2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen öyle. Aklın yolu bir
Prima, huggies denicem ilk, bakalım hangisi iyi olacak?

Duzelirsin 3 4 güne
Bana kasilman var mı hemen yazayim demişti. Günde 3e kadar alabilirmisiz. Bel fıtığı sağolsun mahvediyor beni.

Evet dün başladım efermag kullanıyorum

Oğlum çok fazla biberon kullanmadı ama kullansak bile sterilizatör almazdım biberon veya emzikleri kaynatmayın, kaynar suyun içinde bekletin ocağın altı açık olmasın yani. Kimyasal içermeyen deterjanlar vardı onlarla da yıkıyordum bi de çok aşırı temiz tutmak da çocukları hasta ediyor. Kıyafetleri yıkarken genelde dalinin sıvı deterjanını kullandım granül sabunla bazı parçaları yıkarken güzel durulanmadığı oluyordu. Kıyafetine göre ikisiyle de yıkadım. Yumuşatıcı kullanmak belki doğru değil ama ben kullandım kurutmaya da attığım için zaten öyle buram buram kokusu kalmıyordu, alerji şikayeti falan yaşamadık. Her seferinde ütü yaptım deli gibi ama şimdi 2. Çocuk olacak o kadar vaktim olacağını hiç sanmıyorum
Canım anlattığın şey kasılma. Doktoruma sordum bu haftalarda rahim ve bebek hızlı büyüyor normal dedi ama takip et kendini çok sık oluyorsa doktorunla konuşursun. Mesela yürüdüğünde, yorulduğunda oluyorsa normal demişti bana. Ben sırtüstü yatıp ayaklarımı da düz bi şekilde uzatırsam hemen kasılıyor hep yan yatmam gerekiyor.

teşekkür ederim, onların hayatlarına dokunabilmenin, bir adım bile atmalarına vesile olabilmenin vermiş olduğu hazzı anlatmaya kelimeler yetmez :) inşallah Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder :)

Kızlar gecen gun burada hastane çıkışında üşür mü diye bir konu geçmişti. Arkadasim az once bana bu fotograftakini getirdi. Ana kucagina uygun icinde kemerin gececegi yerler de var. Ankara hazirana kadar soguk olur. Ustune kalın ne giydirsem derdinden kurtuldum aklinizda olsun. Mucki diye bir marka

Eklentiler

• IMG-20211022-WA0034.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 106
Uyku tulumu çok tatlıymış. Ben de bakayım 1 tane falan bundan. Malum asilara gidicez doğduktan sonra, Tokat'ta baya soğuk oluyor.
İşin kötü yanı nette satışı yok urunun tükenmiş

Uyku tulumu çok tatlıymış. Ben de bakayım 1 tane falan bundan. Malum asilara gidicez doğduktan sonra, Tokat'ta baya soğuk oluyor.
Belki diktirilebilir. Cok zor bisi degil aslinda. Elyaf ve su gecirmez bir kumasla

Ya sana ne zamandır sorucam unutuyorum Tokat merkezde misin, aslen de oralı mısın? Annem Niksarlı benim. Yazları gider geliriz

Belki diktirilebilir. Cok zor bisi degil aslinda. Elyaf ve su gecirmez bir kumasla
Aslinda mantıklı ama portbebede var ya acaba o da mı sıcak tutar? Bebek arabasını alırsak bakicam iyice

Ayy bizim çantamız geldi ben beğendim kızlar bir daha indirime girer kesin alın bence kumaşı falan kaliteli

Eklentiler

• IMG_20211022_192432.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20211022_192410.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20211022_192351.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20211022_192337.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…