2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Vallahi çok üzüldüm adınıza. Niye böyle bu kvler anlamıyorum hiç? Gelin diye karşısındaki insanı hor görüyorlar devamlı, sen yapamazsın sen edemezsin diye...
Şimdi en güzelini yapıyorsunuz. Bosverin kuserlerse kussunler, sizden veya ailenizden önemli değil.

İnşallah öyle olur canım ben bir anneyim çocuklarım için güçlü olmak zorundayım kimsenin yardımına ihtiyacım yok cahil değilim artık ikinci bebeğime yeterim ben tek başıma eşim oğluma bakar,çok şükür oğlum hiç zorluk çıkartan bir çocuk değil uslu ve anlayışlı bir çocuk o bana rabbimin bir lûtfu gibi

bize güzel haberler verirsin umarıım gözümüz kulağımız sendee <3

Kadın doğumdan sonra yılanlaştı resmen içinden anakonda çıktı olan bana oldu şimdi bunları artık gülerek anlatıyorum Allah hepsini gördü şahidimdir ben sineye çektim ama unutmam bir daha asla olmayacak aynı şeyler

Öte dünyada nasıl verecek bunun hesabını onu düşünsün bence. Boşver sen, ya ilk bebek de olsa emin ol, bebeği kucağına alinca, hemen cozuluyorsun. Bir de artık internet var, doktorun telefonu var istwdigin zaman ara konus. Benim hem doğum doktorumun hem de asmdeki doktorumun telefonu var. Bir şey oldu mu hemen arıyorum sagolsunlar.

İnşallah herşey çok güzel geçsin ve çok güzel sağlıklı sonuçlar al canım Allah yardımcın olsun

Evet aynen öyle herşey elimizin altında merak ettiğimiz birşey oldumu hemen bakarız onlar çocuk büyüttü ama ne şartlarda büyüttüler devir teknoloji devri öyle olmaz böyle olur kafasından bir çıkmalılar artık

Canım ya yaşadıklarına çok üzüldüm Ahh ahh bi bilseler sırf eşlerimiz için onlara ses çıkaramadığımızı belkide bilip ondan coşuyolar böyle Aslında emzirmeye çalışırken bizi bize bıraksalar belki daha rahat olur çok bilmiyorum ama genelde hep yardımcı olalım diye gelenler strese sokuyo insanı belki tek olsak daha rahat olur

Kızlar kanguru arayışında olanlar için tavsiye ederim ben hala saklıyorum çok kaliteli oğlumu 2 yaşına kadar bunda taşıdım çok işimi gördü
Ay desenine bayıldım ben kanguruyu çok kullanıcam gibime geliyor aklımda bulunsun bundan bakim teşekkür ederim

Ayy o emzirme konusu zaten Varya benim için bir felaket mememi görmeyen kalmadı sülalesinden,mememi çekiştirip çekiştirip oğlumun ağzına dayıyolardı artık çocuk ağlamaktan pancar olurdu ne kadar gerikafalılar bir bilseniz

Ay desenine bayıldım ben kanguruyu çok kullanıcam gibime geliyor aklımda bulunsun bundan bakim teşekkür ederim
Bir sürü modeli var canım sayfasına girerseniz görürsünüz çeşitlerini adı solomombaby ergonomik kanguru bunlar bebeğin kalçasına ve vucüduna asla zarar vermiyor ona göre şekil alıyor

Ben eşime diyorum şimdiden annene söyle 40 ı çıkmadan kimsee gelmesin görmeye vs annen baban zaten aşağıda onlar arada çıkarlar ama başka kimseyi istemiyorum diye. Zaten nemrut gelinim daha da nemrut olacam
Bir sürü modeli var canım sayfasına girerseniz görürsünüz çeşitlerini adı solomombaby ergonomik kanguru bunlar bebeğin kalçasına ve vucüduna asla zarar vermiyor ona göre şekil alıyor
Ekran resmi aldım canım bakıcam kesinlikle

Böyle ol bak daha çok sevilirsin emin ol benim eltimde öyle el üstünde tutuyorlar demek ki böyle olmak lazım o zaman kıymete biniyosun

Ay resmen okurken elim ayağım titredi sinirden keşke onları orda yırtsaydın da defolup gitselerdi hayatından. Ben senin yerinde olsam oğlumu onlara karşı öyle bir doldururdum ki görünce çocuk nefretten suratlarına tükürseydi.
Eşinin bu durumlardan haberi var mıydı onu merak ettim yani enazından ona bunları anlatsan o belki uyarıp uzak tutardı dicem ama sonuçta annesi diye kimisi haklı buluyor

Aman diyim sen sen ol asla kimseyi kendinden değerli görme tecrübe olmuş en azından daha bilinçlisin ama insanın sağlığı gidince hiç bir şeyin anlamı kalmıyor çok üzüldüm senin adına. Allah sana da bebişlerine de sağlık huzur versin onlar da size uzak Allaha yakın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…