2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynı durumdayım. Geceleri uyuyamıyorum bel ağrısından. Bi ara kalça kemiğim 1 hafta kadar o kadar ağrıdı ki yürüyemiyordum bile

Doktorum braxton hicks dedi onlar için ama türkçesi ne inanın bilmiyorum. Doğum yaklaştıkça birkaç dakikalık kasılmalar daha da sıklaşırmış

Benim ilk yavrum bebeğin kalp atışını duyduğundan beri karnımın dibinden ayrılmıyor hep üzerinde uyumak istiyor. İnsallah kardeş kardeş büyür giderler

Eklentiler

• B60383D4-F6EA-4D2D-B80E-54C483FF1C8A.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 102
Doktorum braxton hicks dedi onlar için ama türkçesi ne inanın bilmiyorum. Doğum yaklaştıkça birkaç dakikalık kasılmalar daha da sıklaşırmış
Yalancı doğum sancısı Türkçesi.
O yüzden her kasılma ve sanciyi doğum sancısı sanmamak için, dakika tutun diyor doktorlar.
Demirim düşük çıktığı için doktor demir hapını 2 ye çıkardı

Aaaa anladıım tesekkür ederim bende de ilk olduğunda bi noluyoruz dedim alıştım sonra

Lieracin icerisinde sıkıntı olan birsey yok. Zaten bitkisel icerikli kalan kimyasallar da besinler de bile olan sodyum tuzlari. Cep telefonunun yaninda hicbir sey
aynen lierac ın içeriği iyi diye hatırloyırum. bende mühendisinoğlunda bio oilin turuncusunun içeriğini beğenmediğini okumuştum.bio oilin sarı olan şişesi yurtdışında yaygın kullanılan ve temiz içerikmiş .

Kaçmış demirin?

Benim ilk yavrum bebeğin kalp atışını duyduğundan beri karnımın dibinden ayrılmıyor hep üzerinde uyumak istiyor. İnsallah kardeş kardeş büyür giderler
2 tane minnoş bebek 1 tane tatlış anne maşallah size benim çocuğum daha 7 aylık olduğu için bu kadar yaklaştırmıyorum çünkü hoplayıp zıplıyor üstüme

Ayy bizim çantamız geldi ben beğendim kızlar bir daha indirime girer kesin alın bence kumaşı falan kaliteli
Güle güle kullan bebişim. Valla bu gidişle kartları patlaticaz, her şeye %100 zam geliyor şaka gibi.

Aaaa anladıım tesekkür ederim bende de ilk olduğunda bi noluyoruz dedim alıştım sonra
Dediğim gibi magnezyumdan sonra düzelir. Ben yaklaşık 6 haftadır kullanıyorum.

Valla bana da doktorum lieraci önerdi. Koca prof içeriği iyi olmasa onermez diye düşünüyorum açıkçası.

11.11 de beklediğim indirim olmazsa üstüne bindirim olursa böbrek kiralıcam yoksa sıkıntı yani
26 Kasım black friday var bir de. Hakkimizda hayırlısı. Yarın bebek odası ile arabalara bakmaya gidicez. Pregonun satış mağazası varmış inşallah vardir ellerinde de bakarız bir.

Normal sende mi korkuyorsun bende öyle diyordum şimdi bebegin gelişine göre demeye başladım istemezsem sezeryan olurum fiyat farklı özelde sadece

Aşırı korkuyorum. Kontrollerde bile elim ayağım titriyor.. tansiyonum yukselir bebise bisi olur diye milyon tane evham yapıyorum. Belki bisi olmicak ama şansa birakmak istemiyorum. Ben adet sancisina oturup aglayan, abartmıyorum 3-4 tane ağrı kesiciyi birden içen biriyim.. agri esigim yerlerde normal doğumu düşünemiyorum. Dogumhaneden ayakta çıkan anneleri görünce özeniyorum ama bende o cesaret yok malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…