2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Valla sizlerden duyduklarımla iyice gazı aldım bir konuşacağım mutlaka. Bir de şehir dışından geldikleri için daha da zor olacak bir sürü eşya bir sürü insan olmaz yani.

Kızlar grip aşımı oldum. Aile hekimimize gittik şu eczaneden hemen alın getirin dedi. Buz torbasıyla veriyorlar, ücreti 85tl (ben öncelikte değildim) getirir getirmez vuruldum sağlık ocağında, hemşire bu aşının bir yan etkisinin genelde görülmediğini belirrtti belki kolunda ağırlık veya agrı olabilir dedi. Vurulurken iğne yakmadı bence ağırlıkta olmaz. 2 saat oldu hala bir hissim yok şimdilik.
Bu arada mevsimsel grip aşısı tek dozmuş. Şifa olsun inşAllah

Ben izmirde olduğum için kışımız ocakta bitiyor martta epey ısınıyor havalar

Benım astronot tulum var 6-18 ama olsun bir iki ay için yenisini almıycam çok pahalılar zaten baya kalın yumuş yumuş eli ayağı kapalı kar tulumu olarak geçiyor fikrim değişmezse bebek arabasında sarıp sarmalayıp öyle çıkarırım

Canım benimde birden bire karnım yumuşadı bir de üzerine 2 gündür hareketlerini hissedemeyince doktora gittim bugün. Çok şükür her şey yolunda 467 gram olmuş hareketleri de çok aktifti yoğun tempodaysan hissetmemişsindir dedi. Karındaki şişlikte kabızdan dolayı oluyor genelde zaten senin öyle bir sorunun yoksa yumuşak hissetmen normal bence

1 kişi daha yumuşak derse benimki niye gergin ve sert diye doktora gidicem onu da öğrenmiş oluruz neden sert
Ahaha benimde sert kanki yapiyla ilgili bence o takılma
Kızlar bel sol tarafta bir kıpırdanma hissediyorum göbek deligi üzerinde solda baby mi
Yok kuzu o kadar üstte değiller şuan gobek deliginin asagilarinda falan hissetmen lazim

Gerçi benim hastanenin dibinde otopark arabada evin önüne garaja çekiyoruz ondan böyle düşünüyorum kısa mesafede üşümeden götürürüz diye
Ben izmirde olduğum için kışımız ocakta bitiyor martta epey ısınıyor havalar
Bizde dün onu konuştuk nisanda havalar iyi olur diyoruz lokma döktürücem daha hamile kalmadan niyetim vardı çocuk çok burda seviyolar öyle şeyleri

Tekrar ne zaman gideceksin doktora ? Benim buyuk kizim hep erkek istiyor. ben 2 den sonra da uzun bir sure stemiyrm belki ileride demistim. 3 den sonra kesinlikle istemiyrm dedim. buyuk konustum. Baglatma sezaryende kolay diyorlar ama benimki normal dogum. Ameliyattan da korkuyrm , nasil oluyor arastirmak lazim

Ii Cumartesi benimde aynen tek gözümde enfeksiyon cikti açamadım sabah gözümü. Hemen göz doktoruna gittik. Iki damla bir krem verdi. Antibiyotik veremem dedi. Hamilelikte immün sistem daha zayif olduğundan mikrobu ve bulaşıcı hastaligi cok kolay kapar dedi. İlaçları kullaninca ayni gun iyileşti cok sukur ama damlaları halen kullanıyorum ne olur ne olmaz diye. Gecmis olsun ihmal etme hemen git doktora.

Ayy canim benim ya , seninki tam pislikmis. Seni kiskaniyormus cok net. Terbiyesiz ya . Bu kadinin kizi yok mu ? Yani sende kadinsin , sende cocuk dogurdun anlaman lazim . Diyecek söz bulamiyorum. Senin kadar olmasada bana da benzerlerini yaptilar . Dogum yaptim ne zaman baannesine gelecek diyorlardi. Benik.dikislerim düsmemis oturamiyorum. Zorla onlara goturduler . Ben ayakta duramiyorum, aglaya aglaya emziriyordum. Ben onlara gidiyorum bebegi kucagimdan aliyorlar hemen bana hosgeldin demek yok. Iste ben surat yapmistim kizima bileklik takmisti , ne tesekkur ettim ne de baktim bileklige. Beni aradi ne oldu begenmedin mi diye. Bende bakmadim ki begenmemeyeyim , ben size cocuk dogurmaya gelmedim , bir hosgeldin demeden cocugu kucagimdan aliyorsunuz ben yokum gibi davraniyorsunuz dedim. Sonra hastalandi . Esim hastaneye goturmus. Esimlede aram bozulmustu ama cok pisman oldu annesini tanidikca . Simdi acsam o konuyu lutfen unut artik der. Kimseyede bakmaya gelin demem . Gelmek isterlerse gelsinler . Gelmezlerse de yaparim her turlu islerimi . Kimse pislikten ölmez. Esimde sagolsun yemek yapip cocuklari yedirebiliyor. Yardimci olur. Hatta kaynanam olmazsa daha iyi ilgileniyor benimle . Burda sezaryende olsaniz hastanede tek kaliyorsunuz . Turkiyede disaridan yemek de soyleyebiliyorsunuz. Cok yemek yapamiyorsa esiniz , gidip bir kâse corba alabilir diye dusunuyorum. Belki yanlis gelir dusuncelerim ama dogum yapan her anne cok gucludur. O zorlu süreci atlatabiliyorsan herseyi basarirsin

Canım ya senin yaşadığında zormuş yeni doğum yapmış kadın babaannesi görecek diye yola mı koyulur görmek isteyen gelsin görsün sen hastaneden çıkıp evime gidim rahat edim diye düşünürken olana bak

Kızlar cok hevesle şöyle bir şey almıştım trendyoldan ben, hastane cıkısı içine sarmalarım, aşıya hastaneye kontrole falan götürürken kullanırım diye ama baya da kalın bir şey. Fazla mı olur acaba hastane cıkısı için? Direk battaniyeye sarmak yeterli mi acaba?

Eklentiler

• CA7B0F8F-E152-4FE3-8E7B-680C8F898035.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 100
Bence kullan çok tatlış bişeymiş yaşadığın ilde martta havalar nasıl bilmiyorum ama sıcak değilse sorun olmaz

Canım kalın olmaz ama bununla pusete yatırmak sorun olabilir.

1 kişi daha yumuşak derse benimki niye gergin ve sert diye doktora gidicem onu da öğrenmiş oluruz neden sert
Benimkide yumusak bence sen bayagi zayiftin ondan olabilir. Catlak olmasin diye birseyler mutlaka sürmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…