Evet öyle diyorlar ama ben erikli içebiliyorum zaten denizlide her su da olmuyor. Biz de arıtma da var onu da içemiyorum mesela.Erikli çok iyi değil haberiniz olsun. Listede 300lerde falandı.
Aoç denedin mi o var mı?Evet öyle diyorlar ama ben erikli içebiliyorum zaten denizlide her su da olmuyor. Biz de arıtma da var onu da içemiyorum mesela.
TeşekkürlerHayırlı olsun. Güzel modelmis bu da.
Ne kadara aldın?Teşekkürlermuadili ürünlere göre daha uygun fiyatlı geldi bana, bakalım geldiğinde memnun kalırız inşallah
ayyyy anne yanı kardeşliğiii aldım gitti kııız geldi mi sana buu atsana fotoo reflü yatağı özelliği falan da varmış eğimli de oluyomuş hiç indirim çeki meki bişey demedi alırken he 1 kasımda otomatik yüklenir dimiYok ikisi farklı model. Bu Anne yanı için harika bişi bide kumaşı hışırtılı değil o yüzden tercih ettim ben devalla onlar dediyse bi bildikleri vardır at sepete 750ye 150 tl hediye çeki kazancan onla da bi eksiğini alırsın yine ordan
Valla canım ağrı ara ara hep oluyordu ama geçen hafta belim dehşet agriyordu geçti magnezyum işe yaradı sanırım..ama birkaç gündür göbek deliğinin belime doğru sağ taraf ağrıyor oturup kalkarken acıyor sanki yürümek zaten son 2 haftadır daha zorKızlar kasıklarım patlıyor bugün çok ağrı oluyor sizdede var mı bu haftalarda ayakta yürüyünce ritmik olarak çok felaket giriyor hapşırdığımızda olan ani kasık ağrısı gibi
Çok güzel güle güle kullanınAy geldi bizim settt çok beğenmek çok mutluluk ve çok tavsiye
Bende idrar enfeksiyonunundan şüphelendim biraz vajinaya da vuruyor çünkü ayaktayken hala kasıklarım ağrıyor şuan çok rahatsız ediciValla canım ağrı ara ara hep oluyordu ama geçen hafta belim dehşet agriyordu geçti magnezyum işe yaradı sanırım..ama birkaç gündür göbek deliğinin belime doğru sağ taraf ağrıyor oturup kalkarken acıyor sanki yürümek zaten son 2 haftadır daha zor
Ben kampanyadan aldım canım 2.400düNe kadara aldın?
Bende başlangıcı çıkmıştı bir gecelik suya karıştırılan ilaç verdi bu geçirir dedi..Am bebek ayakları vajinada tekme atıyor batma ondan dedi herkesin farklı olabilir muayenede bir sor test yaptır istersenBende idrar enfeksiyonunundan şüphelendim biraz vajinaya da vuruyor çünkü ayaktayken hala kasıklarım ağrıyor şuan çok rahatsız edici
Amin insallah hepimizin bebeisleri vaktinde saglicakla dogar. Annemde aynisini demisti ilk lcw da birsey yok , bulvar awm dekinde daha guzel seyler var diye. Son gittiginde yeni gelmis ürünler secersen guzel seyler var ama eskisi gibi uygun degil dediHayırdır inşallah cnm gerçektede kolay bir doğumun olur olması gereken zamanda inşallah. lcwaikikide ben birşey bulamıyorum lovelette eskisi gibi değil. Ama bulvar avm var ordan buldum kışlık bir takımda annemlerdeyim eve geçtiğimde görüntü atarım mutlaka Battaniye alıcam begendim bir tane emzik burun aspiritörü gibi eksikleri hep kasımda alıcam.
Amin canim , gercekten oyleAllah kolaylik versin sabah kalkmak bile zor. Dısarı cıkmak daha da zor.
İlk çocuğun odasını kız tarafı yapar diyo annem o alacak bana bugün 10bin ayırdım onun için dedi ne ettin anne dedim taş çatlasa 4 bin 5 bin fazla değil dedim. Ay bide ben yalan söyleyemiyorum yaa dedik eşimle bin tl az diyelim onu biz ödeyelim diye annem sorunca söylüyom çat diye niye böyleyim anneme hiç yalan söyleyemiyorum yemin et dedi bide içime oturdu 3bin demem dedim 3600 müş diyeEşimde sıfır alicakti taksitle ben yok alma dedim letgodan dolap ve büyüyen beşik aldık
1250 TL verdim içinde yatak ve uyku seti dahil inan çizik bile yoktu
ben bugün cesaret topladım aşı olucam. öğretmenim okulda sürekli vaka çıkıyor daha bekletemicrm galibaCanım Munzur su var, Tuncelinin, bayisini bulursan ben 5 lt lik ondan alıyorum. İnternetten arastırmıştım degerleri bayagı iyiydi.
Tek doz bile hiç olmamaktan iyidir canım. Bende aşı yok, bu ara bir covid korkusu geldi. Cesaret edersem olucam. Bize hemen yaz sonucunu, inşallah negatif çıkacak. ne işte calışıyordun? Kalabalık mı?
Bugün biraz yürüyüş yapim dedim bende de oldu ağrı bugün çok ayakta kaldım ya çamaşır birikmiş bi dünyaKızlar kasıklarım patlıyor bugün çok ağrı oluyor sizdede var mı bu haftalarda ayakta yürüyünce ritmik olarak çok felaket giriyor hapşırdığımızda olan ani kasık ağrısı gibi
Önceki gün gitmiştim en son birşey bulamadım ben outlet olduğundan uygun olmasını bekliyor insanlar aslında diğer şubelerden pek farkı yok olanlarda ne bilim kullanılmış gibi yinede alışkanlık olmuş gidince bi bakıyorumAmin insallah hepimizin bebeisleri vaktinde saglicakla dogar. Annemde aynisini demisti ilk lcw da birsey yok , bulvar awm dekinde daha guzel seyler var diye. Son gittiginde yeni gelmis ürünler secersen guzel seyler var ama eskisi gibi uygun degil dedieve gecince resim bekliyorum o zaman unutma uygun guzel seyler bulursan at banada , anneme aldiririm emzik , biberon , burun aspirtrü tarzi seylerim hep var . Besik , bebek arabasi yada sadece puset alacagim. Onlari bekletiyorum son zamanlarda alirim fazlalik olmasin
Annemler geçen gitmiş lovelette hiç bişey yoktu diyo e bebek varmış sanırım oraya girmişler. Aslında fatih sultan da güzel şeyler olabilir orda baya bebek mağazası vardı ara sokaklardaÖnceki gün gitmiştim en son birşey bulamadım ben outlet olduğundan uygun olmasını bekliyor insanlar aslında diğer şubelerden pek farkı yok olanlarda ne bilim kullanılmış gibi yinede alışkanlık olmuş gidince bi bakıyorumbebek için bulvar avmde en çok çeşit birde e bebekte çok tatlı şeyler var ama kendimi durduruyorum tutumlu bir anneyim ben lovelette biraz daha çeşit olsa çok daha iyi olur çocukları üst kata oyun alanı var oraya bırakıp rahatça takılabilebilme şansımız var iyi oluyor.
O değilde kolostrum için çok erken ama benim gelmeye başladı desem sende varmı öyle bir durum henüz 5 aylığız 15 hafta felan var bir şaşkınım
İlk çocuğun odasını kız tarafı yapar diyo annem o alacak bana bugün 10bin ayırdım onun için dedi ne ettin anne dedim taş çatlasa 4 bin 5 bin fazla değil dedim. Ay bide ben yalan söyleyemiyorum yaa dedik eşimle bin tl az diyelim onu biz ödeyelim diye annem sorunca söylüyom çat diye niye böyleyim anneme hiç yalan söyleyemiyorum yemin et dedi bide içime oturdu 3bin demem dedim 3600 müş di
Madem ki hediye alan var tam fiyatını söyle tabi ne gerek var alicam demiş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?