2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
1 kişi daha yumuşak derse benimki niye gergin ve sert diye doktora gidicem onu da öğrenmiş oluruz neden sert
Valla ben yemek yiyince taş gibi oluyor onun haricinde orta şiş diyebilirim sen zayıfsan seninkinin daha sert olması normal benim göbeğim yağlı o yüzden çok sert değil

Canim öncelikle hayırlı olsun. neden bunu seçtiniz özellikleri neler? Bebek arabası oto koltuğu vs alırken nelere dikkat etmemiz gerekir hiç bilmiyorum
Kolay kapanması, çift yönlü olması, sürüsünün ve tekerlerinin dönme rahatlığı, kaç kiloya kadar taşıdığı. Bunlar aşırı önemli.

1 kişi daha yumuşak derse benimki niye gergin ve sert diye doktora gidicem onu da öğrenmiş oluruz neden sert
Benim de çok sert yalnız değilsin bugün hatta doktora gittim hem bebemi göreyim hem de dün arabayla giderken tümsekten hızlı geçince soluma acayip bir ağrı girdi meraklanmıştım.

Benim de çok sert yalnız değilsin bugün hatta doktora gittim hem bebemi göreyim hem de dün arabayla giderken tümsekten hızlı geçince soluma acayip bir ağrı girdi meraklanmıştım.
ayy napıyomuş fındığın nasılmışş

Çok geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum. Hayırlısı ile hemencecik atlatırsın ins

çok geçmiş olsun. benim karnım gün içinde kimi zaman sert kimi zaman yumuşak. sanırım yumuşak ve sertlik bu haftalarda ayırt edici bir kıstas değildir. her şeyin yolunda olmasını diliyorum

Proyla arasındaki farka bakabildin mi canım ben baktım da bi fark göremedim belki iskelet rengi ve kalitesi bi tık farklıdır
Ya dün tesaduf AVM'de birine denk geldim kız baya sasirdi önce dedim, bebek arabası arastiriyoruz kusura bakma
Sepet kısmı sıkıntiliymis pronun. Bir şey almak için portbebegi kaldırmak lazım dedi.

hayir 2.gebeligim canım erkek bebek

ayy napıyomuş fındığın nasılmışş
Çok şükür iyimiş bir sıkıntısı yok ama ben 66 kg olmuşum dr az ye dedi yapamam dedim imkansız
Tipe baksana hep bir düşünceli hali içerden şey diyodur şimdi ‘Allahım nolur türkiye olmasın’

Eklentiler

• image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 97
Ben de senin gibi olmayı çok istiyorum ya annelikle yüklenir inşallah bu misyon. Yani insanları kırmak üzemem diye düşünürsem yıl olur yoksa.
Valla yumuşak yüzlü olunca herkes gelene çıkıyor, çok biliyor edasında buna kendi annem de dahil. Diyorum ya esin ne anlar bebek bezi değiştirmekten diyor. Yahu öğrenecek siz surda 40 gün durup gideceksiniz sonra biz 4 kişi kalicaz ( kediyi de sayıyorum ) eli mahkum öğrenmek zorunda. Ben açık sözlü ve soğukkanlıyimdir. Şimdi doğum zamanı hepsi panik olacak, bir de onları sakinleştirmekle ugrasicam. Yazarım size

ahahha harry şapkayla konuşuyor slytherin olmasın diye ahhaha
ısırırım bu ne ballık yaaa

Ahhahah bizimkinin de eli kafasindaydi
Çocuklar beni nasıl bir yere doguruyorsunuz diyor sanirim

Ya dün tesaduf AVM'de birine denk geldim kız baya sasirdi önce dedim, bebek arabası arastiriyoruz kusura bakma
Sepet kısmı sıkıntiliymis pronun. Bir şey almak için portbebegi kaldırmak lazım dedi.
O zaman biz de vip kovalayalım ben de artık ruh hastası gibi avmye gidince bebek arabalarını inceliyorum kim ne kullanıyo utanmasam gidip bi tur versene dicem denemelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…