Vallahi çok üzüldüm adınıza. Niye böyle bu kvler anlamıyorum hiç? Gelin diye karşısındaki insanı hor görüyorlar devamlı, sen yapamazsın sen edemezsin diye...İlk doğumda kaynanam afedersiniz kıçından ayrılmadı ben o cahillikle tam 25 gün kadar onlarda kaldım belki daha fazlada olabilir hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum o lohusa zamanlarında neler çektim bir ben bir Allah bilir ben şuan panik atak ve anksiyete hastasıysam sebebi eşimin annesidirben çocuğumu öpüp koklayıp sevemiyodum sürekli kaynanamın elindeydi bildiğin,doğumdan önce prensesler gibi davranılan ben doğumdan sonra yedek lastik gibi bir kenara atıldım,oğlum emmiyordu beni tutmuyordu mememi mecburen sağmak zorundaydım eşimin ailesinin maşallah bütün sülalesi gelip mememi tutup emzirmeye çalışıyordu oğlumu rezillik değil mi bu ? inek gibi bir kenarda süt sağdırıyolardı bana sadece, asla oğlumu göremiyorum, en acısıda ne biliyomusunuz yeni doğan bebeğim gece benimle değil kaynanamla uyuyordu vermiyordu bana, ben gece 4 kere kalkıp sütümü sağıp kaynanamın başucuna bırakıp odaya gidip ağlıyordum en sonunda bir akşam yine böyle kendimi yetersiz değersiz hissettiğm bir gün onlar içerde oğlumda güle oynaya oynayıp eğlenirken ben odada farkında olmadan ilk panik atağımı geçirdim yoğun stres ve kaygıdan kaynaklıymış nefes alamadım ölü gibiydim kas katı kesildim her yerim karıncalandı,uyuştu, bildiğin felç gibi oldum,ellerim çarpılmış gibi tuaf şekillere girdi ben o korkuysa felç kaldım diye ağlamaya çığlık atmaya başladım benimle dalga geçtiler pislikler ailecek,sonra eşim aldı beni acile götürdü tansiyonum fırlamış 16 yada 17 falandı yüzüm kreç gibiydi çarpıntım çok fazlaydı bana iğne yapıldı sonra 2 saat nefes darlığı çektiğim için oksijen verdiler 2 gün boyunca parmaklarım havada gezdim ve daha neler neler anlatsam roman olur ben onlarla neler yaşadım ne kavgalar tartışmalar geçti aramızda yinede gelinim diye ağırdan aldım evlerinde iş mi yapmadım yemek mi yapmadım,tatlılar mı yapmadım sofrayı kurup kaldırıp mutfaklarını mı toplamadım say say bitmez yinede sevmezler beni severmiş gibi davranırlar ama içten içten sevmedikleri iki yüzlülük yaptıklarını hissedebilirsiniz 6.ı hissim çok kuvvetli ve artık o cahil gelin yok ikinci de aynı hatalar olmayacak alınan alınsın küsen küssün ben içime ata ata ruhum hasta oldu hep bu hastalıkla yaşamak zorundayım kimse benden kıymetli değil defolsun gitsinler.. size içimi döktüm kızlar yazılarınızı görünce benim gibi uyuz kaynanası olanlar asla vermeyin bebeğinizi kendiniz büyütün deneyimlerin uzun oldu hakkınızı helal edin ..
İnşallah öyle olur canım ben bir anneyim çocuklarım için güçlü olmak zorundayım kimsenin yardımına ihtiyacım yok cahil değilim artık ikinci bebeğime yeterim ben tek başıma eşim oğluma bakar,çok şükür oğlum hiç zorluk çıkartan bir çocuk değil uslu ve anlayışlı bir çocuk o bana rabbimin bir lûtfu gibigerçekten çok zor şeyler yaşamışsınız. bu durumları normalde yaşamak bile zorken bir de lohusa döneminde yaşamak zorluğu daha da artırıyor. ama çok güzel dersler çıkarmışsınız ve yolunuzu bulmuşsunuz. sizi iyice sindirmelerine izin vermemişsiniz. bu çok büyük bir adım bence. umarım ikinci doğumunuz ve lohusalığınız çok çok iyi geçer.
bize güzel haberler verirsin umarıım gözümüz kulağımız sendee <3Selamlar...Yarın 13.30 da amniyosetez için gidiyorum...
Dua edin hayırlısıyla temiz çıksın ve bu işlemden dolayı bir sorun çıkmasın....Soğukkanlı gibi görünsemde içim içimi yiyor...Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kadın doğumdan sonra yılanlaştı resmen içinden anakonda çıktı olan bana oldu şimdi bunları artık gülerek anlatıyorumVallahi çok üzüldüm adınıza. Niye böyle bu kvler anlamıyorum hiç? Gelin diye karşısındaki insanı hor görüyorlar devamlı, sen yapamazsın sen edemezsin diye...
Şimdi en güzelini yapıyorsunuz. Bosverin kuserlerse kussunler, sizden veya ailenizden önemli değil.
Öte dünyada nasıl verecek bunun hesabını onu düşünsün bence. Boşver sen, ya ilk bebek de olsa emin ol, bebeği kucağına alinca, hemen cozuluyorsun. Bir de artık internet var, doktorun telefonu var istwdigin zaman ara konus. Benim hem doğum doktorumun hem de asmdeki doktorumun telefonu var. Bir şey oldu mu hemen arıyorum sagolsunlar.Kadın doğumdan sonra yılanlaştı resmen içinden anakonda çıktı olan bana oldu şimdi bunları artık gülerek anlatıyorumAllah hepsini gördü şahidimdir ben sineye çektim ama unutmam bir daha asla olmayacak aynı şeyler
İnşallah herşey çok güzel geçsin ve çok güzel sağlıklı sonuçlar al canım Allah yardımcın olsunSelamlar...Yarın 13.30 da amniyosetez için gidiyorum...
Dua edin hayırlısıyla temiz çıksın ve bu işlemden dolayı bir sorun çıkmasın....Soğukkanlı gibi görünsemde içim içimi yiyor...Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet aynen öyle herşey elimizin altında merak ettiğimiz birşey oldumu hemen bakarız onlar çocuk büyüttü ama ne şartlarda büyüttüler devir teknoloji devri öyle olmaz böyle olur kafasından bir çıkmalılar artıkÖte dünyada nasıl verecek bunun hesabını onu düşünsün bence. Boşver sen, ya ilk bebek de olsa emin ol, bebeği kucağına alinca, hemen cozuluyorsun. Bir de artık internet var, doktorun telefonu var istwdigin zaman ara konus. Benim hem doğum doktorumun hem de asmdeki doktorumun telefonu var. Bir şey oldu mu hemen arıyorum sagolsunlar.
Canım ya yaşadıklarına çok üzüldümİlk doğumda kaynanam afedersiniz kıçından ayrılmadı ben o cahillikle tam 25 gün kadar onlarda kaldım belki daha fazlada olabilir hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum o lohusa zamanlarında neler çektim bir ben bir Allah bilir ben şuan panik atak ve anksiyete hastasıysam sebebi eşimin annesidirben çocuğumu öpüp koklayıp sevemiyodum sürekli kaynanamın elindeydi bildiğin,doğumdan önce prensesler gibi davranılan ben doğumdan sonra yedek lastik gibi bir kenara atıldım,oğlum emmiyordu beni tutmuyordu mememi mecburen sağmak zorundaydım eşimin ailesinin maşallah bütün sülalesi gelip mememi tutup emzirmeye çalışıyordu oğlumu rezillik değil mi bu ? inek gibi bir kenarda süt sağdırıyolardı bana sadece, asla oğlumu göremiyorum, en acısıda ne biliyomusunuz yeni doğan bebeğim gece benimle değil kaynanamla uyuyordu vermiyordu bana, ben gece 4 kere kalkıp sütümü sağıp kaynanamın başucuna bırakıp odaya gidip ağlıyordum en sonunda bir akşam yine böyle kendimi yetersiz değersiz hissettiğm bir gün onlar içerde oğlumda güle oynaya oynayıp eğlenirken ben odada farkında olmadan ilk panik atağımı geçirdim yoğun stres ve kaygıdan kaynaklıymış nefes alamadım ölü gibiydim kas katı kesildim her yerim karıncalandı,uyuştu, bildiğin felç gibi oldum,ellerim çarpılmış gibi tuaf şekillere girdi ben o korkuysa felç kaldım diye ağlamaya çığlık atmaya başladım benimle dalga geçtiler pislikler ailecek,sonra eşim aldı beni acile götürdü tansiyonum fırlamış 16 yada 17 falandı yüzüm kreç gibiydi çarpıntım çok fazlaydı bana iğne yapıldı sonra 2 saat nefes darlığı çektiğim için oksijen verdiler 2 gün boyunca parmaklarım havada gezdim ve daha neler neler anlatsam roman olur ben onlarla neler yaşadım ne kavgalar tartışmalar geçti aramızda yinede gelinim diye ağırdan aldım evlerinde iş mi yapmadım yemek mi yapmadım,tatlılar mı yapmadım sofrayı kurup kaldırıp mutfaklarını mı toplamadım say say bitmez yinede sevmezler beni severmiş gibi davranırlar ama içten içten sevmedikleri iki yüzlülük yaptıklarını hissedebilirsiniz 6.ı hissim çok kuvvetli ve artık o cahil gelin yok ikinci de aynı hatalar olmayacak alınan alınsın küsen küssün ben içime ata ata ruhum hasta oldu hep bu hastalıkla yaşamak zorundayım kimse benden kıymetli değil defolsun gitsinler.. size içimi döktüm kızlar yazılarınızı görünce benim gibi uyuz kaynanası olanlar asla vermeyin bebeğinizi kendiniz büyütün deneyimlerin uzun oldu hakkınızı helal edin ..
Ay desenine bayıldımKızlar kanguru arayışında olanlar için tavsiye ederim ben hala saklıyorum çok kaliteli oğlumu 2 yaşına kadar bunda taşıdım çok işimi gördü
Ayy o emzirme konusu zaten Varya benim için bir felaket mememi görmeyen kalmadı sülalesinden,mememi çekiştirip çekiştirip oğlumun ağzına dayıyolardı artık çocuk ağlamaktan pancar olurdu ne kadar gerikafalılar bir bilsenizCanım ya yaşadıklarına çok üzüldümAhh ahh bi bilseler sırf eşlerimiz için onlara ses çıkaramadığımızı belkide bilip ondan coşuyolar böyle Aslında emzirmeye çalışırken bizi bize bıraksalar belki daha rahat olur çok bilmiyorum ama genelde hep yardımcı olalım diye gelenler strese sokuyo insanı belki tek olsak daha rahat olur
Bir sürü modeli var canım sayfasına girerseniz görürsünüz çeşitlerini adı solomombaby ergonomik kanguru bunlar bebeğin kalçasına ve vucüduna asla zarar vermiyor ona göre şekil alıyorAy desenine bayıldımben kanguruyu çok kullanıcam gibime geliyor aklımda bulunsun bundan bakim teşekkür ederim
Ben eşime diyorum şimdiden annene söyle 40 ı çıkmadan kimsee gelmesin görmeye vs annen baban zaten aşağıda onlar arada çıkarlar ama başka kimseyi istemiyorum diye. Zaten nemrut gelinim daha da nemrut olacamAyy o emzirme konusu zaten Varya benim için bir felaket mememi görmeyen kalmadı sülalesinden,mememi çekiştirip çekiştirip oğlumun ağzına dayıyolardı artık çocuk ağlamaktan pancar olurdu ne kadar gerikafalılar bir bilseniz
Ekran resmi aldım canım bakıcam kesinlikleBir sürü modeli var canım sayfasına girerseniz görürsünüz çeşitlerini adı solomombaby ergonomik kanguru bunlar bebeğin kalçasına ve vucüduna asla zarar vermiyor ona göre şekil alıyor
Böyle ol bak daha çok sevilirsin emin ol benim eltimde öyle el üstünde tutuyorlar demek ki böyle olmak lazım o zaman kıymete biniyosunBen eşime diyorum şimdiden annene söyle 40 ı çıkmadan kimsee gelmesin görmeye vs annen baban zaten aşağıda onlar arada çıkarlar ama başka kimseyi istemiyorum diye. Zaten nemrut gelinim daha da nemrut olacam
Ekran resmi aldım canım bakıcam kesinlikle
Canım merhaba benim de 6 Kasım detaylı. Senin saat kaçta?Yaa sağlıkla doğsun da minnoş ayaklarına giyinsin çok tatlılarcanım bu arada benim detaylı da 6 kasım not edersin
Tabiki hep böyledir kim hayatı zindan ederse ilgilenmezse arayıp sormazsa o kıymetli oluyorBöyle ol bak daha çok sevilirsin emin ol benim eltimde öyle el üstünde tutuyorlar demek ki böyle olmak lazım o zaman kıymete biniyosun
Ay resmen okurken elim ayağım titredi sinirdenİlk doğumda kaynanam afedersiniz kıçından ayrılmadı ben o cahillikle tam 25 gün kadar onlarda kaldım belki daha fazlada olabilir hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum o lohusa zamanlarında neler çektim bir ben bir Allah bilir ben şuan panik atak ve anksiyete hastasıysam sebebi eşimin annesidirben çocuğumu öpüp koklayıp sevemiyodum sürekli kaynanamın elindeydi bildiğin,doğumdan önce prensesler gibi davranılan ben doğumdan sonra yedek lastik gibi bir kenara atıldım,oğlum emmiyordu beni tutmuyordu mememi mecburen sağmak zorundaydım eşimin ailesinin maşallah bütün sülalesi gelip mememi tutup emzirmeye çalışıyordu oğlumu rezillik değil mi bu ? inek gibi bir kenarda süt sağdırıyolardı bana sadece, asla oğlumu göremiyorum, en acısıda ne biliyomusunuz yeni doğan bebeğim gece benimle değil kaynanamla uyuyordu vermiyordu bana, ben gece 4 kere kalkıp sütümü sağıp kaynanamın başucuna bırakıp odaya gidip ağlıyordum en sonunda bir akşam yine böyle kendimi yetersiz değersiz hissettiğm bir gün onlar içerde oğlumda güle oynaya oynayıp eğlenirken ben odada farkında olmadan ilk panik atağımı geçirdim yoğun stres ve kaygıdan kaynaklıymış nefes alamadım ölü gibiydim kas katı kesildim her yerim karıncalandı,uyuştu, bildiğin felç gibi oldum,ellerim çarpılmış gibi tuaf şekillere girdi ben o korkuysa felç kaldım diye ağlamaya çığlık atmaya başladım benimle dalga geçtiler pislikler ailecek,sonra eşim aldı beni acile götürdü tansiyonum fırlamış 16 yada 17 falandı yüzüm kreç gibiydi çarpıntım çok fazlaydı bana iğne yapıldı sonra 2 saat nefes darlığı çektiğim için oksijen verdiler 2 gün boyunca parmaklarım havada gezdim ve daha neler neler anlatsam roman olur ben onlarla neler yaşadım ne kavgalar tartışmalar geçti aramızda yinede gelinim diye ağırdan aldım evlerinde iş mi yapmadım yemek mi yapmadım,tatlılar mı yapmadım sofrayı kurup kaldırıp mutfaklarını mı toplamadım say say bitmez yinede sevmezler beni severmiş gibi davranırlar ama içten içten sevmedikleri iki yüzlülük yaptıklarını hissedebilirsiniz 6.ı hissim çok kuvvetli ve artık o cahil gelin yok ikinci de aynı hatalar olmayacak alınan alınsın küsen küssün ben içime ata ata ruhum hasta oldu hep bu hastalıkla yaşamak zorundayım kimse benden kıymetli değil defolsun gitsinler.. size içimi döktüm kızlar yazılarınızı görünce benim gibi uyuz kaynanası olanlar asla vermeyin bebeğinizi kendiniz büyütün deneyimlerin uzun oldu hakkınızı helal edin ..
harikasınEvet canım ikizbu grubu çok seviyorum ikiz olsada Şubat doğumlu olacaklar muhtemelen yinede Mart anneleri de geziyorum
sen nerde yaptırcaksın istte fiyat ne aldınnnCanım merhaba benim de 6 Kasım detaylı. Senin saat kaçta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?