sende haklısın canım insan ister istemez tedirgin oluyor bende şimdilik çalışırım diyorum ama doktor izin vermez ise bende kendimi kötü hissedersem ayrılırım izne :)Ya ben de ilk zamanlar 36.haftaya kadar çalışırım mecbur diyordum da hem geçirdiğim düşük tehlikesi hem de yaşadığım hamilelik mobbinginden dolayı 32de ayrılmayı planlıyorum hatta gün sayıyorum. En azından son ay biraz daha hamileligime odaklanirim. Maddiyata da artık ne yapalım
Ayy valla ben de bazen acaba doğumdan sonra mi gelseler diyorum, eşime dedim dün, o da en azından masraflar azalır gelsinler boşver diyor. İçimden diyorum tabi sen bütün gün istesin ben ugrasicam 2siyle deBen eşime diyorum şimdiden annene söyle 40 ı çıkmadan kimsee gelmesin görmeye vs annen baban zaten aşağıda onlar arada çıkarlar ama başka kimseyi istemiyorum diye. Zaten nemrut gelinim daha da nemrut olacam
Ekran resmi aldım canım bakıcam kesinlikle
Eşime anlatıyodum ama konduramıyordu canım oda çoğu şeyi abarttının farkındaydı ama ne kadar uyarsada anlamak istemiyordu sana şöyle söyliyim benim bebeğimi kendi bebeği gibi sanıyordu kafayı sıyırmıştı bence öyle bir haldeydi, oğlum zaten onlara çok düşkün değil ben bişey yapmadım kendi soğuk zaten onlara sağolsunAy resmen okurken elim ayağım titredi sinirdenkeşke onları orda yırtsaydın da defolup gitselerdi hayatından. Ben senin yerinde olsam oğlumu onlara karşı öyle bir doldururdum ki görünce çocuk nefretten suratlarına tükürseydi.
Eşinin bu durumlardan haberi var mıydı onu merak ettim yani enazından ona bunları anlatsan o belki uyarıp uzak tutardı dicem ama sonuçta annesi diye kimisi haklı buluyor
Aman diyim sen sen ol asla kimseyi kendinden değerli görme tecrübe olmuş en azından daha bilinçlisin ama insanın sağlığı gidince hiç bir şeyin anlamı kalmıyorçok üzüldüm senin adına. Allah sana da bebişlerine de sağlık huzur versin onlar da size uzak Allaha yakın olsun
Canım okudum şok oldum o kadar kızdım ki o kayınvalideye. Nasıl yenidoğan bi bebek anneden ayrı yatırılırİlk doğumda kaynanam afedersiniz kıçından ayrılmadı ben o cahillikle tam 25 gün kadar onlarda kaldım belki daha fazlada olabilir hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum o lohusa zamanlarında neler çektim bir ben bir Allah bilir ben şuan panik atak ve anksiyete hastasıysam sebebi eşimin annesidirben çocuğumu öpüp koklayıp sevemiyodum sürekli kaynanamın elindeydi bildiğin,doğumdan önce prensesler gibi davranılan ben doğumdan sonra yedek lastik gibi bir kenara atıldım,oğlum emmiyordu beni tutmuyordu mememi mecburen sağmak zorundaydım eşimin ailesinin maşallah bütün sülalesi gelip mememi tutup emzirmeye çalışıyordu oğlumu rezillik değil mi bu ? inek gibi bir kenarda süt sağdırıyolardı bana sadece, asla oğlumu göremiyorum, en acısıda ne biliyomusunuz yeni doğan bebeğim gece benimle değil kaynanamla uyuyordu vermiyordu bana, ben gece 4 kere kalkıp sütümü sağıp kaynanamın başucuna bırakıp odaya gidip ağlıyordum en sonunda bir akşam yine böyle kendimi yetersiz değersiz hissettiğm bir gün onlar içerde oğlumda güle oynaya oynayıp eğlenirken ben odada farkında olmadan ilk panik atağımı geçirdim yoğun stres ve kaygıdan kaynaklıymış nefes alamadım ölü gibiydim kas katı kesildim her yerim karıncalandı,uyuştu, bildiğin felç gibi oldum,ellerim çarpılmış gibi tuaf şekillere girdi ben o korkuysa felç kaldım diye ağlamaya çığlık atmaya başladım benimle dalga geçtiler pislikler ailecek,sonra eşim aldı beni acile götürdü tansiyonum fırlamış 16 yada 17 falandı yüzüm kreç gibiydi çarpıntım çok fazlaydı bana iğne yapıldı sonra 2 saat nefes darlığı çektiğim için oksijen verdiler 2 gün boyunca parmaklarım havada gezdim ve daha neler neler anlatsam roman olur ben onlarla neler yaşadım ne kavgalar tartışmalar geçti aramızda yinede gelinim diye ağırdan aldım evlerinde iş mi yapmadım yemek mi yapmadım,tatlılar mı yapmadım sofrayı kurup kaldırıp mutfaklarını mı toplamadım say say bitmez yinede sevmezler beni severmiş gibi davranırlar ama içten içten sevmedikleri iki yüzlülük yaptıklarını hissedebilirsiniz 6.ı hissim çok kuvvetli ve artık o cahil gelin yok ikinci de aynı hatalar olmayacak alınan alınsın küsen küssün ben içime ata ata ruhum hasta oldu hep bu hastalıkla yaşamak zorundayım kimse benden kıymetli değil defolsun gitsinler.. size içimi döktüm kızlar yazılarınızı görünce benim gibi uyuz kaynanası olanlar asla vermeyin bebeğinizi kendiniz büyütün deneyimlerin uzun oldu hakkınızı helal edin ..
Yumuşak canım bu haftalarda çok sertlik olmuyor 25 den sonra ancak sertleşme başlar stres yapma eminim bebeğim gayet iyi :)kızlar merhaba bugün uyandığımda gözümde enfeksiyon ile açamadım kapanmış. karnımda bir yumuşaklık var hiç hamile gibi değil.hemen doktorum aradım saat 1 de gidecem ama çok endişeliyim zaten hissetmiyorumda stresten bayılacak.sizlerin karınları nasıl sert mi yumusakmi
Canim öncelikle hayırlı olsun. neden bunu seçtiniz özellikleri neler? Bebek arabası oto koltuğu vs alırken nelere dikkat etmemiz gerekir hiç bilmiyorumEvet bebek arabamiza karar verdik. Şimdi trendyolda 300tl indirim çeki geldi, şimdi mi alsam? 11.11 de daha da mı yükselir yoksa düşer mi fiyatı aşırı kararsızım. 4084den 3784e düşüyor.Eki Görüntüle 2937305
benim karnım gergin ve sert canım ay git bakalım ne diyecek doktor yapı ile alakalıdır umarım yakızlar merhaba bugün uyandığımda gözümde enfeksiyon ile açamadım kapanmış. karnımda bir yumuşaklık var hiç hamile gibi değil.hemen doktorum aradım saat 1 de gidecem ama çok endişeliyim zaten hissetmiyorumda stresten bayılacak.sizlerin karınları nasıl sert mi yumusakmi
Evet bu normal değil resmen hastalıklı bir kafa yapısı aman aman düşman başınaEşime anlatıyodum ama konduramıyordu canım oda çoğu şeyi abarttının farkındaydı ama ne kadar uyarsada anlamak istemiyordu sana şöyle söyliyim benim bebeğimi kendi bebeği gibi sanıyordu kafayı sıyırmıştı bence öyle bir haldeydi, oğlum zaten onlara çok düşkün değil ben bişey yapmadım kendi soğuk zaten onlara sağolsun
Hemen kötü düşünme ben de dokununca öyle sert değil daha haftamız küçük oldugu içindir içini ferah tut inşallah doktorun da güzel şeyler söyleyecektirkızlar merhaba bugün uyandığımda gözümde enfeksiyon ile açamadım kapanmış. karnımda bir yumuşaklık var hiç hamile gibi değil.hemen doktorum aradım saat 1 de gidecem ama çok endişeliyim zaten hissetmiyorumda stresten bayılacak.sizlerin karınları nasıl sert mi yumusakmi
İnşallah canım öyle yapıcam Allah'ın izniyle zaten kimse gelmesin bana lohusalığımı tek geçiririm ben yada annem gelir asla şöyle yap böyle yap diyen biri değildir annem,tam kafa dengi bir annem var çok şükür ilkinde kaynanamda olduğum için annem bile gelip görememişti torununu doğru düzgün şimdi oda diyor bu sefer kendi evine direk geç ben gelicem senin yanına diye :))Canım okudum şok oldum o kadar kızdım ki o kayınvalideye. Nasıl yenidoğan bi bebek anneden ayrı yatırılırsakın kendini yıpratma artık bak Allahım ne güzel 2. Yi vermiş bu sefer doya doya yaşa inşallah
1 kişi daha yumuşak derse benimki niye gergin ve sert diye doktora gidicem onu da öğrenmiş oluruz neden sertHemen kötü düşünme ben de dokununca öyle sert değil daha haftamız küçük oldugu içindir içini ferah tut inşallah doktorun da güzel şeyler söyleyecektir
Proyla arasındaki farka bakabildin mi canım ben baktım da bi fark göremedimEvet bebek arabamiza karar verdik. Şimdi trendyolda 300tl indirim çeki geldi, şimdi mi alsam? 11.11 de daha da mı yükselir yoksa düşer mi fiyatı aşırı kararsızım. 4084den 3784e düşüyor.Eki Görüntüle 2937305
Hahaha bencede öyle millet ben doldurdum sanıyor halbuki çocuk hissediyor annesinin kimi sevmediğimi oda tavır alıyor kendinceEvet bu normal değil resmen hastalıklı bir kafa yapısı aman aman düşman başına
En güzeli olmuş oğluşun anlamış zaten ne olduklarını maşallah ona
Canım her hamile aynı olmaz bende o kadar rahatsız oluyorum ki taş gibi belki iç karnın geniştir kız bebeklerde daha yavaş büyüyor mesela karın daha geç hissediliyor hareketler bazen hep pozitif olmalıyız bu çok önemli herşeyi kötü şeyler düşünme pozitif ol bebeğinin kasları yeterince güçlendiğinde kendini sana hissettirir belki çok uykucudur belki çok narindir böyle düşün ilk hamileliğinmikızlar merhaba bugün uyandığımda gözümde enfeksiyon ile açamadım kapanmış. karnımda bir yumuşaklık var hiç hamile gibi değil.hemen doktorum aradım saat 1 de gidecem ama çok endişeliyim zaten hissetmiyorumda stresten bayılacak.sizlerin karınları nasıl sert mi yumusakmi
canım sakin ol bi hissedip bi hissetmememiz normalmiş öle yazıyor ama ister istemez insan tedirgin oluyor ama sakin ol bizi haberdar etkızlar merhaba bugün uyandığımda gözümde enfeksiyon ile açamadım kapanmış. karnımda bir yumuşaklık var hiç hamile gibi değil.hemen doktorum aradım saat 1 de gidecem ama çok endişeliyim zaten hissetmiyorumda stresten bayılacak.sizlerin karınları nasıl sert mi yumusakmi
Benim de özellikle bağırsakların sisken çok gergin oluyor bir de tontis olduğumdan yağlar yumuşak tutuyordur diyorum1 kişi daha yumuşak derse benimki niye gergin ve sert diye doktora gidicem onu da öğrenmiş oluruz neden sert
Ben de senin gibi olmayı çok istiyorum ya annelikle yüklenir inşallah bu misyon. Yani insanları kırmak üzemem diye düşünürsem yıl olur yoksa.Dediklerine katılıyorum ama şöyle bir durum da var, şimdi biz de kedinde olduğu için, eşim babalık duygusuna baya baya hakim. Her şeyini beraber yaparız diyor. Valla ben normalde de her şeyi pat pat söylediğim için alınırlarsa da alinsinlar modundayim hiç kasmam kendimi
Canım korkacak bir şey yok bende de ara ara oluyo hatta 2 hafta önce okula giderken arabadan inip yürüyemedim bir süreHerkese günaydın❤ Bugün uyanıp yürüyünce bi ağrı oluyor korkmalı mıyım acaba Doktora 2 de gidicez daha çok zaman var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?