Ağrı mi belim 4 gündür filan kopuyor anlatamam ağrı çok kalça kemiğim mi ne çat cut..sonra gece özellikle sol yatıyorum ondan mı bilmem sol bacak ağrısı ah ah benim gibi olan var mı? özellikle belim çok ağrıyor aklım belimde mutsuz ediyor kopuyor mübarek bende son günlerde kanama oldu şükür o günden beri yok ama yoksa birşey mi olucak şiddetli bel ağrısı diye korkuyordum.
Var mı benim gibi diyordum
Kızlar benimde kaç gündür karnımın alt tarafında birden sertlik oluşuyor taş gibi oluyor bir kaç dakika sonra düzeliyor sonra tekrar kasılıyor gecede dönerken falan oluyor bebek mi dayıyo biyerini diycem ama daha küçük değil mi
Yalancı doğum sancısı Türkçesi.
O yüzden her kasılma ve sanciyi doğum sancısı sanmamak için, dakika tutun diyor doktorlar.
Demirim düşük çıktığı için doktor demir hapını 2 ye çıkardı
O yüzden her kasılma ve sanciyi doğum sancısı sanmamak için, dakika tutun diyor doktorlar.
Lieracin icerisinde sıkıntı olan birsey yok. Zaten bitkisel icerikli kalan kimyasallar da besinler de bile olan sodyum tuzlari. Cep telefonunun yaninda hicbir sey
aynen lierac ın içeriği iyi diye hatırloyırum. bende mühendisinoğlunda bio oilin turuncusunun içeriğini beğenmediğini okumuştum.bio oilin sarı olan şişesi yurtdışında yaygın kullanılan ve temiz içerikmiş .
aynen lierac ın içeriği iyi diye hatırloyırum. bende mühendisinoğlunda bio oilin turuncusunun içeriğini beğenmediğini okumuştum.bio oilin sarı olan şişesi yurtdışında yaygın kullanılan ve temiz içerikmiş .
26 Kasım black friday var bir de. Hakkimizda hayırlısı. Yarın bebek odası ile arabalara bakmaya gidicez. Pregonun satış mağazası varmış inşallah vardir ellerinde de bakarız bir.
Aşırı korkuyorum. Kontrollerde bile elim ayağım titriyor.. tansiyonum yukselir bebise bisi olur diye milyon tane evham yapıyorum. Belki bisi olmicak ama şansa birakmak istemiyorum. Ben adet sancisina oturup aglayan, abartmıyorum 3-4 tane ağrı kesiciyi birden içen biriyim.. agri esigim yerlerde normal doğumu düşünemiyorum. Dogumhaneden ayakta çıkan anneleri görünce özeniyorum ama bende o cesaret yok malesef..