2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Eşimde 101 de görmüş almış aynı marka alt değiştirme örtüsü de on gözünde kaliteli duruyor fiyat bu resimdekinden ucuz
Ben şu fiyata bakıp aldığım fiyata göbek atıp oynıcam ama senin çanta daha güzel gerçektennn ben biraz indirim bağımlılığımdan almak için aldım sanırım

Eklentiler

• 1634798059019546233291139709034.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 91
günaydın kızlar, doğum sonrası yanınızda birilerinin olması konusunda ben de naçizane bir şeyler yazmak istedim. normal de olsa sezaryan da olsa ilk zamanlar biraz zor geçiyor. hem fiziki olarak hem de ruhi olarak zorluk yaşanıyor. yanınızda olacak kişinin sizi negatif olarak etkilemeyecek kişiler olmasına bu nedenle dikkat edin derim. ben annem dahil herkese çok kızmıştım ilk doğumumdan sonra. sütün yok sütün yok mama ver diyip durmuşlardı annemle kv. hatta süt sağmıştım biraz gelmişti ki aslında gelen süt yeterliymiş ve kolostrum denen faydalı sütmüş ama annem ve kv o süt değil diyip bana döktürmüşlerdi. ben de o zamanlar bilmiyorum tabii onları dinlemiştim. yani tecrübeliler her şeyi bilirler diye düşünmeyin (bilen de vardır tabi herkes kendi annesini ve kv durumunu bilir). büyük birinin olması bence şu anlamda iyi olabilir. o arada yemek yapamıyorsunuz. yanınızdaki kişi bu gibi işleri yapsa yeter. hele bir de evde başka bir çocuğunuz varsa illa ki yemek gerekecek. e tabii sizin için de gerekli. diğer işler eşlerle de yapılabilir diye düşünüyorum. ev kalabalık oldukça zor oluyor. ama büyüklere gelme demek de zor oluyor oldukça alıngan oluyorlar. o nedenle herkese kolaylıklar diliyorum.

Ben bundan aldım ya hamile arkadaşım var o da alınca iyi denk geldi leş gelirse iade ederim atarım size
yeter ki indirim gösterin bana sağol cicii Cicekciteyze
İp ve bu kitaplardan almak isteyenler A101 e
Eki Görüntüle 2937372
Z zahrada bende o çantanın benzerini kullanıyorum taa 4,5 sene önce aldım hatta böyle yaygın değildi yabancı ülkeden getiriyorlardı o zaman bile 100 küsürdü ama o kadar kullanışlı ki elin ayağın oluyor her yerinde gözleri ve bölmeleri var herşeyi sığdırıyosun oğlum 4 yaşında hala bir yere giderken eşyalarını koyuyorum ona şimdi ikincide de bunu kullanıcam kısmetse

Cicekciteyze canım bugün mü gelmiş bunlar merak ettim :)

Evet canım ipler kapış kapış gidiyordu ven kitap almayı çok sevdiğim için bide bebekler bunları baya kullanıyor kalın sayfalı olduğu için biraz vardı biraz daha ekledim yeter artık

Evet canım ipler kapış kapış gidiyordu ven kitap almayı çok sevdiğim için bide bebekler bunları baya kullanıyor kalın sayfalı olduğu için biraz vardı biraz daha ekledim yeter artık
Hışırtılı kitaplar var ya onlarıda çok seviyorum ben

Ben kartlardan da istiyorum ya hem kitaplar hem kartlar ülkede okuyan az kalmıştır sanırım
Kartlara bakamadık canım hemen elimde olmayan kitaplara baktım evde de var baya çünkü inşaallah hakkını verip bebeğime sevdiririm. Bide sana diyeceğim bu dönem çok hassasız sanırım bende dün ağladım saçma sapan şeye ağla rahatla geçsin ama uzatıp kendini daha da yıpratma canım

Teşekkür ederim canım ❤ Yok zaten karar verdim dünya yansa banane dicem kim nasıl yol buluyosa bulsun ben kendimi üzemem kimse için üzülmekten öfkelenmeye döndüm şuan

Evet canım o da aklım da ondan da alıcam
Ay eşime diyorum da kitap alcam kart alcam vs diye hatta ilk aylar için siyah beyaz kartlar var onlardan alcam diyorum da çocuğu bi sal diyo bana doğar doğmaz eğitimemi başlican diyo Eğitim değil bu diyorum gelişimine yardımcı olucak diyorum

Yazdıklarınızın benzerini arkadaşım yaşadı annesi de kayınvalidesi de o kadar zor durumda bıraktılar ki kızı sütün yok yok diye diye kız emziremedi hala o yaşadığı ill gün streslerini unutamıyor ikinci çocuğunda kimseye müdahale ettirmedi 2 yıl çocuğunu çok güzel emzirdi çok şükür

ben de iyi ki dinlememişim diyorum. eğer onları dinleseydim oğlumu emziremezdim. neyse ki 25 ay emdi. mama aldırıp hemen ilk fırsatta mama vermeye çalışmışlardı. mama yiyen çocuk mama daha zor sindirildiği için geceleri falan sık uyanmaz uyur. anne sütü alan çocuk ise sık acıkır ve dolayısıyla sık uyanır. ama büyükler bu durumu sütün yetmiyor olarak yorumluyorlar. 15. gündü sanırım doktora gittiğimizde çok stres olmuştum ya kilo almadıysa zayıfladıysa sarılık olduysa diye. çünkü etrafta sürekli bunları diyen birileri var. tam tersi doktor kilo alımı çok iyi diyince çok rahatlamıştım.

İlk doğumda kaynanam afedersiniz kıçından ayrılmadı ben o cahillikle tam 25 gün kadar onlarda kaldım belki daha fazlada olabilir hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum o lohusa zamanlarında neler çektim bir ben bir Allah bilir ben şuan panik atak ve anksiyete hastasıysam sebebi eşimin annesidir ben çocuğumu öpüp koklayıp sevemiyodum sürekli kaynanamın elindeydi bildiğin,doğumdan önce prensesler gibi davranılan ben doğumdan sonra yedek lastik gibi bir kenara atıldım,oğlum emmiyordu beni tutmuyordu mememi mecburen sağmak zorundaydım eşimin ailesinin maşallah bütün sülalesi gelip mememi tutup emzirmeye çalışıyordu oğlumu rezillik değil mi bu ? inek gibi bir kenarda süt sağdırıyolardı bana sadece, asla oğlumu göremiyorum, en acısıda ne biliyomusunuz yeni doğan bebeğim gece benimle değil kaynanamla uyuyordu vermiyordu bana, ben gece 4 kere kalkıp sütümü sağıp kaynanamın başucuna bırakıp odaya gidip ağlıyordum en sonunda bir akşam yine böyle kendimi yetersiz değersiz hissettiğm bir gün onlar içerde oğlumda güle oynaya oynayıp eğlenirken ben odada farkında olmadan ilk panik atağımı geçirdim yoğun stres ve kaygıdan kaynaklıymış nefes alamadım ölü gibiydim kas katı kesildim her yerim karıncalandı,uyuştu, bildiğin felç gibi oldum,ellerim çarpılmış gibi tuaf şekillere girdi ben o korkuysa felç kaldım diye ağlamaya çığlık atmaya başladım benimle dalga geçtiler pislikler ailecek,sonra eşim aldı beni acile götürdü tansiyonum fırlamış 16 yada 17 falandı yüzüm kreç gibiydi çarpıntım çok fazlaydı bana iğne yapıldı sonra 2 saat nefes darlığı çektiğim için oksijen verdiler 2 gün boyunca parmaklarım havada gezdim ve daha neler neler anlatsam roman olur ben onlarla neler yaşadım ne kavgalar tartışmalar geçti aramızda yinede gelinim diye ağırdan aldım evlerinde iş mi yapmadım yemek mi yapmadım,tatlılar mı yapmadım sofrayı kurup kaldırıp mutfaklarını mı toplamadım say say bitmez yinede sevmezler beni severmiş gibi davranırlar ama içten içten sevmedikleri iki yüzlülük yaptıklarını hissedebilirsiniz 6.ı hissim çok kuvvetli ve artık o cahil gelin yok ikinci de aynı hatalar olmayacak alınan alınsın küsen küssün ben içime ata ata ruhum hasta oldu hep bu hastalıkla yaşamak zorundayım kimse benden kıymetli değil defolsun gitsinler.. size içimi döktüm kızlar yazılarınızı görünce benim gibi uyuz kaynanası olanlar asla vermeyin bebeğinizi kendiniz büyütün deneyimlerin uzun oldu hakkınızı helal edin ..

Bende o kitaplardan alırım çocuklar için çok faydalı kitapçıda çok gereksiz pahalı oluyor burda uyguna gelmişken alayım dursun bari

Eşimde 101 de görmüş almış aynı marka alt değiştirme örtüsü de on gözünde kaliteli duruyor fiyat bu resimdekinden ucuz
A101e baktım gelmemiş buraya sinir oldum... Mama sandalyesi çok dandikti almadım.

gerçekten çok zor şeyler yaşamışsınız. bu durumları normalde yaşamak bile zorken bir de lohusa döneminde yaşamak zorluğu daha da artırıyor. ama çok güzel dersler çıkarmışsınız ve yolunuzu bulmuşsunuz. sizi iyice sindirmelerine izin vermemişsiniz. bu çok büyük bir adım bence. umarım ikinci doğumunuz ve lohusalığınız çok çok iyi geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…