Hele bir o zaman gelsin. Simdiden stres yapma boşa. Daha 4 ayımız var :) en kotu epidural alırsın.Aşırı korkuyorum. Kontrollerde bile elim ayağım titriyor.. tansiyonum yukselir bebise bisi olur diye milyon tane evham yapıyorum. Belki bisi olmicak ama şansa birakmak istemiyorum. Ben adet sancisina oturup aglayan, abartmıyorum 3-4 tane ağrı kesiciyi birden içen biriyim.. agri esigim yerlerde normal doğumu düşünemiyorum. Dogumhaneden ayakta çıkan anneleri görünce özeniyorum ama bende o cesaret yok malesef..
Kız 16 ne benim 49a düşmüş16 çıktı. Hep 16 çıkıyor hiç yuksegini görmedim. 2 hafta sonra bir daha kan vericem ayy bıktım valla
Aa biz de gidip bakıcaz bakalım güzel bişiler bulabilcez mi26 Kasım black friday var bir de. Hakkimizda hayırlısı. Yarın bebek odası ile arabalara bakmaya gidicez. Pregonun satış mağazası varmış inşallah vardir ellerinde de bakarız bir.
Valla anlamıyorum kız bir baksanaKız 16 ne benim 49a düşmüşama feritim 5di sende o kaç acaba asıl ordan anlaşılıyo kansızlık
Başımda deli bir eş varken sanmıyorum çok gezecegimiziAa biz de gidip bakıcaz bakalım güzel bişiler bulabilcez miBen alşveriş yaparken kendimi kaybediyorum sonra çınar içerden mızmızlanıyo yeter diye bi ağrı giriyo kasığıma oturunca anlıyorum yorulduğumu aman sen de dikkat et çok yorma kendini
Ya bu da benim kızımın sahiplenen kedi tutuşu dün çekmiştimBenim ilk yavrumbebeğin kalp atışını duyduğundan beri karnımın dibinden ayrılmıyor hep üzerinde uyumak istiyor. İnsallah kardeş kardeş büyür giderler
Bencede sürekli evde kaldım bel ağrısı başladıAnkaranin denizi yoksa gölü varherkese selamlar kızlarım. Bugünden itibaren oglusumla yürüyüşlere başlama kararı aldık. Ama bu kadar ne kadar sürer bilmiyorum ama bel agrim bacak agrim oluyodu artik sanki iyi geldi kendimi daha iyi hissediyorum
Benimde var ama doktora yinede sorucam acile size geldim 2 kere oldu bu 10 gün içinde 3.ultrason bakalım mi diycemayyy yarın öğlene kadar uyuyayım da buralar bebek fotosu dolsun 6 arkadaşımızın kontrolü var çok heyecanlııı
Bencede farklı markalar almak denemek daha mantıklı doğumdan önce alırız artıkValla ben de ucuz yollu bişeyler kovalıyorum ama deneme yanılmayla alıncak bişey yoksa aldığın bebeğin tenine iyi gelmezse kötü olur şimdiden stok yapmamak lazım 2-3 paket değişik markalardan alıp denemek en iyisi canım
Benim de gece yatıyorum gündüz oturamiyordum ne yapsam geçmemişti bugün kalktım evin içinde yürüdüm a 101 e gidip geldim öylesine belim durdu şuan ne desem bilmiyorum yürümek iyi geliyor sanırımAynı durumdayım. Geceleri uyuyamıyorum bel ağrısından. Bi ara kalça kemiğim 1 hafta kadar o kadar ağrıdı ki yürüyemiyordum bile
Doktor kontrolünde korkuyorumda normal doğum deyince bende korkuyorum sezeryan tercih edebilirmAşırı korkuyorum. Kontrollerde bile elim ayağım titriyor.. tansiyonum yukselir bebise bisi olur diye milyon tane evham yapıyorum. Belki bisi olmicak ama şansa birakmak istemiyorum. Ben adet sancisina oturup aglayan, abartmıyorum 3-4 tane ağrı kesiciyi birden içen biriyim.. agri esigim yerlerde normal doğumu düşünemiyorum. Dogumhaneden ayakta çıkan anneleri görünce özeniyorum ama bende o cesaret yok malesef..
Duyar tabiiYa bu da benim kızımın sahiplenen kedi tutuşu dün çekmiştimDuyuyo mudur ki acaba kalbini. Benim kedim çok kuduruk normalde dün ilk kez kucağımda bu kadar uzun kaldı :)
Çok tatlı benim kızda geliyor karnıma doğru çekiniyorum bazen üstüne cikcak oluyor 4 kilo çünkü bütün her gece koynumda koltuk altımda yatar soluma yatmaya başladım bir şekilde yine geliyor gogsumde uyuyor amaa dün gece karnıma basıp geçti bağırıp bir uyandım kiBenim ilk yavrumbebeğin kalp atışını duyduğundan beri karnımın dibinden ayrılmıyor hep üzerinde uyumak istiyor. İnsallah kardeş kardeş büyür giderler
Aman dikkat edinÇok tatlı benim kızda geliyor karnıma doğru çekiniyorum bazen üstüne cikcak oluyor 4 kilo çünkü bütün her gece koynumda koltuk altımda yatar soluma yatmaya başladım bir şekilde yine geliyor gogsumde uyuyor amaa dün gece karnıma basıp geçti bağırıp bir uyandım ki
Kapalı kapilardan hoşlanmıyor banyoya bile gelir bekler kapalı kapı olunca huzursuz oluyor anlıyoruz biz yatakta uyurken bastı geçti karnıma aklım çıktı . kapı kapalı uyursan da üzülür diye kapatamoyorum koynuma girip yatıyor 4 yıldır benim ilk çocuğum ilk kızım evladım olsa o kadar severimAman dikkat edinBenimki de bazen heyecanlanıyor oyun istiyor karnıma çarpıyor ama bilerek yapmıyorlar işte kızamazsın da.
Hemoglobininiz düşük. Muhtemelen ferritin (demir depolari) de düşüktür. Benim de boyle hamileler icin normal tabii ama doktorun önerdiği takviyeleri atlamayın.Valla anlamıyorum kız bir baksanaEki Görüntüle 2938334
Ahh çok iyi anlıyorum siziKapalı kapilardan hoşlanmıyor banyoya bile gelir bekler kapalı kapı olunca huzursuz oluyor anlıyoruz biz yatakta uyurken bastı geçti karnıma aklım çıktı . kapı kapalı uyursan da üzülür diye kapatamoyorum koynuma girip yatıyor 4 yıldır benim ilk çocuğum ilk kızım evladım olsa o kadar severim
Bende turuncu şişesini kullanıyorum hamile kaldığımdan beri bıraksam mı kuşlanmayı napsam bilemedimaynen lierac ın içeriği iyi diye hatırloyırum. bende mühendisinoğlunda bio oilin turuncusunun içeriğini beğenmediğini okumuştum.bio oilin sarı olan şişesi yurtdışında yaygın kullanılan ve temiz içerikmiş .
Alt açmaya bayıldım anadolu yakasındayim burda olsa alırım.kutuda sarı takım birde o çok hoşEveet bugünkü doktorum da kız deyince artık alışverişe başladım. Zeytinburnu'nda çiçek export ve havuç mağazası var ordan aldım bana uygun geldi alt açma minderi aşırı yumuşak 40 lira hastane çıkışı 60 lira 3 lü takımlar 35 lira :)
Ben de öyle bir şey yazmıyorBublar değil kiferitin yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?