2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yani 2.cantayi paylaşacağınız biri varsa mantikli bende gordum bu kampanyayi. Ama ben biraz daha desenli süslü bisi istedigim icin dusunmedim bi de 2 çanta napcam
Bende öyle düşündüm canım bide ben spor sırt çantası alıcam sanırım eşimin ve benim de takmam için uygun bişey çok lazım olursa termos çanta alırım içine sırt çantasının

Benım vitamin ve kan değerlerim düşük tahlillerde öyleydi en son bakıldıgında 6 felan çıkmıştı yükselmiyor sürekli böyleyim yıllardır bir süre yükselir gibi oluyor ilaçla iğneyle sonra tekrar iniyor en dibe magnezyum vermişti kramplarım için alıyorum arada. Toplu hepsi bir arada vitaminler var onlardan alıyorum kafama göre arada aman sağlıklı olsunlarda ben çok alıştırmışım kendimi 4 kız fikrine çok bildiğin gibi değil çok farklı hayaller kuruyordum tüplerimi bağlatmayı planlıyorum Ben bu doğum sonrasında kız yada erkek farketmez benım için yeter bu kadar 2.ve 4. Bebeğim tamamen planlarımın dışında oldu diyebilirim kadın rahatsızlıklarımı tedavi edeyim derken artık fazlamı hormon salgıladım bilmem,erken menapoz şüphesi vardı bende onu tedavi edelim derken hop 4. Bebek geliyor müjdesi

Ya dün biraz ağlama krizine girdim ondan korkuyorum bişey mi oldu diye Hala daha durup durup ağlıyorum sinirlerim bozuk
Canim tam olarak neyin var göremedim ama geçmiş olsun öncelikle stres endişeden herşeyi karistirabiliyoruz doktor randevun yakin mi doktora mesaj at yada öyle bir şansın varsa

Noldu kuzi niye ağladın
Eş ailesi yüzünden ya
Regl döngülerinde sancılar olur ama sen ayakta durma aniden kalmış olabilirsin belki ondandır bazen olur hemen başka şeylere yorma normaldir yinede doktora gittiğinde sormayı ihmal etme
Normalde döngülerim düzenli değildi hesaplayamıyorum ne zamana denk geliyor diye
Canim tam olarak neyin var göremedim ama geçmiş olsun öncelikle stres endişeden herşeyi karistirabiliyoruz doktor randevun yakin mi doktora mesaj at yada öyle bir şansın varsa
Bugün detaylı ultrasonum var saat 2 de sorucam doktora

Eş ailesi yüzünden ya

Normalde döngülerim düzenli değildi hesaplayamıyorum ne zamana denk geliyor diye

Bugün detaylı ultrasonum var saat 2 de sorucam doktora
ah canım beniim hiçbir şey senden kıymetlii değiiil muayene güzel geçer umarııım güzel güzel pozlar yakalarsınız tabi önce sağlığı mükemmel olsun onu duyalımm

ah canım beniim hiçbir şey senden kıymetlii değiiil muayene güzel geçer umarııım güzel güzel pozlar yakalarsınız tabi önce sağlığı mükemmel olsun onu duyalımm
Teşekkür ederim ben bugünü hiç böyle hayal etmemiştim gergindim zaten iyice gerildim sinirlerim alt üst oldu

Teşekkür ederim ben bugünü hiç böyle hayal etmemiştim gergindim zaten iyice gerildim sinirlerim alt üst oldu
bu ara hormonlarımızın da etkisi var sanırım bir garipler kudurdular
sabah metroda biri yer verdi oturdum ağladım hüngür hüngür çok duygulandım
akıl sağlımız yerinde değil valla bak geçecek inşallah
bakk ne kadar önemli bir kontroll kalkkk süslen püslenn oğlun için hazırlann annesii o da güzel enerji alsın kuduruk çocuk olsunnnn üzülmesin miniş

Çok anlamlı bir resim dimi bende daha düne kadar yürüyüp geziyordum şimdi göbeğimden zor yürüdüğünü görünce şaşırdım salı günü evden doktora çıktım paytak paytak öne doğru bir hal bel ağrısı da ondan sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-21-09-14-56-581_com.instagram.android.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 96
İnşallah güzel geçer çok teşekkür ederim ❤

Ben bundan aldım ya hamile arkadaşım var o da alınca iyi denk geldi leş gelirse iade ederim atarım size
yeter ki indirim gösterin bana sağol cicii Cicekciteyze
Eşimde 101 de görmüş almış aynı marka alt değiştirme örtüsü de on gözünde kaliteli duruyor fiyat bu resimdekinden ucuz

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-21-09-20-36-111_trendyol.com.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 85
Eşimde 101 de görmüş almış aynı marka alt değiştirme örtüsü de on gözünde kaliteli duruyor fiyat bu resimdekinden ucuz
ay bu daha güzelmiş ya ahahah 65e geldi bizimki de ama rengi nasıl gelecek merak ediyorum grisinde yoktu indirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…