2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Popoya takmadan bilemeyiz artık
aynenn ben risk aldım 1 er paket 2-3 numara aldım 1 numara prematüre için demişti burada bir arkadaşımızz
250 bez 120 liraya geldi düşün indirim severim
Aynen sürekli oluyor indirimler 2.1tl yakdlamam lazım Trendyol büyük indirim yapacakmış eşim kargocu ondan duydum
ooo o zaman o indirime kadar bişey almayayım da kredi kartım az nefeslensin

11.11 geliyor ya, bir de yılbaşı indirimi var.

Ya arkadaş benim demir gene düşük çıktı. Cildiricam valla. 16 nin üstüne bir türlü çıkmıyor. O kadar hapı boşa içiyoruz sanki...

Benim isim geregi bakiciya ihtiyacim olacak hem de benimle yurt ici yurtdisi seyahat edebilecek gece kalabilecek birisi olmali. Neyse ki esimin isyerinde yillardir calisan bir ablamiz var her isimizi yapar o simdi haftada 3 gun bana gelmeye basladi. Dogumla beraber her gun gelecek bebege de alisacak. Anneme de kiyamam onun da sosyal hayati var babam var. Annem de ne zaman isterse gelir

Ikili testi neden yaptırmamıştınız?

7x2 olarak hesaplamaliyim ben onu.simfi herşeyin fiyatı uçuk valla rabbim yardımcımız olsun
En son oğlumda 130lu primayi 2017de 60tlye almışız.Bi de şimdi bak.Acayip uçmuş fiyatlar.Cidden Allah yardımcımız olsun.Ben de 2gunluk koyarım çantaya.15tane atarım.

Alttan muayene yapmadılar igne yaptılar..
Yoruldun mu yurudun mu çok neden oldu bende yaşadım korkma doktor ne derse yap ama ben o günden sonra doktor defistirdim şimdi daha memnunum 10 gün olucak

Kafanıza birşey takmayın sinir yapmayın iş yapmayın öyle otur kalk kendinizle ilgilenin yemek ye banyo wc bitti heryer pis olsun bebek iyi olsun yeter

Kızlar bizz geldik doktor inanılmaz ilgiliydi 18 cm 264 gram parmaklarını saydı, karnına, midesine, safra kesesine, kafatasına, omurilikleeine kadar tek tek gösterip söyledi. Çok hareketli maşallah

Eklentiler

• IMG_20211022_121813.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 70
Önce karından sonra alttan baktı tekrar dr.um.Hafif ıslaklık vardı.Suyundan da korktu.Ama ıslaklık enfeksiyondanmış.
Bunla cok geçmiş olsun canım.
Islaklık derken ne kadar bir ıslaklık akıntı gibiyse hep oluyor onlar.. enfeksiyon belirtileri ne canım onu da yaz lütfen

Islaklık derken ne kadar bir ıslaklık akıntı gibiyse hep oluyor onlar.. enfeksiyon belirtileri ne canım onu da yaz lütfen
Akıntıdan fazlaydı canım biraz.Kasik karin ağrısı da vardı.Ondan korktuk.Ama üşütmüşüm de zaten ayaktan.O da tetiklemiş.Hafif kokulu kotu akıntıydı.

Himmm Prima falanda çok pahalı ya mecbur tercihimi bu ikisinden yana kullanacağım günlük kaç bez gidiyor yeni doganda
Benim eşimde geçen bi bez sepeti yapmış atmış bütün primaları sepete dedim sen napıyosun bizi batırcan mı en iyisi o değil mi diyo dedim en iyisine ne bakıyosun günde en az 10 tane bez değişcez yarısı bitip gitcek paketin hiç ev ekonomisi yok bunlarda.

Kızlar bizz geldik doktor inanılmaz ilgiliydi 18 cm 264 gram parmaklarını saydı, karnına, midesine, safra kesesine, kafatasına, omurilikleeine kadar tek tek gösterip söyledi. Çok hareketli maşallah
Maşallah canım ya sağlıkla gelsin inşallah :) Benimde yarın kontrolüm çok heycanlıyım bebeğimi görüceğim için :)

özel çocuklarla çalışan meslek grubunda yer aldığım için aldırmayı hiç düşünmedim o yüzden yaptırmadım.
Çok güzel bir meslek de çalışıyormuşsun :) bence hiç korkma içini ferah tut özel bebek de olabilir normal bebekte her ikisi de Allah'tan ....
Hakkımızda en hayırlısı ne ise rabbim bilir.
Benim kuzenimin ikiz gebeliği vardı doktor yapışık ikiz dedi down sendromlu dedi çok korkuttular hamileyken şimdi çocuklar 2. sınıfa gidiyorlar o kadar yakışıklı ve sağlıklılar ki :) ne down sendromu nede yapışık hiçbiri yoktu onlarda. Bu testler yanıltabiliyor ama sen üzüldüğünle düşündüğünle kalıyorsun hamileliğin tadını çıkart canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah :)

sleepy bio natural aldım, natural değil de bio natural iyiymiş cicim çok övdüler bakalım çocuğun poposu da övecek mi
Ben de şu bio, natural olaylarına falan güvenemiyorum. Bebek bezi arastırmadım ama molpedin bio natural, her türlü dogal etiketi var pedini kullandım. Vajinal bölgemde 2 tane kist yaptı. Sonra şikayet vara girdim, onlarca aynı şikayet, alerji yapmış herkese. Etüketler çok kanmamak lazım. İnstagramda mühendisinoğlunun incelemelerine bakıcam, bir de tabii deneyim önemli, çok stok yapmamalı

Ben Mühendisinoğlunun sıkı takipçisiyim çok güzel bilgiler veriyor gerçekten :)

Ben Mühendisinoğlunun sıkı takipçisiyim çok güzel bilgiler veriyor gerçekten :)
Ya evet mesela yağ arastırdım. Lieracı herkes önerir ve içeriği maalesef iyi değilmiş. Çok satışı var, olumsuz degerlendirme olunca, firma şikayet etmiş kaldırtmış incelemeyi. Almadan bir bakıyorum fikir ediniyosun.

Kafanıza birşey takmayın sinir yapmayın iş yapmayın öyle otur kalk kendinizle ilgilenin yemek ye banyo wc bitti heryer pis olsun bebek iyi olsun yeter
Normalde dinlenerek çalışırım ama dun yoğunluk vardi islerde masadan hic kalkmadan calistim evde olduğum halde ondan nuksetti diye düşünüyorum hareketsiz kalmaya gelmiyor arada yürüyüp uzanmak gerekiyor artik kaldırmıyor bünye. Temizlik felan haftasonu korkarak yaptım acikcasi toz toprak oluyor ev yapsak ayri yapmasak ayri sıkıntı.

Aynen bebek iyi olsun sabah beridir dua ediyorum biraz daha güçlü olabilsem ağrıya sızıyı dayanıklı olsam diye düşünüyorum ama hic degilim. Doktor miyomdan dolayı normal doğum zor dedi bugün biraz sevinmedim değil

Kızlar benim tecrübeli annelere 2 sorum var
1) biberon sterilazyonu. Sterilizör aletler var ancak fiyatı oldukca yüksek. Kullandınız mı gerek var mı? Onu almazsak eski usul, biberon fırcası ve tencerede kaynaymayla mı sterilize edeceğiz?

2)bebek kıyafetlerini yıkarken şu durunun falan granül sabun deterjanıyla mı yıkıyosunuz? Yumuşatıcı kullanmıyoruz degil mi? Ekstra durulama yapıyo musunuz? Her seferinde ütü şart mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…