Kizlar bizim hatun çok iyi. Her şeyini gösterdi gene burun delikleri, çenesi, dudakları, elleri, ayakları maasallahimiz var. Hastanede olunca rapor çıkıyormuş sadece. 2 hafta sonra normal randevum var zaten. Bir de laf dinliyor evladım, doktor yüzünü gösterirse dudaklarına bakicam dedi, annecim hadi dön de yüzünü görelim dedim, hemen döndü
20+5 dedi gününe de.
dira90
canım annenle kardeşinin şimdiki huyu değilmiş malesef değiştiremiyoruz insanları sen biliyorsun ona göre tavrını almalısın senden ve çocuklarından kıymetli değil sıkma canını lütfen bazen kimseden fayda gelmeyebiliyor Allah evlatlarını hayırlı evlat etsin sana ❤
Aynen ben net göremiyorum deyimce çevirdi kız ekranı hemen. Uyluk kemigini ölçüyor dedim uyluk o di mi? Baya bilgilisiniz meslek ne dedi? Dedim tıbbi laboratuvar okudum da artık her şeyi ezberledik
Üstüne de maliye bitti bakalım hangisini yapacaksak
Boyunu olcmuyorlarmis artık, baş çapı ile uyluk önemli dedi.
Kizlar kanama olunca alttan mi muayene oldunuz @gumus82dira90
Sabah hafif kanamam vardi dunde kasıklarımda fazlasiyla agri vardi yuruyemedim gene. Sabaha karşı acile geldim. Doktor bebek iyi dedi ama bide alttan bakalim dedi. Bisi yok cok Şükür progestan verdi ama simdi icim içimi yiyor vajinal muayeneye izin vermesemiydim
Aaa niye icin icini yedi ki burda 4.aya kadar sadece alttan muayene oluyorsun. Sonra her gittiginde de enfeksiyon var mi diye bakiyorlar. 5 ayliktan sonrada aciklik var mi diye bakiyorlar. Her gittigimde mutlaka alttan baktilar yani. Bazen az kanama iliski sonrasida oluyor. Aklinizda bulunsun .
dira90
canım annenle kardeşinin şimdiki huyu değilmiş malesef değiştiremiyoruz insanları sen biliyorsun ona göre tavrını almalısın senden ve çocuklarından kıymetli değil sıkma canını lütfen bazen kimseden fayda gelmeyebiliyor Allah evlatlarını hayırlı evlat etsin sana ❤
Öyle yapmam gerekiyor canım napalim.Madem onlar düşünmüyor hiç ben kendimi evlatlarımi düşünmek zorundayım.Amin hepimize inşallah canım.Hayirli evlat olsunlar.
Kızlar benim bebişte hala tekme yok. Geçen hafta 1 gün boyunca baya hissetmiştim gün içinde aralıklarla ama sonra bidaha hiç olmadı. Bikaç günde bi dopplerle kalp atışlarını dinliyorum pıtı pıtı atıyor çok şükür ona da bakamasam iki günde bir doktora giderdim heralde. ikinci hamileliğim 17+6, ilk bebişte bu haftalarda her sabah oynuyordu
Aynen ben net göremiyorum deyimce çevirdi kız ekranı hemen. Uyluk kemigini ölçüyor dedim uyluk o di mi? Baya bilgilisiniz meslek ne dedi? Dedim tıbbi laboratuvar okudum da artık her şeyi ezberledik
Üstüne de maliye bitti bakalım hangisini yapacaksak
Boyunu olcmuyorlarmis artık, baş çapı ile uyluk önemli dedi.
Evet artık kg da söylüyorlar bi de.Bende boynum sapıyordu gorucem diye.Çoğu şey ingilizce olduğu için anladim bende.Zaten dr.un boğazına inmiş sesi de duyulmuyordu ki.Neyseki benim cimcime iyiymiş.
Evet artık kg da söylüyorlar bi de.Bende boynum sapıyordu gorucem diye.Çoğu şey ingilizce olduğu için anladim bende.Zaten dr.un boğazına inmiş sesi de duyulmuyordu ki.Neyseki benim cimcime iyiymiş.