Sorma ya , kp zaten hic gelmiyordu. Ille ben onlara gidecekmisim. DelilerCanım ya senin yaşadığında zormuş yeni doğum yapmış kadın babaannesi görecek diye yola mı koyulur görmek isteyen gelsin görsün sen hastaneden çıkıp evime gidim rahat edim diye düşünürken olana bak
Canım çok tatlı duruyor ama bu bebeği dışarda kucakta taşırken üşümesin diye kullanılacak birşey gibi geldi bana. Hastaneden çıkarırken pusetin içinde çıkarmıştık, pusetin üstünü örtmüştük.Kızlar cok hevesle şöyle bir şey almıştım trendyoldan ben, hastane cıkısı içine sarmalarım, aşıya hastaneye kontrole falan götürürken kullanırım diye ama baya da kalın bir şey. Fazla mı olur acaba hastane cıkısı için? Direk battaniyeye sarmak yeterli mi acaba?
101 den aldım orda yazandan ucuz bu marka aynısı benziyor birde alt açma var onunde bu perşembe geliyor her a 101 eTam soracağım soruyu sormussun canım bende arastiriyom bakalım kizceler tercihini ne yönde yapacak
Çok güzel fiyat ne adı ne ürününKızlar cok hevesle şöyle bir şey almıştım trendyoldan ben, hastane cıkısı içine sarmalarım, aşıya hastaneye kontrole falan götürürken kullanırım diye ama baya da kalın bir şey. Fazla mı olur acaba hastane cıkısı için? Direk battaniyeye sarmak yeterli mi acaba?
Ben takicam muhakkak daha karar vermedim amakızlar peki doğum sonrası korse kullanımı konusunda araştırma yaptınız mı ya da doktorunuza sordunuz mu? ben ilk doğumumdan sonra kullanmamıştım doktor kanıtlanmış bir faydası yok dediği için. sonrasında ne kadar kilo verirsem vereyim az da olsa göbek kaldı acaba kullanmalı mıydım diye içimde kaldı hep. bu seferki doktoruma sorduğumda 10. günden sonra kullanmanı tavsiye ediyorum vücut hem yaş olarak hem de ikinci doğumdan sonra yorgun olacak faydası olacaktır dedi. araştırma yaptığımda bir sürü çeşit korse çıkıyor. kimi doğumdan hemen sonra kullanmış kimi beklemiş falan. siz ne düşünüyorsunuz?
Ben ilk doğumumda medikalden aldım ama beceremedim kullanmayı. İyice zayıfladığımda göbek kalmamıştı ama bilen aydınlatsın valla bu sefer ben de kullanmak istiyorum. İnstagramda falan sayfalar var lohusakorsesi diye baktım ama emin olamadım.kızlar peki doğum sonrası korse kullanımı konusunda araştırma yaptınız mı ya da doktorunuza sordunuz mu? ben ilk doğumumdan sonra kullanmamıştım doktor kanıtlanmış bir faydası yok dediği için. sonrasında ne kadar kilo verirsem vereyim az da olsa göbek kaldı acaba kullanmalı mıydım diye içimde kaldı hep. bu seferki doktoruma sorduğumda 10. günden sonra kullanmanı tavsiye ediyorum vücut hem yaş olarak hem de ikinci doğumdan sonra yorgun olacak faydası olacaktır dedi. araştırma yaptığımda bir sürü çeşit korse çıkıyor. kimi doğumdan hemen sonra kullanmış kimi beklemiş falan. siz ne düşünüyorsunuz?
Ürün tükenmiş, link atamadım ama kundak battaniye diye geçiyor. 150 tl’e almışımÇok güzel fiyat ne adı ne ürünün
Ben de burada görmüştüm bunu ve bugün sipariş verdim çok tatlı duruyor güle güle kullanBunupanikli anne sayesinde görüp almıştım çanta da kullanışlı olucak ben sevdim eve gidince isterseniz gelen halini çekip atarım
Eki Görüntüle 2937467
Hoşgeldin aramızaBeni de beni de alın aranıza2022 mart annesiyim ben de, ikinci oğluşum olucak kısmetse, ilk doğumumda kocaelideydim çok tatlı bir doktordu doktorum, ama şimdi istanbuldayım ve doktor bulmakta o kadar zorlanıyorum ki , doktor dediğin biraz güleryüzlü ilgili olucak, bu gidişle inat eder doğurmam diye korkuyorum Var mı anadolu yakasında olupta tatlış bir doktoru olan acaba?
ayy canım doktorzede arkadaşım hoşgeldin aynı haldeyim medicana ateşehire gidiyorum şimdilik orda sibel zorbaşa gidiyordum pek memnun değilim burcu diye biri var o tatlı birine benziyor gözüme kestirdim siz nereleri denediniz söyleyin de gitmeyeyimBeni de beni de alın aranıza2022 mart annesiyim ben de, ikinci oğluşum olucak kısmetse, ilk doğumumda kocaelideydim çok tatlı bir doktordu doktorum, ama şimdi istanbuldayım ve doktor bulmakta o kadar zorlanıyorum ki , doktor dediğin biraz güleryüzlü ilgili olucak, bu gidişle inat eder doğurmam diye korkuyorum Var mı anadolu yakasında olupta tatlış bir doktoru olan acaba?
Ay ne kadar guzelmisBunupanikli anne sayesinde görüp almıştım çanta da kullanışlı olucak ben sevdim eve gidince isterseniz gelen halini çekip atarım
Eki Görüntüle 2937467
ayyyy tam kuzucuk yaaa maşallahhh ne kadar sürdüü cd verdiler mii nasıl olduu hadi detay anlatıııınBebiş çok sağlıklı çok şükür 382 gram 24 cm olmuş paşam
Yüzünü de gördük resmini bırakıyorum asagiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?