olduk ama tabi ki onların da can sıktığı olmuyor mu oluyor. Ben canım sıkılsa bile kendimi lohusa psikolojisine bırakmamaya çalıştım ve hep ondan bişeyler öğrenmeye çabaladım. Ben çok acemiydim kv ise profesyonel bir bebek bakıcısıydı valla. Diyeceğim o ki ben de ilk doğumum da sizlerle aynı hisleri paylaşıyordum ama süreç bana uymayınca canım çok sıkılmıştı siz yapmayın kardeşlerim

Kiloları ultrason kağıdında yazıyor mu? Genelde karın ölçümünden alıyor doktor benimkiler kağıtta yazıyordu hatta bizimkinin bi hafta öndeydi ordan biliyorum
Yazıyor canım.goruntulerini yakalayamadık ozelin devletten bı farkı yoktu bende devlete geçmiştim cihaz kaliteleri sen sanırım sadece gölge goruyorum fotolarda

Herkese günaydın ❤ Bugün uyanıp yürüyünce bi ağrı oluyor korkmalı mıyım acaba Doktora 2 de gidicez daha çok zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…