2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ayy fotosunu motosunu vermedi mii yerim yaa akıllı uslu minnoş bir kızçee
Valla telefon esimdeydi, yoksa çekecektim ama siyah beyaz zaten ya. Kendi doktorum basıp renkli veriyor

Oyy maşallah ona.Ya bizimki de resim vermedi.Rapor vermişti ama dr.bakarken bende görmüştüm herşeyini.

dira90 canım annenle kardeşinin şimdiki huyu değilmiş malesef değiştiremiyoruz insanları sen biliyorsun ona göre tavrını almalısın senden ve çocuklarından kıymetli değil sıkma canını lütfen bazen kimseden fayda gelmeyebiliyor Allah evlatlarını hayırlı evlat etsin sana ❤

Melasel ay ne güzel söz dinlemiş ya Maşallah

Oyy maşallah ona.Ya bizimki de resim vermedi.Rapor vermişti ama dr.bakarken bende görmüştüm herşeyini.
Aynen ben net göremiyorum deyimce çevirdi kız ekranı hemen. Uyluk kemigini ölçüyor dedim uyluk o di mi? Baya bilgilisiniz meslek ne dedi? Dedim tıbbi laboratuvar okudum da artık her şeyi ezberledik
Üstüne de maliye bitti bakalım hangisini yapacaksak
Boyunu olcmuyorlarmis artık, baş çapı ile uyluk önemli dedi.

Aaa niye icin icini yedi ki burda 4.aya kadar sadece alttan muayene oluyorsun. Sonra her gittiginde de enfeksiyon var mi diye bakiyorlar. 5 ayliktan sonrada aciklik var mi diye bakiyorlar. Her gittigimde mutlaka alttan baktilar yani. Bazen az kanama iliski sonrasida oluyor. Aklinizda bulunsun .

Öyle yapmam gerekiyor canım napalim.Madem onlar düşünmüyor hiç ben kendimi evlatlarımi düşünmek zorundayım.Amin hepimize inşallah canım.Hayirli evlat olsunlar.

Bebek bezi markası olarak ne düşünüyorsunuz canlar.hepsi burada baby turco indirim var sleppy ne baby torcomu daha iyi acaba?

Canım ben henüz tek bir dalga, seyirme, bebege dair hiçbir kıpırtı hissetmedim. Haftamız aynı sanırım seninle. 20.haftayı bekliyorum

Evet artık kg da söylüyorlar bi de.Bende boynum sapıyordu gorucem diye.Çoğu şey ingilizce olduğu için anladim bende.Zaten dr.un boğazına inmiş sesi de duyulmuyordu ki.Neyseki benim cimcime iyiymiş.

Bebek bezi markası olarak ne düşünüyorsunuz canlar.hepsi burada baby turco indirim var sleppy ne baby torcomu daha iyi acaba?
Valla ben o işi doğuma bıraktım, hangisi iyi gelirse ondan alicam deneme yanılma ile. Alırız şimdi, pişik yapar gerek yok dedik.

Evet artık kg da söylüyorlar bi de.Bende boynum sapıyordu gorucem diye.Çoğu şey ingilizce olduğu için anladim bende.Zaten dr.un boğazına inmiş sesi de duyulmuyordu ki.Neyseki benim cimcime iyiymiş.
Onlar raporda yazar dedi, çıksın bakicam rapora hemen bekliyorum sistemde

Sleepy oğlumda kullandım pek iyi gelmedi ama baby turco bilmiyorum hiç.Sleepy çok agirlasiyordu ıslakken.
Himmm Prima falanda çok pahalı ya mecbur tercihimi bu ikisinden yana kullanacağım günlük kaç bez gidiyor yeni doganda

6-7 tane gitmişti.Ben baby me de kullandım ebebekin.O da fena değildi.Prima ilk 6ay kullandık.Ozamanlar fiyatı uygundu tabi.
7x2 olarak hesaplamaliyim ben onu.simfi herşeyin fiyatı uçuk valla rabbim yardımcımız olsun

trendyolda geçen 2. alana 1 tl kampanya vardı şeker biz doğurana kadar 15 kere daha yaparlar onları takip et bi nebze uygun oluyo
Aynen sürekli oluyor indirimler 2.1tl yakdlamam lazım Trendyol büyük indirim yapacakmış eşim kargocu ondan duydum

Valla ben o işi doğuma bıraktım, hangisi iyi gelirse ondan alicam deneme yanılma ile. Alırız şimdi, pişik yapar gerek yok dedik.
Oda doğru her bebeğe her bez iyi gelmiyo.cok stok yaparsam elimde kalabilir doğru az alıp deneyim üç günde gelir zaten yeni sipariş edersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…