2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sorma ya , kp zaten hic gelmiyordu. Ille ben onlara gidecekmisim. Deliler benim kizimda kaynanama gidince bakip bakip agliyordu hamileyken beni kim aglattiysa hicbirine gitmiyordu. Baba aşigiydi sadece
Gecti cok sukur ama cok kotu anisi kaliyor.

Canım çok tatlı duruyor ama bu bebeği dışarda kucakta taşırken üşümesin diye kullanılacak birşey gibi geldi bana. Hastaneden çıkarırken pusetin içinde çıkarmıştık, pusetin üstünü örtmüştük.

Kızlar tetanoz aşısının boğmaca içerenini benim doktorum önermedi hatta ben sormadım, notlarımda vardı soracaktım benden önce o söyledi. Geçen okudum burda ama kim yazmıştı hatırlamıyorum doktoru önermiş, benim doktorum neden önermedi gerekçesini sormadım ama Bi de muhakkak detaylıdan sonra yapılmasından yana. Covid aşısıyla da arasında zaman olsun diyor.

Tam soracağım soruyu sormussun canım bende arastiriyom bakalım kizceler tercihini ne yönde yapacak
101 den aldım orda yazandan ucuz bu marka aynısı benziyor birde alt açma var onunde bu perşembe geliyor her a 101 e

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-21-09-20-36-111_trendyol.com.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 78
kızlar peki doğum sonrası korse kullanımı konusunda araştırma yaptınız mı ya da doktorunuza sordunuz mu? ben ilk doğumumdan sonra kullanmamıştım doktor kanıtlanmış bir faydası yok dediği için. sonrasında ne kadar kilo verirsem vereyim az da olsa göbek kaldı acaba kullanmalı mıydım diye içimde kaldı hep. bu seferki doktoruma sorduğumda 10. günden sonra kullanmanı tavsiye ediyorum vücut hem yaş olarak hem de ikinci doğumdan sonra yorgun olacak faydası olacaktır dedi. araştırma yaptığımda bir sürü çeşit korse çıkıyor. kimi doğumdan hemen sonra kullanmış kimi beklemiş falan. siz ne düşünüyorsunuz?

Çok güzel fiyat ne adı ne ürünün

Ben takicam muhakkak daha karar vermedim ama

Bende bundan var ama penye krem

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-21-12-50-09-994_trendyol.com.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 93
Renkler farklı ama bu ürünlerden aldım en son şimdi evden çıkamıyorum zaten yürümek zorlasmis

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-21-11-36-12-649_trendyol.com.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2021-10-21-11-36-42-397_trendyol.com.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2021-10-21-11-37-10-493_trendyol.com.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2021-10-21-11-37-32-283_trendyol.com.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 68
Ben ilk doğumumda medikalden aldım ama beceremedim kullanmayı. İyice zayıfladığımda göbek kalmamıştı ama bilen aydınlatsın valla bu sefer ben de kullanmak istiyorum. İnstagramda falan sayfalar var lohusakorsesi diye baktım ama emin olamadım.

Beni de beni de alın aranıza2022 mart annesiyim ben de, ikinci oğluşum olucak kısmetse, ilk doğumumda kocaelideydim çok tatlı bir doktordu doktorum, ama şimdi istanbuldayım ve doktor bulmakta o kadar zorlanıyorum ki , doktor dediğin biraz güleryüzlü ilgili olucak, bu gidişle inat eder doğurmam diye korkuyorum Var mı anadolu yakasında olupta tatlış bir doktoru olan acaba?

Bunu panikli anne sayesinde görüp almıştım çanta da kullanışlı olucak ben sevdim eve gidince isterseniz gelen halini çekip atarım
Eki Görüntüle 2937467
Ben de burada görmüştüm bunu ve bugün sipariş verdim çok tatlı duruyor güle güle kullan
Hoşgeldin aramıza Anadolu yakasında nerdesin?

ayy canım doktorzede arkadaşım hoşgeldin aynı haldeyim medicana ateşehire gidiyorum şimdilik orda sibel zorbaşa gidiyordum pek memnun değilim burcu diye biri var o tatlı birine benziyor gözüme kestirdim siz nereleri denediniz söyleyin de gitmeyeyim

bu arada covid aşısı oldunuz mu tahmini doğum tarihi minişin adını düşündünüz mü tablomuza ekleyeyim sizi de

Bunu panikli anne sayesinde görüp almıştım çanta da kullanışlı olucak ben sevdim eve gidince isterseniz gelen halini çekip atarım
Eki Görüntüle 2937467
Ay ne kadar guzelmis ben gormemisim . Tuh kargomda yola cikti . Bilseydim alirdim bundan da . Kaca almistiniz ? Eve gidince resim atarsaniz cok mutlu olurum . Bence bunlar cok kullanisli oluyor. Bir tanede canta paylasmisti arkadaslar kimdi unuttum.. bence oda evde cok guzel oluyor. Ben kucuk bir sepete koymayi dusunuyorum ama o canta ve bundan annem gelirse almak isterim

Merhaba kızlar normalde nisan annelerindeyim burda da yazıp sormak istedim. Dün doktorum kontrolde bebeği besleyen damarlardan birinde direnç olduğunu söyleyip coraspine başlattı24. Haftaya kadar devam edelim dedi. bununla ilgili bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…