- 3 Mayıs 2021
- 103
- 166
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüz üstü yatiyordu ayaklarını karnına çekince çıktı pipiAçtı mı sonunda fındıkk bacaklarıı eeee neymiş neymiş
Ayy kuzu karnın büyük olur tabii ikiz olunca hem daha erken hem daha büyük oluyomuşş yerim onları ya bu arada senin yaş şehir bi de aşı oldun mu onlar eksik yakalamışken sorayımselam kizlar 17+4um bugün. 49 kilo ile baslayip 46ya düşmüştüm. simdi 52 olmuşum çok sevindim. ama yüzümde kollarimda bie farklilik yok sanirim karnimda bütün kilo 8-9 aylik gibi görünüyor zaten.
yaş 32 şehir istanbul aşı oldum 3 dozluyum. aslinda martta doğum yapmayacagim kesin gibi ama hamileligim sizinkilerle uyumlu gidiyor sonuctaAyy kuzu karnın büyük olur tabii ikiz olunca hem daha erken hem daha büyük oluyomuşş yerim onları ya bu arada senin yaş şehir bi de aşı oldun mu onlar eksik yakalamışken sorayım![]()
Benim sezaryen olacak şubat sonu alırlar gibi beni de kesinyaş 32 şehir istanbul aşı oldum 3 dozluyum. aslinda martta doğum yapmayacagim kesin gibi ama hamileligim sizinkilerle uyumlu gidiyor sonucta
Benim belirtilerimle %100 aynı bunlar ama kız gibi diyorlar hala netleşmediBenim erkek çıktı canım, hiç bulantım olmadı. Göbeğim de pek fırlamadı ama göbek dısında da bir yerden kilo almadım. Ekşi ve tuzlu canım çekti hep. Allah gönlüne göre versin 15+1 de direkt gördü doktor. Sen de git artık![]()
Ne zaman gitceksin tekrarrBenim belirtilerimle %100 aynı bunlar ama kız gibi diyorlar hala netleşmedi![]()
Aynıyız, benim ilki sezaryen olduğu için, 2.de öyle olacak inşallah. 38 haftalıkken alırız dedi şubata denk geliyor, belki 39 haftalık olursa marta denk gelir. Kızım 40 haftalık 2 martta doğmuştu.yaş 32 şehir istanbul aşı oldum 3 dozluyum. aslinda martta doğum yapmayacagim kesin gibi ama hamileligim sizinkilerle uyumlu gidiyor sonucta
Senşn ilk doğum değil mi, kendin mi istiyorsun sezaryeniBenim sezaryen olacak şubat sonu alırlar gibi beni de kesin2 hafta önce alıyolarmış heralde
Önce 11ine sonra 8ine en son dayanamayıp 4üne randevu aldımNe zaman gitceksin tekrarr
kendim gönüllüyüm kuzum ilk doğum doktor kardiyolojiden izin al normal doğum için dedi vermediler dicem jasdkhajAynıyız, benim ilki sezaryen olduğu için, 2.de öyle olacak inşallah. 38 haftalıkken alırız dedi şubata denk geliyor, belki 39 haftalık olursa marta denk gelir. Kızım 40 haftalık 2 martta doğmuştu.
Senşn ilk doğum değil mi, kendin mi istiyorsun sezaryeni
Yok canım bı sıkıntı yoksa beklerler bnce 40 haftayı . İlk doğum ya ondan . Bnm kardesim tam 40 da pztsi sezeryan olucakBenim sezaryen olacak şubat sonu alırlar gibi beni de kesin2 hafta önce alıyolarmış heralde
Ben ben benn yüZümde bir tane bile sivilce yoktu inanılmaz pütürleşti artıkKızlar çenesini, boyun bölgesini sivilce basan var mı? Yaratık gibi sivilceler çıkıyor. Öyle bir kaşınıyor ki, ne iyi gelir acaba? Maydonoz suyu falan mı yapsam. Çok ilginç, en büyük belirtim bu oldu. Sivilceler her hafta artıyor.![]()
Bence 15 dolduktan sonra gıdebılırsın bende 15+4 de gıtmıstm ınsan merak edıyor ya ama dayabılırsen bekleAy hadi inşallah hislerin çıkar ya en basta saglikli ve hayırlı olsun tabiki hayırlısı13+6 günlük oldu teyzesi iki hafta sonra giderim artik 16 olmadan gitmeyecem çünkü kesin olarak öğrenmek istiyorum veee çok korkuyorumm ayricaa
![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Ele bak ya yerim ben o eli Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Teyzoşlar Biz bugün cinsiyeti kesin olarak öğrendik Oğlum olucak Allah’ın izniyleAllah isteyen herkese sağlıklısıyla nasip etsin
16+1 olduk![]()
Benim de 12de erkek olabilir 16da netleyelim dedi netlediHerkeslerin cinsiyetleri belli oluyor artık okudukça herkes için ayrı heyecanlanıyorum :) benim de 12 sinde randevum 12. hafta da erkek ama soru işareti 16 da net söylerim demişti inşallah değişmemiştir :) Kızlar bana hoca 16. Haftadan önce aşı önermiyorum demişti 16. Haftada aşıda olcam inşallah biontech ol dedi heyecanla bekliyorum haftaya salıyı :)