2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bir filozof edasıyla yatıyor hadi bitsin kapatın kameraları der gibi maşallah kaç kg almışsın ki

O zaman biz de vip kovalayalım ben de artık ruh hastası gibi avmye gidince bebek arabalarını inceliyorum kim ne kullanıyo utanmasam gidip bi tur versene dicem denemelik
Vallahi algıda seçicilik oldu. Kimde görsem rahat mı diyorum
Şu 11.11 gelsin de düşer belki. 5 gün önce 3.5 bandındaymis

Canim benim olsun 3 kizina farkli bir arkadas olur . Sen yine vitaminleri aksatmadan kullan , insanin ayakta durmaya hâli olmuyor yoksa. Benimde 3. Ve 4. Supriz oldu . Ama 4.bayagi supriz bende baglatmayi cok dusunuyorum ama cesaret edebilir miyim bilmiyrm . Rabbim hakkimizda hayirlisini versin artik kizlar ne dediler erkek olmasina ?

Bir filozof edasıyla yatıyor hadi bitsin kapatın kameraları der gibi maşallah kaç kg almışsın ki
Ay resmen şöyle bir şey oluyor bu bebeler kesinlikle rahatsız oluyor ultrasondan ne zaman bakmaya başlasak hemen eller kollar kafada gözlerde bi tavırlar tripler ben 63düm en son 3 hafta önce şuan 66 üstelik aç gittim şimdi kahvaltı yapıcam muhtemelen akşama 68i görürürm

Vallahi algıda seçicilik oldu. Kimde görsem rahat mı diyorum
Şu 11.11 gelsin de düşer belki. 5 gün önce 3.5 bandındaymis
Ben de bekliyorum onu sepetim hazır bana kalsa hemen alıcam da eşim sağolsun black friday bekle deyip duruyor. Allahtan kasımda da çok geç olmamış olcak.

Ben de bekliyorum onu sepetim hazır bana kalsa hemen alıcam da eşim sağolsun black friday bekle deyip duruyor. Allahtan kasımda da çok geç olmamış olcak.
1 ocaktan önce alsak yeter zam gelir gene yoksa 3luk ürün 5 olur

Ayy valla ben de bazen acaba doğumdan sonra mi gelseler diyorum, eşime dedim dün, o da en azından masraflar azalır gelsinler boşver diyor. İçimden diyorum tabi sen bütün gün istesin ben ugrasicam 2siyle de
Yok kızan kızsın kırılan kırılsın kimseyi kabul edemem normalde etmem hele korona varken hiç etmem şimdiden diyorum mevlüdü sokakta okuturuz eve sokmam bebeği kucağa vermem diye ben çok fena olcam galiba ya
Bazen benimde yumuşak oluyor hatta hamile gibi hissetmiyorum ama kilodan herhalde dedim hep
Canım korkacak bir şey yok bende de ara ara oluyo hatta 2 hafta önce okula giderken arabadan inip yürüyemedim bir süre
Teşekkür ederim canım ❤ ben daha rahatım şuan oğluşda rahatladı sanırım

kızlar bebeğinizi hastaneden çıkarırken ne giydirmeyi düşünüyorsunuz. benim ilk çocuğum yazın doğduğu için ne giydireyim üşür mü falan diye dertlerim olmamıştı. şimdi kararsız kaldım. kalın tulum ya da astronot tulum dediklerinden almaya gerek olur mu acaba? ya da kalın bir battaniyeye sarıp çıkarmak yeterli midir?

A101e baktım gelmemiş buraya sinir oldum... Mama sandalyesi çok dandikti almadım.
Canım ben mama sandalyesini ikinci el aldım şişme minderi kılıfı hepsi ikea tertemizdi ama esim yıkadı tekrar tabiki fiyat 50 verdim
A101 için üzülme çanta vs Perşembe gelicek aslında bazı 101 lere erken geliyor eşimde görünce almış kalitesi güzel ben birde renkli şeyleri sevmiyorum dışarda dikkat ceken gri bana iyi oldu oyuzden

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-21-11-25-41-568_com.abtnprojects.ambatana.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 69
Ben mevsimlik hastane çıkışları almıştım battaniyeyle sararsan yeterli olur gibime geliyor kalın tulumlar belki rahatsız edebilir

bu yıl ağır kış olacak diyorlar dedikleri gibi olursa şubat mart iyice sert geçer kalın battaniye sarmayı düşünüyorum tulum üstü ama bilinçli olduğumdan değil tabi sizlerden ne okursam onu da yaparım

Bende battaniye diye düşündüm aslında tecrübeli annelerden öğrenmek iyi olur

Olabilir valla hissediyolar işte çok hızlı kilo alınıyor bu ara ben de almadım almadım sonra almaya başladım nolucaz bakalım

1 ocaktan önce alsak yeter zam gelir gene yoksa 3luk ürün 5 olur
Ay birde o var dimi yeni gelince zam..ama e bebek falan Şubat indirimi diyorlar beklemesek mi
Canim mart kapıdan baktirir ben hastane çıkışı takımı koyucam ama üzerine battaniye ince hafifçe olanlardan 2 tane koyarım diyorum başka fikri olan varsa yazsın cidden mart soğuk olur nisan serin gecicek sonra Mayıs rahat edicez

Henüz söylemedim bir emin olayım öyle bahsetmeyi düşünüyorum bakalım… eğer bebek düşünüyorsan sıkıntı yokta düşünmüyorsan büyük sürprizler seni bekler cnm ben kesin kararlıyım dini açıdan bir soruşturup en uygun kalıcı önlemi alıcam

Kızlar bel sol tarafta bir kıpırdanma hissediyorum göbek deligi üzerinde solda baby mi

Ben mevsimlik hastane çıkışları almıştım battaniyeyle sararsan yeterli olur gibime geliyor kalın tulumlar belki rahatsız edebilir
ben daha hastane çıkışlarını da almadım ya sanki hepsi çok inceymiş gibi geliyor. kararsız kaldım. o astronot tulumlar bana da çok rahatsız edici geliyor.
mart ayında havalar hala soğuk olur bence de. acaba hastaneden çıkarken çift kat giydirmek gerekir mi?
ilk doğumu soğuk havalara denk gelmiş anneler bize fikir verirlerse çok iyi olur :)

Olabilir valla hissediyolar işte çok hızlı kilo alınıyor bu ara ben de almadım almadım sonra almaya başladım nolucaz bakalım
Bu gidişle epey kilo alcaz gibi duruyor ama sağlıklı olalım da sıkıntı yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…