2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende Prima pahalı diyorum hangi marka hem iyi hem fiyatta ekonomik acaba..bez almak için erken değil mi canım..Bu arada market markalarını bile kullanan var mesela migrosun kendine özel markasi var mesela
Küçük şehir mi yaşadığınız yer şimdi burda çıktım bina tanir mahallede belki ama az yürü kimse kimseyi tanimaz İstanbul'da ben oldum olası burdayım bir ara ayrıldim ama küçük sehirdi dedikodu çok fazlaydı hiç sevememistim ama başka şeyleri de güzeldi tabi

Şehir küçük değil ama bulunduğum yerde binalar 3 4 katlı herkes birbirini tanıyor eskiden beri yaşıyor herkes burda ben sonradan dahil oldum. Burası güya bornova ama köy gibi keçiler geçiyo kazlar geçiyo sokaktan Ben alışkın değilim apartmanda yaşadık biri gelir biri giderdi sürekli aynı kişi olan azdı onlarda yaşlıydı çok gelip gidilmez merhaba merhaba olurdu buraya gelince tuhafıma gidiyor milletin yüzüme baka baka fıs fıs konuşması gerçi bende mevlüt harici kimseyi çağırmadım misafirliğe onlarda çağırmadı böyle yaşayıp gidiyorum işte

Bugün mide bulantısı hissi var kızlar üstümde, ayakta duramıyorum vallahi tansiyon zaten dünden beri berbat bide bulantı eklendi anlamadım gitti bi tuafım

Benim popomun sağ tarafı öldü sanırım cenazesine beklerim of eşya paketle eve git gel sürekli hareket halindeyim mecbur oturamıyorum, oturursam kalkamıyorum zaten toplam 10 bin adımla bitiriyorum günü 2 ay sonra taşınsam hareket edemeyecekmişim, oğlan da inadına büyüyo bu ara karnım şiş şiş

ne zaman bitiyor çileen ay yakında oslan gelirdim he çok severim koli paketle aç yerleştir temizle

ne zaman bitiyor çileen ay yakında oslan gelirdim he çok severim koli paketle aç yerleştir temizle

Kuzum yarın nakliye işleri olacak bu pazar yerleşmiş olur. Pazartesi ikeaya böbreğimi bırakmaya gidiyorum derin dondurucu kurutma makinası, koltuk, karyola al nakliye, temizlik, boya yaptır derken canımdan bezdim resmen ev düzdüm yeniden

Aynen az daha bekle bakalım canım inşallah indirim yerine bindirim olmaz

En son oğlumda 130lu primayi 2017de 60tlye almışız.Bi de şimdi bak.Acayip uçmuş fiyatlar.Cidden Allah yardımcımız olsun.Ben de 2gunluk koyarım çantaya.15tane atarım.
Aynen hergun bir zam geliyor ben artık kıyas bile yapamıyorum.bebisler bereketiyle gelirmiş umudumuz o

Artık bıraktım düşünmeyi bile.Suan sadece bebise ve oğluma odaklandım.Mesajin çok iyi geldi.Cok teşekkürler.Bi an da bi telaş sardı. ya daha şunu hazır değil diye.

Lieracin icerisinde sıkıntı olan birsey yok. Zaten bitkisel icerikli kalan kimyasallar da besinler de bile olan sodyum tuzlari. Cep telefonunun yaninda hicbir sey

O zaman simdi de icinizi ferah tutun. Zaten o kalınlıklar bu haftalarda anlam ifade etmiyor. Onceki haftalarda da daha ileri tetkiklerle anlam ifade ediyor.
Kızlar benimde kaç gündür karnımın alt tarafında birden sertlik oluşuyor taş gibi oluyor bir kaç dakika sonra düzeliyor sonra tekrar kasılıyor gecede dönerken falan oluyor bebek mi dayıyo biyerini diycem ama daha küçük değil mi

Dayanabilir normal. 20-22 cm artık o kadar küçük değil
Magnezyum içiyor musun?

Valla ben bebekken annem naylon muşamba bezle altımı bağlarmış şimdi ki gibi mi

Valla ben de ucuz yollu bişeyler kovalıyorum ama deneme yanılmayla alıncak bişey yoksa aldığın bebeğin tenine iyi gelmezse kötü olur şimdiden stok yapmamak lazım 2-3 paket değişik markalardan alıp denemek en iyisi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…