2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hele bir o zaman gelsin. Simdiden stres yapma boşa. Daha 4 ayımız var :) en kotu epidural alırsın.

26 Kasım black friday var bir de. Hakkimizda hayırlısı. Yarın bebek odası ile arabalara bakmaya gidicez. Pregonun satış mağazası varmış inşallah vardir ellerinde de bakarız bir.
Aa biz de gidip bakıcaz bakalım güzel bişiler bulabilcez mi Ben alşveriş yaparken kendimi kaybediyorum sonra çınar içerden mızmızlanıyo yeter diye bi ağrı giriyo kasığıma oturunca anlıyorum yorulduğumu aman sen de dikkat et çok yorma kendini

Başımda deli bir eş varken sanmıyorum çok gezecegimizi

Benim ilk yavrum bebeğin kalp atışını duyduğundan beri karnımın dibinden ayrılmıyor hep üzerinde uyumak istiyor. İnsallah kardeş kardeş büyür giderler
Ya bu da benim kızımın sahiplenen kedi tutuşu dün çekmiştim Duyuyo mudur ki acaba kalbini. Benim kedim çok kuduruk normalde dün ilk kez kucağımda bu kadar uzun kaldı :)

Eklentiler

• IMG-20211021-WA0117.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 93
Bencede sürekli evde kaldım bel ağrısı başladı
ayyy yarın öğlene kadar uyuyayım da buralar bebek fotosu dolsun 6 arkadaşımızın kontrolü var çok heyecanlııı
Benimde var ama doktora yinede sorucam acile size geldim 2 kere oldu bu 10 gün içinde 3.ultrason bakalım mi diycem
Bencede farklı markalar almak denemek daha mantıklı doğumdan önce alırız artık
Aynı durumdayım. Geceleri uyuyamıyorum bel ağrısından. Bi ara kalça kemiğim 1 hafta kadar o kadar ağrıdı ki yürüyemiyordum bile
Benim de gece yatıyorum gündüz oturamiyordum ne yapsam geçmemişti bugün kalktım evin içinde yürüdüm a 101 e gidip geldim öylesine belim durdu şuan ne desem bilmiyorum yürümek iyi geliyor sanırım
Doktor kontrolünde korkuyorumda normal doğum deyince bende korkuyorum sezeryan tercih edebilirm

Ya bu da benim kızımın sahiplenen kedi tutuşu dün çekmiştim Duyuyo mudur ki acaba kalbini. Benim kedim çok kuduruk normalde dün ilk kez kucağımda bu kadar uzun kaldı :)
Duyar tabii onların algıları insanlardan daha hassas. Doğumdan sonra önce bebişin kıyafetlerinden birisini koklatın ona sonra bebişi yanına getirin ki alışsın önceden

Benim ilk yavrum bebeğin kalp atışını duyduğundan beri karnımın dibinden ayrılmıyor hep üzerinde uyumak istiyor. İnsallah kardeş kardeş büyür giderler
Çok tatlı benim kızda geliyor karnıma doğru çekiniyorum bazen üstüne cikcak oluyor 4 kilo çünkü bütün her gece koynumda koltuk altımda yatar soluma yatmaya başladım bir şekilde yine geliyor gogsumde uyuyor amaa dün gece karnıma basıp geçti bağırıp bir uyandım ki

Aman dikkat edin Benimki de bazen heyecanlanıyor oyun istiyor karnıma çarpıyor ama bilerek yapmıyorlar işte kızamazsın da.

Aman dikkat edin Benimki de bazen heyecanlanıyor oyun istiyor karnıma çarpıyor ama bilerek yapmıyorlar işte kızamazsın da.
Kapalı kapilardan hoşlanmıyor banyoya bile gelir bekler kapalı kapı olunca huzursuz oluyor anlıyoruz biz yatakta uyurken bastı geçti karnıma aklım çıktı . kapı kapalı uyursan da üzülür diye kapatamoyorum koynuma girip yatıyor 4 yıldır benim ilk çocuğum ilk kızım evladım olsa o kadar severim

Ahh çok iyi anlıyorum sizi

Bende turuncu şişesini kullanıyorum hamile kaldığımdan beri bıraksam mı kuşlanmayı napsam bilemedim

bundan alan ya da gerçekte gören, inceleyen oldu muu? diğer park yataklara göre daha kibar geldi görünüş olarak ama nasıldır bilemedim.

Eveet bugünkü doktorum da kız deyince artık alışverişe başladım. Zeytinburnu'nda çiçek export ve havuç mağazası var ordan aldım bana uygun geldi alt açma minderi aşırı yumuşak 40 lira hastane çıkışı 60 lira 3 lü takımlar 35 lira :)

Eklentiler

• IMG_20211022_205951.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20211022_210001.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20211022_210048.webp
    44 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20211022_210222.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20211022_210355.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20211022_210507.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20211022_210621.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar orta kulak iltihabı olmuşum hamile olduğumu belirttim bu ilaçları verdi biri burun spreyi diğeri kulak damlası. Damla antibiyotikliymiş ama lokal kullanım olduğu için emilim olmuyor dedi. Doktoruma sordum henüz dönüş yapmadı Bilgisi olan var mı bu ilaçlarla ilgili?

Eklentiler

• 20211022_202521.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 78
  • 20211022_202446.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 84
Alt açmaya bayıldım anadolu yakasındayim burda olsa alırım.kutuda sarı takım birde o çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…