2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar şubatta ebebekin çok güzel indirimleri oluyor.Ama muhtemelen bu bebiş şubat ortası gelir sezeryan olursa.

MB
Canım dün nasıl geçti sonuçlar ne zaman gele

Canım dün nasıl geçti sonuçlar ne zaman gelecek
Canım sağol mesajın için öncelikle...Evet rahat bir şekilde yaptılar şükür..ön sonuçlar çıkınca rahatlariz dedi doktorda...Pazartesi çıkar dedi... Bana iki gün dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin dedi..
Bakalım hayırlısıyla çıksa gerçekten beklemek çok zor...
Rabbim hayırlısını versin...İnsallah eşimde bende olumsuz hissetmiyoruz...Bakalım...

Ilkinde sterilizator almadım.Eski usule yakın biberon temizleyici vardı deterjan olarak ve biberon fırçasıyla onla temizledim.Ama çok titiz davrandım elimden geldiğince.
Deterjan olarak toz granül sabun ve sıvı deterjan aldım.Dalindi sıvı olan.Yumusatici da bebek için olan aldım.ama extra durulama yaptım.Ve ütüledim de ilk zamanlar herşeyini nerdeyse.

evet canım valla çok iyi oluyor o yüzden ben sürekli takipteyim özellikle şimdi bebek bezi pişik kremleri ıslak mendiller bunlara bakıyorum :)

Mesajlara yetişemedim.Ama inşallah çok güzel çıkacak sonuçların.Gönlünü ferah tut .Rabbim yardımcın olsun canım.

Ankaranin denizi yoksa gölü var herkese selamlar kızlarım. Bugünden itibaren oglusumla yürüyüşlere başlama kararı aldık. Ama bu kadar ne kadar sürer bilmiyorum ama bel agrim bacak agrim oluyodu artik sanki iyi geldi kendimi daha iyi hissediyorum

Eklentiler

• IMG_20211022_132749.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 65
Canım ben evde yat dediler yatmak zor baş ağrısı 4.5 gündür çok fazla bel ağrısı yaşıyorum normal mi diyorum emin olamıyorum.. yürürken yoktu inan ki..bu doktorum çok kısa yürüme ve ev işi yasak dedi..annem geliyor ona bile herşeyin yerini gosyeriyorum makina ayarı vs inan o yaptığı halde 2 günde bir geliyor dağınıklık toz pislik herşey oluyor ben nasıl yapiyormusum diyorum şimdi

Normal sende mi korkuyorsun bende öyle diyordum şimdi bebegin gelişine göre demeye başladım istemezsem sezeryan olurum fiyat farklı özelde sadece

Ohh misss gibi ne güzel bende soracaktım kalça kemikleri ağrıyan var mı diye çıldırtıyor beni iş yerinde oturarak çalıştığımdan sanırım diyorum

Ohh misss gibi ne güzel bende soracaktım kalça kemikleri ağrıyan var mı diye çıldırtıyor beni iş yerinde oturarak çalıştığımdan sanırım diyorum
Ya benimde kuyruk sokumum falan agriyodu ki ben calismiyorum ama yatmaktan diye düşünerek yürüyüşe başladım havanın da son güzel zamanları degerlendirmek istedim. 5 dk yürüyüp 15 dk oturdum ama çok iyi geldi bana

aynı yaa sürekli oturduğum için heralde diyodumm demek ki bu sefer kalça bel ağrısı dönemimiz gelmiş

Sterilizatöre hiç gerek yok canım. Ben kızım biberon da kullanıyor diye aldım. Hepsini sırala diz bekle zor geldibi süre kullandım en son kettleda hemen suyu kaynatıp kaynayınca suyu tencereye alıp içine atıyordum biberonu biraz bekletip alıyordum daha pratik geldi bana. En gereksiz aldığım şeylerden biri bence
Deterjanda önce granül sabun kullandım sonra babys greene geçtim sıvı. Yumuşatıcı kullanmadım. Ekstra durulama hep yaptım. Her giydiği ütülendi. Şimdi iç çamaşırı dışında utanmasam kurutma sepetinden alıp gitdircem çocuğa o iş bi süre sonra bitti bizde

aynı yaa sürekli oturduğum için heralde diyodumm demek ki bu sefer kalça bel ağrısı dönemimiz gelmiş
Kızlar ilk gebelikte bende de olmuştu. Felaketti yürüywmiyordum nerdeyse bu haftalarda. Öyle kalcam sanmıştım. Doktor da magnezyumla kalsiyum vermişti sanırım. Şimdilik yok çok şükür. İlkinden alıştı sanırım kemikler

dira90 canım başından geçenleri okudum. Artık canını sıkma bu işin de peşine düşme . Çünkü düştükçe sen yıpranıcaksın.benim de bir ablam var ben de bir kız kardeşim.düşünüyorum da zaten çok seni önemseyen düşünen bir insan ne olursa olsun hamile kardeşine böyle yüklenmez. Sen 4 kişilik çekirdek ailene odaklan aslında bunlar bize bi tecrübe. Gördüğümüz kötü şeyleri inşallah çocuklarımızı güzelce yetiştirip onlara yaşatmayalım 4 ay sonra miss bebek kokusu sarcak evini kulaklarını tıka hazırlıklarına bak sen

Ağrı mi belim 4 gündür filan kopuyor anlatamam ağrı çok kalça kemiğim mi ne çat cut..sonra gece özellikle sol yatıyorum ondan mı bilmem sol bacak ağrısı ah ah benim gibi olan var mı? özellikle belim çok ağrıyor aklım belimde mutsuz ediyor kopuyor mübarek bende son günlerde kanama oldu şükür o günden beri yok ama yoksa birşey mi olucak şiddetli bel ağrısı diye korkuyordum.
Var mı benim gibi diyordum

Hassas dönem 12 ay sonra rahat sanırım acemi annelere adaylarına banada yazın böyle ,

Darısı başıma bende çıkıp yürüyim istiyorum ama güzel bi güzargah yok sokakta turlasam mahalleli sağolsun dedikoducu gözünü dikip bakıyo Hatta diyette olduğum dönem tempolu yürürken benle yarış yapıyodu teyzenin biri

Bende herşeyin markalisini iyisini severim ama bütçeyi düşünmek gerek benimki birde ikiye carpacagiz Prima ocagimixa incir ağacı dikeriyi olmuş eşini durdurmussun aman biz primaylami büyüdük su sabun birde popoya şaplak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…