Cok begendım yazıyı yaaLogin • Instagram
Kızlar şu yazıyı okuyun çok tatlı, bebek anne karnındayken anneyi iyileştiriyomuşçok pozitif bir yazı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok begendım yazıyı yaaLogin • Instagram
Kızlar şu yazıyı okuyun çok tatlı, bebek anne karnındayken anneyi iyileştiriyomuşçok pozitif bir yazı
![]()
Hay maşallahhAnkette diğer ayların anneleri de yanıtladığından dikkate alamıyorum ama tablomuza göre
38 kızımız, 41 oğlumuz görünüyor şimdilikkk
Bende 17+3 oldum hala tık yokKızlar merhaba. Ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. 15+4 teyim. Bu normal mi ? Çevremdekiler hissetmen gerekiyor diyorlar dinliyorum kendimi ama yok![]()
valla tam maşallah daha 37 kişinin belli değill kalabalık bir mart ailesi oldukk <3Hay maşallahh![]()
Demek ki hem karnımızda hem doğduktan sonraLogin • Instagram
![]()
Yağmurlu ve soğuk olması maaş günü olması gerçeğini değiştirmezYağmurluu soğuk bir İstanbul sabahından günaydın güzel annelerr
Çok normal canım hiç endişe etme . 24e kadr yolu var diyorlar ilk gebelikteKızlar merhaba. Ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. 15+4 teyim. Bu normal mi ? Çevremdekiler hissetmen gerekiyor diyorlar dinliyorum kendimi ama yok![]()
Ya harika tespit. Ben de her okuduğumda aynısını hissediyorum gerçekten. Bu arada neler okuyosunuz kızlar :)Demek ki hem karnımızda hem doğduktan sonrakızım doğduktan sonra çocuk için kişisel gelişim psikoloji kitapları okurken aslında o okuduklarımın önce beni onardığını farketmiştim. Önce insan kendi çocukluğuna dönüyor oraları tamir ediyor ki çocuğununkine de faydalı olsun.iyi ki varlar
![]()
*Her doğum bir hikaye- okudum vaktimi çaldı sadece bomboş bir kitap doktor şu ünlüyü doğurttum bu ünlüyü doğurttum tatilimi kesip doğuma gittim dışında bilgi vermiyor hahahaYa harika tespit. Ben de her okuduğumda aynısını hissediyorum gerçekten. Bu arada neler okuyosunuz kızlar :)
İlk dozu hamile kaldigim günlerde ya da bir iki gün oncesinde (15 Haziran)vuruldum. İkinciyi 15 Eylül'de arada 3 ay arayla biontech vuruldum.Tabloya aşı durumu eklendi kızlar olanlar bana bi ses ederse ekleyeyim olmayanlara fikir olsunn işte çoğunluk ne alemde falan diye cinsiyetler tammalansın isim kısmı da aklımda![]()
Ben de Mahallenin En Mutlu Bebeği'ni okuyorum şu an. Daha çok kolik bebekler için bilgi veriyor. Doğumdan sonraki 3 ayda da bebeğin kendini anne rahminde gibi huzurlu hissetmesi için yapılması gerekenlerden bahsetmiş fena değil şimdilik. Emzirmenin önemi vs. Bildiğimiz şeyler zaten artık. Bi tek kundaklamayı öneriyor ilk 3 ay o aklıma pek yatmadı.*Her doğum bir hikaye- okudum vaktimi çaldı sadece bomboş bir kitap doktor şu ünlüyü doğurttum bu ünlüyü doğurttum tatilimi kesip doğuma gittim dışında bilgi vermiyor hahaha
*Doğmamış çocuğun gizli yaşamı- çok verim aldım beğendim
*30 milyon kelime - daha başlamadım
*Sevmek yetmez- daha başlamadım :d
Başka öneri varsa alıp okuyayım tatlılar
aynen doğmamış çocuğun gizli yaşamına öncelik ver bence çünkü anne karnındayken yapılan hissedilenlere çocuğun tepkileri sonraki yaşamını nasıl etkiliyor onu anlatıyoor ilk onu oku hattaBen de Mahallenin En Mutlu Bebeği'ni okuyorum şu an. Daha çok kolik bebekler için bilgi veriyor. Doğumdan sonraki 3 ayda da bebeğin kendini anne rahminde gibi huzurlu hissetmesi için yapılması gerekenlerden bahsetmiş fena değil şimdilik. Emzirmenin önemi vs. Bildiğimiz şeyler zaten artık. Bi tek kundaklamayı öneriyor ilk 3 ay o aklıma pek yatmadı.
Beşikte Durduğu Gibi Durmuyor diye bi kitap aldım henüz başlamadım. Bir de Annenin El Kitabı var henüz okumadım onu da. Şimdilik bebeklik dönemine yönelik kitaplar aldım çocuk gelişi kitaplarını doğumdan sonraya bıraktım vakit olursa tabi ama takip ettiğim anneler var onları okuyorum sosyal medya aracılığıyla bir de bloglar var işte şimdilik bu kadar :) Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı'nı duymuştum umarım okuyabilirim doğuma kadar.
otuz milyon kelime olabilir mi o ya? bir arkadaşım da 1 milyon kelime dedi 30u vardı onu aldım ahahahBütün beyinli cocuk ve 1 milyon kelıme kıtaplarını onerebılırım
Yarım kundaklama aslında öneriliyor, kundaklama yaparken sadece üst gövdeyi kaplamak bacakları serbest bırakmak gerek ben havalar aşırı sıcak olmazsa 3 ay yapmayı düşünüyorum sıcak olursa Mayıs sonuna kadar yaparım diye düşünüyorumBen de Mahallenin En Mutlu Bebeği'ni okuyorum şu an. Daha çok kolik bebekler için bilgi veriyor. Doğumdan sonraki 3 ayda da bebeğin kendini anne rahminde gibi huzurlu hissetmesi için yapılması gerekenlerden bahsetmiş fena değil şimdilik. Emzirmenin önemi vs. Bildiğimiz şeyler zaten artık. Bi tek kundaklamayı öneriyor ilk 3 ay o aklıma pek yatmadı.
Beşikte Durduğu Gibi Durmuyor diye bi kitap aldım henüz başlamadım. Bir de Annenin El Kitabı var henüz okumadım onu da. Şimdilik bebeklik dönemine yönelik kitaplar aldım çocuk gelişi kitaplarını doğumdan sonraya bıraktım vakit olursa tabi ama takip ettiğim anneler var onları okuyorum sosyal medya aracılığıyla bir de bloglar var işte şimdilik bu kadar :) Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı'nı duymuştum umarım okuyabilirim doğuma kadar.
Cok begendım yazıyı yaa![]()
Ayyy evet ısmını hep karıstırıyorum 30 mılyon kelımeotuz milyon kelime olabilir mi o ya? bir arkadaşım da 1 milyon kelime dedi 30u vardı onu aldım ahahah
Anne ile çocuk arasında acaba neden “tarifi zor” ve “derin” bir bağ bulunur?Yaziyi goremedim ams cok merak ettim paylasabilir misiniz