- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Çok şükür herşey yolunda, gördük kızımızı geldikayyy senin nasıldı asıll geçenki faciadan sonraa
ValoFade yazmadın henüüüz çatlıyorum gel kızz 1 dk önce konuya bakıyomuşsun :d
Canım dün nasıl geçti sonuçlar ne zaman gele
Canım sağol mesajın için öncelikle...Evet rahat bir şekilde yaptılar şükür..ön sonuçlar çıkınca rahatlariz dedi doktorda...Pazartesi çıkar dedi... Bana iki gün dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin dedi..Canım dün nasıl geçti sonuçlar ne zaman gelecek
Ilkinde sterilizator almadım.Eski usule yakın biberon temizleyici vardı deterjan olarak ve biberon fırçasıyla onla temizledim.Ama çok titiz davrandım elimden geldiğince.Kızlar benim tecrübeli annelere 2 sorum var
1) biberon sterilazyonu. Sterilizör aletler var ancak fiyatı oldukca yüksek. Kullandınız mı gerek var mı? Onu almazsak eski usul, biberon fırcası ve tencerede kaynaymayla mı sterilize edeceğiz?
2)bebek kıyafetlerini yıkarken şu durunun falan granül sabun deterjanıyla mı yıkıyosunuz? Yumuşatıcı kullanmıyoruz degil mi? Ekstra durulama yapıyo musunuz? Her seferinde ütü şart mı
evet canım valla çok iyi oluyor o yüzden ben sürekli takipteyim özellikle şimdi bebek bezi pişik kremleri ıslak mendiller bunlara bakıyorum :)Ya evet mesela yağ arastırdım. Lieracı herkes önerir ve içeriği maalesef iyi değilmiş. Çok satışı var, olumsuz degerlendirme olunca, firma şikayet etmiş kaldırtmış incelemeyi. Almadan bir bakıyorum fikir ediniyosun.
Mesajlara yetişemedim.Ama inşallah çok güzel çıkacak sonuçların.Gönlünü ferah tut .Rabbim yardımcın olsun canım.MB
Canım sağol mesajın için öncelikle...Evet rahat bir şekilde yaptılar şükür..ön sonuçlar çıkınca rahatlariz dedi doktorda...Pazartesi çıkar dedi... Bana iki gün dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin dedi..
Bakalım hayırlısıyla çıksa gerçekten beklemek çok zor...
Rabbim hayırlısını versin...İnsallah eşimde bende olumsuz hissetmiyoruz...Bakalım...
Canım ben evde yat dediler yatmak zor baş ağrısı 4.5 gündür çok fazla bel ağrısı yaşıyorum normal mi diyorum emin olamıyorum.. yürürken yoktu inan ki..bu doktorum çok kısa yürüme ve ev işi yasak dedi..annem geliyor ona bile herşeyin yerini gosyeriyorum makina ayarı vs inan o yaptığı halde 2 günde bir geliyor dağınıklık toz pislik herşey oluyor ben nasıl yapiyormusum diyorum şimdiNormalde dinlenerek çalışırım ama dun yoğunluk vardi islerde masadan hic kalkmadan calistim evde olduğum halde ondan nuksetti diye düşünüyorum hareketsiz kalmaya gelmiyor arada yürüyüp uzanmak gerekiyor artik kaldırmıyor bünye. Temizlik felan haftasonu korkarak yaptım acikcasi toz toprak oluyor ev yapsak ayri yapmasak ayri sıkıntı.
Aynen bebek iyi olsun sabah beridir dua ediyorum biraz daha güçlü olabilsem ağrıya sızıyı dayanıklı olsam diye düşünüyorum ama hic degilim. Doktor miyomdan dolayı normal doğum zor dedi bugün biraz sevinmedim değil
Normal sende mi korkuyorsun bende öyle diyordum şimdi bebegin gelişine göre demeye başladım istemezsem sezeryan olurum fiyat farklı özelde sadeceNormalde dinlenerek çalışırım ama dun yoğunluk vardi islerde masadan hic kalkmadan calistim evde olduğum halde ondan nuksetti diye düşünüyorum hareketsiz kalmaya gelmiyor arada yürüyüp uzanmak gerekiyor artik kaldırmıyor bünye. Temizlik felan haftasonu korkarak yaptım acikcasi toz toprak oluyor ev yapsak ayri yapmasak ayri sıkıntı.
Aynen bebek iyi olsun sabah beridir dua ediyorum biraz daha güçlü olabilsem ağrıya sızıyı dayanıklı olsam diye düşünüyorum ama hic degilim. Doktor miyomdan dolayı normal doğum zor dedi bugün biraz sevinmedim değil
Ohh misss gibi ne güzel bende soracaktım kalça kemikleri ağrıyan var mı diye çıldırtıyor beni iş yerinde oturarak çalıştığımdan sanırım diyorumAnkaranin denizi yoksa gölü varherkese selamlar kızlarım. Bugünden itibaren oglusumla yürüyüşlere başlama kararı aldık. Ama bu kadar ne kadar sürer bilmiyorum ama bel agrim bacak agrim oluyodu artik sanki iyi geldi kendimi daha iyi hissediyorum
Ya benimde kuyruk sokumum falan agriyodu ki ben calismiyorum ama yatmaktan diye düşünerek yürüyüşe başladım havanın da son güzel zamanları degerlendirmek istedim. 5 dk yürüyüp 15 dk oturdum ama çok iyi geldi banaOhh misss gibi ne güzel bende soracaktım kalça kemikleri ağrıyan var mı diye çıldırtıyor beni iş yerinde oturarak çalıştığımdan sanırım diyorum
aynı yaa sürekli oturduğum için heralde diyodumm demek ki bu sefer kalça bel ağrısı dönemimiz gelmişOhh misss gibi ne güzel bende soracaktım kalça kemikleri ağrıyan var mı diye çıldırtıyor beni iş yerinde oturarak çalıştığımdan sanırım diyorum
Sterilizatöre hiç gerek yok canım. Ben kızım biberon da kullanıyor diye aldım. Hepsini sırala diz bekle zor geldibi süre kullandım en son kettleda hemen suyu kaynatıp kaynayınca suyu tencereye alıp içine atıyordum biberonu biraz bekletip alıyordum daha pratik geldi bana. En gereksiz aldığım şeylerden biri benceKızlar benim tecrübeli annelere 2 sorum var
1) biberon sterilazyonu. Sterilizör aletler var ancak fiyatı oldukca yüksek. Kullandınız mı gerek var mı? Onu almazsak eski usul, biberon fırcası ve tencerede kaynaymayla mı sterilize edeceğiz?
2)bebek kıyafetlerini yıkarken şu durunun falan granül sabun deterjanıyla mı yıkıyosunuz? Yumuşatıcı kullanmıyoruz degil mi? Ekstra durulama yapıyo musunuz? Her seferinde ütü şart mı
Ohh misss gibi ne güzel bende soracaktım kalça kemikleri ağrıyan var mı diye çıldırtıyor beni iş yerinde oturarak çalıştığımdan sanırım diyorum
Ya benimde kuyruk sokumum falan agriyodu ki ben calismiyorum ama yatmaktan diye düşünerek yürüyüşe başladım havanın da son güzel zamanları degerlendirmek istedim. 5 dk yürüyüp 15 dk oturdum ama çok iyi geldi bana
Kızlar ilk gebelikte bende de olmuştu. Felaketti yürüywmiyordum nerdeyse bu haftalarda. Öyle kalcam sanmıştım. Doktor da magnezyumla kalsiyum vermişti sanırım. Şimdilik yok çok şükür. İlkinden alıştı sanırım kemikleraynı yaa sürekli oturduğum için heralde diyodumm demek ki bu sefer kalça bel ağrısı dönemimiz gelmiş
Ohh misss gibi ne güzel bende soracaktım kalça kemikleri ağrıyan var mı diye çıldırtıyor beni iş yerinde oturarak çalıştığımdan sanırım diyorum
Ağrı mi belim 4 gündür filan kopuyor anlatamam ağrı çok kalça kemiğim mi ne çat cut..sonra gece özellikle sol yatıyorum ondan mı bilmem sol bacak ağrısı ah ah benim gibi olan var mı? özellikle belim çok ağrıyor aklım belimde mutsuz ediyor kopuyor mübarek bende son günlerde kanama oldu şükür o günden beri yok ama yoksa birşey mi olucak şiddetli bel ağrısı diye korkuyordum.aynı yaa sürekli oturduğum için heralde diyodumm demek ki bu sefer kalça bel ağrısı dönemimiz gelmiş
Hassas dönem 12 ay sonra rahat sanırım acemi annelere adaylarına banada yazın böyle ,Sterilizatöre hiç gerek yok canım. Ben kızım biberon da kullanıyor diye aldım. Hepsini sırala diz bekle zor geldibi süre kullandım en son kettleda hemen suyu kaynatıp kaynayınca suyu tencereye alıp içine atıyordum biberonu biraz bekletip alıyordum daha pratik geldi bana. En gereksiz aldığım şeylerden biri bence
Deterjanda önce granül sabun kullandım sonra babys greene geçtim sıvı. Yumuşatıcı kullanmadım. Ekstra durulama hep yaptım. Her giydiği ütülendi. Şimdi iç çamaşırı dışında utanmasam kurutma sepetinden alıp gitdircem çocuğao iş bi süre sonra bitti bizde
Mesajlara yetişemedim.Ama inşallah çok güzel çıkacak sonuçların.Gönlünü ferah tut .Rabbim yardımcın olsun canım.
Darısı başıma bende çıkıp yürüyim istiyorum ama güzel bi güzargah yok sokakta turlasam mahalleli sağolsun dedikoducu gözünü dikip bakıyoAnkaranin denizi yoksa gölü varherkese selamlar kızlarım. Bugünden itibaren oglusumla yürüyüşlere başlama kararı aldık. Ama bu kadar ne kadar sürer bilmiyorum ama bel agrim bacak agrim oluyodu artik sanki iyi geldi kendimi daha iyi hissediyorum
Bende herşeyin markalisini iyisini severim ama bütçeyi düşünmek gerek benimki birde ikiye carpacagiz Prima ocagimixa incir ağacı dikerBenim eşimde geçen bi bez sepeti yapmış atmış bütün primaları sepetededim sen napıyosun bizi batırcan mı en iyisi o değil mi diyo dedim en iyisine ne bakıyosun günde en az 10 tane bez değişcez yarısı bitip gitcek paketin hiç ev ekonomisi yok bunlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?