• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Keşke aldıklarım bana da dönse yaa 😂😂 şu düğünlerde takılan altın misali peşine düşcem 😂😂😂

Ahahah sorma ya alınan şeyler altın misali artık😂 ben çok şanslıyım ablamların çocuklarından joie elektrikli salıncak, oto koltuğu,oyuncaklar, anne yanı vs gelecek. Kız olsa kıyafet masrafı da minimum olcaktı ama o da nasip artık😂 arkadaşım beşik, reflü yatağını verecek. Sling geldi. Ben bi bebek arabası aldım, kıyafet alıyorum. Daha alıncaklar bitmez gerçi

Ay çok pahalı ya bebeme başka bir şey alırım çok pinti oldum herşey çok pahalı geliyo 😂😂
Her şey pahalı çünkü kuzum haklısın. Benim 2. Olunca bebek arabası anakucağı masrafı yatak masrafı falan olmucak. Ben böyle şeyleri deneyimler söylerim size iyi kötü diye 😂 genelde trendyolda falan da bu influencerların önerdikleri şeyleri ilk ben alır denerim.😂😂

Ahahah sorma ya alınan şeyler altın misali artık😂 ben çok şanslıyım ablamların çocuklarından joie elektrikli salıncak, oto koltuğu,oyuncaklar, anne yanı vs gelecek. Kız olsa kıyafet masrafı da minimum olcaktı ama o da nasip artık😂 arkadaşım beşik, reflü yatağını verecek. Sling geldi. Ben bi bebek arabası aldım, kıyafet alıyorum. Daha alıncaklar bitmez gerçi
Bitmiyooo😫 ama yine de salıncak koltuk yatak önemli kalemler 😂 Allahtan benim de onlar duruyo.ilk kız ikinci de kız olmasına rağmen kıyafet ve bebeklik oyuncaklarını hep dağıtmışım. Sil baştan alıcam şimdi.

Bir dahakine aç gidicem şuan aç 68 çıkıyorum sabah tartıldım ama kabızlıkta çekiyorum 1,5 haftadır kontrole gitmeden akşam yemeğini erken yerim sabah kahvaltı yapmadan giderim eşim baskı yapacak belli oldu çok kilo alırsam
Canım ben 4,5 kg almışım son durumda, şimdi tartıldım. Benimki de çok fazla ama drda düşük çıktım ben ya orada 3 kg fazla çıktım😆 yemiyorum, hafif giyiyorum falan😂 hsonu bir arkadasım 10 kg ile hamileliğimi tamamladım dedi. Ben 10 kg 6 ayda alırım bu gidişle, kafana takma biraz frenlemeye calışırız kendimizi. Ben yemek yapmaya üşeniyorum evde, bir sistem kurmam lazım😣

Böyle doktorlara çok kızıyorum ben. Kesinlikle 2. Çocuğu yaparsam tartılmayı kabul etmicem. Bunlar hep stres yaratıyor annede😕
ayy ben onu takmadım valla hiç, hatta dedim ben hamile kaldığımda 15-20 kilo limit koymuştum dedim kendime :D tuhaf tuhaf baktı bana :) dedimmm kilolu değilim yanii hani tolerans yok muydu :D

Sonunda benim miniğimin de ilk eşyası oldu teyzeleri 🥰🥰 uyku arkadaşı 😍 anne karnındaki kalp atış sesi beyaz gürültü falan çıkarıyomuş. Bir de pış pışlıyo pış pış sesi var 😂😂 size ne demiştim. Her türlü gerekli gereksiz şey deneyimlenir😂😂😂 çünkğ neden olmasın😂😂
aa bende aldım bundan inşallah işe yarar :D

Bencede pahalı, ben beyaz gürültüyü tv den ya da telefondan açıyordum. Bide o oyuncağın pili bitecek ikide bir duracell pil alınır 400 e varır maaliyeti😁
yaa ben ilk kaybettiğim gebeliğimde almıştım onu, ebebekten şubat indirimlerinde 140a düşmüştü

İsimler çok güzel kızlar, yeni okuyabildim tüm sayfaları🙈 ben isme bir türlü karar veremiyorum. Aslında Güneş istiyorum ama eşim de Gece diyor😅 bir kaç isim var seçeneklerde. Yarın toplantı yaparken ingilizlere söyletecekmiş. Çocuk yurtdışında rahat etsin bari ismi söylenirken diyoruz😂
Yok artık gece olmasın. Günes olsun. Evinize yuvaniza günes gibi doğsun. Ama günes bana kiz ismi gibi geldi. Kız mi bebeginiz.
Lütfen anneler babalar bebelerinize ayırt edebilen isimler secin. Benim eşime yogunlukla kızlar da olan isim koymuslar. Hâlâ sıkntısini yaşıyor .
Isimleri koyarken lütfen bir bireye koyacagimizi bilelim. Ilelebet bizim minik şirine yavrularimiz kalmayacaklar. Kocaman insanlar olacaklar inşallah.
Elbette yasadigimiz yerlerde önemli.

Yok artık gece olmasın. Günes olsun. Evinize yuvaniza günes gibi doğsun. Ama günes bana kiz ismi gibi geldi. Kız mi bebeginiz.
Lütfen anneler babalar bebelerinize ayırt edebilen isimler secin. Benim eşime yogunlukla kızlar da olan isim koymuslar. Hâlâ sıkntısini yaşıyor .
Isimleri koyarken lütfen bir bireye koyacagimizi bilelim. Ilelebet bizim minik şirine yavrularimiz kalmayacaklar. Kocaman insanlar olacaklar inşallah.
Elbette yasadigimiz yerlerde önemli.

Hayır erkek☺️ Bizim yurtdışına taşınma planımız hep vardı. Avrupa düşünüyoruz. Taşınma işini ötelesek bile en kötü ihtimal ile çocuğu üniversiteye yollamak niyetindeyiz. O yüzden isminin güzel telaffuz edilebilmesi rahat etmesi açısından önemli. Ben Güneş isimli erkeklerin çok kibar ve saygılı olduklarını düşünüyorum. İsim tamamen tercih meselesi tabi ki.

Teşekkür ederim. Serklaji önlem amaçlı yaptılar.
Ilk cocukta rahim ağzı kısalığı olduğu için.
Kaca düşmüştü serklaj olduğunuzda yatarakmi geçiriyorsunuz gebeliginizi Dr dikkat et dediği bir durum oldumu

Her şey pahalı çünkü kuzum haklısın. Benim 2. Olunca bebek arabası anakucağı masrafı yatak masrafı falan olmucak. Ben böyle şeyleri deneyimler söylerim size iyi kötü diye 😂 genelde trendyolda falan da bu influencerların önerdikleri şeyleri ilk ben alır denerim.😂😂

Bitmiyooo😫 ama yine de salıncak koltuk yatak önemli kalemler 😂 Allahtan benim de onlar duruyo.ilk kız ikinci de kız olmasına rağmen kıyafet ve bebeklik oyuncaklarını hep dağıtmışım. Sil baştan alıcam şimdi.
Ay evet canım yaa benim ilk bebiş alınacak çok şey var o yüzden harcamalar gözümde büyüyor
Canım ben 4,5 kg almışım son durumda, şimdi tartıldım. Benimki de çok fazla ama drda düşük çıktım ben ya orada 3 kg fazla çıktım😆 yemiyorum, hafif giyiyorum falan😂 hsonu bir arkadasım 10 kg ile hamileliğimi tamamladım dedi. Ben 10 kg 6 ayda alırım bu gidişle, kafana takma biraz frenlemeye calışırız kendimizi. Ben yemek yapmaya üşeniyorum evde, bir sistem kurmam lazım😣
Hahah ben de yemeyip hafif giyinip gidicem eşim laf yapıyor sonra 😂

Back
X