• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bu kasılmalar,vajina batmaları, yalancı ağrılar doğumdan ne kadar süre sonra başlarki nerdeyse 4 gündür çekiyorum hastaneyi aradım şimdi aynı aralıklarda gelmesi gerek diyor
Karnımda gerilmekten iyice çatladı
benim oğlanın içerde rahatı iyi
Bi gün yazarmıyım bende kızlar doğurdum oğluşum kucağımda diye
Keşke net bi gün verebilseler kuzum senden sonra sırada ben varım 🙈😂 bir gün yazacağız 🙏 ama bakalım hangi gün

Anneler keşke bende sizin gibi şimdi sizinle bez önerisiyle ilgili konuşabilsem. 😢

Şu an içimi kemiren bir durum var 😞 Bebeğim özellikle son 3 gündür eskisi kadar sert hareketler etmiyor. Hareket ediyor onu hissediyorum. Hatta ritmik hıçkırık gibi hareketlerini de hissediyorum. Ama önceden kaburgalarıma kadar vurur çok sert tepki verir beni uyutmazdı. Şimdi çok hafif tepkiler veriyor. Sağa sola yatamazdım. Şu an öyle değil.

38+4 olduk. Bu normal mi ?

Bende bugün hastaneden çıktım minimini kızımla🧸 genel anestezi ben iyiki olmuşum dedim uyudum uyandım herşey bitmişti .tabi doktoruma çok teşekkür ederimki eli çok hafifmiş ve baya dikkat ederek bitirmiş amelyatımı. Biraz uyanırken nefes almakta zorlandım birde yürürken o yanma hissi çok fenaydı . Ama herşeye değdi .☺️ Geride bekleyen herkesin sürecide inşş çok rahat geçer .🙏🏻🙏🏻Sadece şunu söyleyeyim panik stres yapmayın herşey çok güzel geçicek diye kendinizi doktorunuza bırakın inanın ozaman herşey çok güzel ilerliyo.
Mesajın öyle güzel geldi ki bana da salı günü gün verecek inş korkuyorum bi yandan da heyecan var

Mesajın öyle güzel geldi ki bana da salı günü gün verecek inş korkuyorum bi yandan da heyecan var
Hiç ama hiç korkma .güzel düşün ki güzel ilerlesin herşey. Stres olursan bütün süreç etkilenir .sadece doğurmak değilki ya sonrası ? Kucağına aldığını hayal et annesi ozaman herşey çok kolay oluyo inan bana 😍

Arkadaş l
Canım bugün 21.haftadan önce gelmeyin dedi sekreteri, demek o yüzden 22.hafta doktoru😂 21 veya 22 gelin dedi. En iyisi 21+5 e falan alıyım randevu, çok yogunmuş zaten, biraz erken alın randevuyu dedi. Ben de yorumları okudum, hiç konuşmasın ama iyi desin yeter demişler😀 ben de hayatımda diğer seylerden kısıp, saglıga para harcıyorum. Üst, baş, tabak, çanak almam, kuaför masrafı yapmam ama iyi bir dra gitmeye calışırım. Çünkü bir defa kalp için yanlış teşhis koydu bana bir doktor, hatta hamilelikte kalp nedeniyle sorun yasarsın demişti🤦‍♀️sonrasında 3 doktor gezdim ve bir sürü para sactım. Keske bir defa iyi bir doktora gitseydim dedim. O yüzden bu doktora gidicem karar verdim. Yorumumu paylaşırım muayene sonrası kısmetse😊

Anneler keşke bende sizin gibi şimdi sizinle bez önerisiyle ilgili konuşabilsem. 😢

Şu an içimi kemiren bir durum var 😞 Bebeğim özellikle son 3 gündür eskisi kadar sert hareketler etmiyor. Hareket ediyor onu hissediyorum. Hatta ritmik hıçkırık gibi hareketlerini de hissediyorum. Ama önceden kaburgalarıma kadar vurur çok sert tepki verir beni uyutmazdı. Şimdi çok hafif tepkiler veriyor. Sağa sola yatamazdım. Şu an öyle değil.

Bebek büyüdükçe hareket edecek alanı olmuyor ve eskisi kadar hareket etmiyor. Yine de seni rahatsız edem bir durum varsa için içini yiyeceğine doktora görünmek iyi bir fikir gibi geliyor. Kontrolün ne zaman?
Hangi ildesin, hastaneye ulaşımın nasıl bilmiyorum ama kendi doktoruna olmasa bile bir kontrole gitmek ya da acilde baktırmak iyi fikir gibi geldi bana.

Bende uzun zamandır böyle bir durum var, Dr nstde 2 major hareket görünce nstyi sonlandırıyor. 2 major hareket yeterli diyor. Ben de arada kafama takıyorum. Hiç hareket hissetmezsem acile de olsa gidicem diyorum ama dediğin gibi harekette var, sert degil sadece. Doktora bu konuyu hiç sordun mu? Yeni bir durum mu sendeki, ben çok sorguladım ama dr nstde major hareket görünce, kordon, damarlar, kalp, haftalık kilo alımı vs gözlemliyor ve takılmıyor genelde.
Nstye girmek beni de rahatlatıyor.

Bebek büyüdükçe hareket edecek alanı olmuyor ve eskisi kadar hareket etmiyor. Yine de seni rahatsız edem bir durum varsa için içini yiyeceğine doktora görünmek iyi bir fikir gibi geliyor. Kontrolün ne zaman?
Hangi ildesin, hastaneye ulaşımın nasıl bilmiyorum ama kendi doktoruna olmasa bile bir kontrole gitmek ya da acilde baktırmak iyi fikir gibi geldi bana.
B Birhamisss evet kayılıyorum arkadasımıza. Doktoruna da yazabilirsin o yönlendirir. Ben ilk yazdıgımda hemen gel demişti mesela. Bazen de hareket ediyor yeterli, ama biz hissedemiyoruz. Nst garanti oluyor

Selam kızlar. hâlâ doğurmayan kaç kişiyiz? 😂 benim son 4 gecedir filan inanılmaz ağrılarım var. en son nst’de de az biraz sancı çıkmıştı ama bana çok acı vermiyordu. Şimdi valla geceleri 1 tane parol içiyorum öyle yatıyorum. Özellikle belim sanki kopuyor böyle ortadan ikiye ayırıyorlar gibi. salı günü son kez nst‘ye çağırdı doktorum. Oğlum inşallah 21 martı bekler. 🤭

Hiç ama hiç korkma .güzel düşün ki güzel ilerlesin herşey. Stres olursan bütün süreç etkilenir .sadece doğurmak değilki ya sonrası ? Kucağına aldığını hayal et annesi ozaman herşey çok kolay oluyo inan bana 😍
Ah canım inşaallah İnan ki onun hayali olmasa zaten hayırlarla kavuşalım inş tüm bekleyen anneler bebekleriyle sağlıcakla kavuşsun inş

Canım seninle günümüz aynı 24 mart tahmini, suyu falan varsa takılsın boşver😄 son haftalarda bebek çok kilo almıyor herhalde, benimki 60 gram almış. Doktor haftaya artık son kontrol olsun sonra doğur artık diyor🤣 bugün mü gidecektin sen?
Canım benim günümde sizlerle aynı lakin ben sezeryanlı olduğumdan öncesi.14 Mart'ta doğum vardı ama soğuk algınlığı oldum ondan ertelicez mecbur.çünkü öksürdüğümde dikişlerim acıyı zaten son 3 ayımı dikiş acısıyla gecırdım.bakalım gün alıcaz pazartesiye.bana kalsa 21 i diyorum.amadoktor dikişlerin dayanmaz diyor bakalım hayırlısı

Benimde akşama doğru baslayan ara ara gelip giden regl gibi sancılarım var bugün.. şimdi mesela bu saate kadar uyumadigim için hepsini hissediyorum..ama rahatım gayet. Her işimi fazlasıyla yapıyorum Şimdide bu ağrılar beni gaza getirdi bu saatte avtivating labor yapıp yaticam 🤣yarin da dogurmazsam pazartesine doktor kontrolü var zaten 🤣🤰kaldi 7 gün artık sık dişini verme canını diyorum kendime ve de hala doğurmayan arkadaşlar için sizlere de tabi 🤣

Bende uzun zamandır böyle bir durum var, Dr nstde 2 major hareket görünce nstyi sonlandırıyor. 2 major hareket yeterli diyor. Ben de arada kafama takıyorum. Hiç hareket hissetmezsem acile de olsa gidicem diyorum ama dediğin gibi harekette var, sert degil sadece. Doktora bu konuyu hiç sordun mu? Yeni bir durum mu sendeki, ben çok sorguladım ama dr nstde major hareket görünce, kordon, damarlar, kalp, haftalık kilo alımı vs gözlemliyor ve takılmıyor genelde.
Nstye girmek beni de rahatlatıyor.
3 gündür var öncesinde yoktu. Doktora en son salı günü gittim. Bir sorun görmedi. doktorumu arayıp yarın acile mi gitsem mi diyorum bilmiyorum. Gece kalkıp hareketlenmesi için bir şeyler yiyorum. Sürekli kontrol ediyorum. 🤦🏻‍♀️

3 gündür hissediyorum bu durumu. Hareketinden ziyade böyle sert vurmuyor. Önceden ayağı karnımdan çıkacak gibi tekme atardı hafifledi. Merkezde yaşıyorum. Kayseri de. Çarşamba kontrolüm var ama söylediğiniz gibi yarın doktora haber edip acile gideceğim.

Back
X