• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar sonra günlerinizde mide bulantısı yasayaniniz oldu mu veya var mı. 🥴 iki lokma kahvaltıyı yedim onuda geri çıkardım anın da. Sancı sebebiyet verir mi acaba anlamadım . Hamileliğim başından beri hiç mide bulantısı yaşamamıştım buda ilk oldu
Benimm valla 9 aydır midem bulanıyor hala kusuyorum azaldı Ama geçmedi

Kızlar bebegim bugun 3 gunluk oldu geceleri annem ve eşim dönüşümlü yanimda olacakti ben emzirme aralarinda birkac saat uyuyabileyim diye. Gunde toplam 2 3 saat anca uyuyabiliyorum. Ne zaman bebegi esime ya da anneme biraksam onlardan birinin horlamasiyla uyaniyorum. Yorgunlar dayanamiyorlar artik ic huzurum kesinlikle yok ikisinden de bisey istemiyorum. Bebegi yan yatirip anneyani yatakta uyutsam icim geçtiğinde bisey olur mu? Kusar nefes alamaz bisey olur diye korkuyorum ilk 1 hafta birimiz uyanik kalsin nefesini kontrol etsin dedim ama olmadi. Bebek her uyudugunda sen de uyu diyor herkes ama nasil uyuyacagim? Bakacak kimsesi olmayanlar nasil yapiyor? Bebegi yatirip uyuyor musunuz? Ilk birkac hafta icin soruyorum sonrasinda zaten toparlar sanirim

Kızlar bebegim bugun 3 gunluk oldu geceleri annem ve eşim dönüşümlü yanimda olacakti ben emzirme aralarinda birkac saat uyuyabileyim diye. Gunde toplam 2 3 saat anca uyuyabiliyorum. Ne zaman bebegi esime ya da anneme biraksam onlardan birinin horlamasiyla uyaniyorum. Yorgunlar dayanamiyorlar artik ic huzurum kesinlikle yok ikisinden de bisey istemiyorum. Bebegi yan yatirip anneyani yatakta uyutsam icim geçtiğinde bisey olur mu? Kusar nefes alamaz bisey olur diye korkuyorum ilk 1 hafta birimiz uyanik kalsin nefesini kontrol etsin dedim ama olmadi. Bebek her uyudugunda sen de uyu diyor herkes ama nasil uyuyacagim? Bakacak kimsesi olmayanlar nasil yapiyor? Bebegi yatirip uyuyor musunuz? Ilk birkac hafta icin soruyorum sonrasinda zaten toparlar sanirim
evham yapmayın kusma ihtimaline karşı yan yatırın öyle uyusun sizde uyuyun tabii. anne dinlensin ki bebeğe de verimli olsun :) ben yüzüstü bile yatırıp uyuyorum ama siz yapmayın kefil değilim😅

Canım benim biz eşimle bakıyoruz anne yanına yatırıyoruz kuzuyu uyuyunca öyle kucakta fln tutmuyoruz o sıra yemek yiyip yatıyoruz 1 saat falan artık allah ne verdiyse
2 saatte bir kaldırıp emziriyorum çünkü günde 2 3 uyku baya toparlıyo insanı yan yatır bişeycik olmazz

Nst de biley çıkmayıp ertrsi gğn doğum yapan çok oldu. Güvenmiyrm on a artık görevli kasılma aletini gevşek baplaynca da çıkmıyr olan sncı.
Her sabah bu sabah da gol değil deyip uyanyrm resmen :KK70: el ayaklarım çok şişti bnm gibi ödem yapan varmı
Ben ayakkabılarıma giremiyorum🤣 bir tane var olan, biraz daha şişersem o da gidecek😄
İlkbahara kadarda duramazki 😀gelsin annesi hayırlısıyla
Bak benimkisi gününü dahi geçecek herhalde
Sende lekelenme ve açıklık vardı, devamı gelmedi değil mi? Biz aynı günde olanlar, bu haftayı geçirip haftaya baslarız gibi geliyor. 40 a giriş yapacağız.
Ben bazen doguracagımı unutuyorum, biraz da psikolojik moda girmeli herhalde😄 benim bebek en son 60 gram almıştı. Doktor artık son 2 haftanın çok bir artısı olmuyor dedi. Sezeryan olsa alabilirdik dedi.

Selam kızlar. Perşembe 8.40 da sezeryanla oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Ama hem ameliyat hem de sonrası baya bi zor ve sancılı geçti benim için. Aneztezinin etkisinden çıkamadım. Bacaklarım bi türlü açılmadı ve çok geç yürüdüm. Geç yürüdükçe de iyileşme zorlaştı. Ertesi gün eve geçtik. Ve geçtiğimiz günde berbattı. Yemek ve su bile içmedim. Ve bebeği de cok zor besledim. Hayal ettiğim gibi bir doğum ve hastane süreci geçirmedim ama yine de şükürler olsun, dünyalar güzeli oğluma kavuştum. Bugün 5. Gün hala yatağa yatarken ve kalkarken ameliyat yerim çok ağrıyor. Doktor 1 haftaya daha iyi olursun demişti ama bakalım. Geri de kalan doğurmayan arkadaşlar varsa sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah 🙏🏻

Selam kızlar. Perşembe 8.40 da sezeryanla oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Ama hem ameliyat hem de sonrası baya bi zor ve sancılı geçti benim için. Aneztezinin etkisinden çıkamadım. Bacaklarım bi türlü açılmadı ve çok geç yürüdüm. Geç yürüdükçe de iyileşme zorlaştı. Ertesi gün eve geçtik. Ve geçtiğimiz günde berbattı. Yemek ve su bile içmedim. Ve bebeği de cok zor besledim. Hayal ettiğim gibi bir doğum ve hastane süreci geçirmedim ama yine de şükürler olsun, dünyalar güzeli oğluma kavuştum. Bugün 5. Gün hala yatağa yatarken ve kalkarken ameliyat yerim çok ağrıyor. Doktor 1 haftaya daha iyi olursun demişti ama bakalım. Geri de kalan doğurmayan arkadaşlar varsa sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah 🙏🏻
boşver bunları düşünme geçti artık hayırlı olsun hayırla sağlıkla büyüt bebeğini😍

Canım şükür kavuştun evladına😍 maalesef bu doğum olayı hiç planlanan gibi olmuyor. Herkesin tecrübesi ayrı ayrı oldu gercekten. Şu anda senin ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Sen epudral sezeryan mı, full anestezi mi olmuştun canım? Günden güne daha da güzel olacak hersey, bebeğine odaklanıp toparlanıcan inşallah.

Canım ben oğlumda öyle yapıyordum bebek uyur uyumaz bende uyuyordum. Yoksa dayanamazsın uykusuzluga. Bende çok korkuyodum kusar vs diye.. yan yatış yastığı almıştım onla yatırıyordum istersen bı bak için rahat eder

Ahh canım iki üç arkadaşız aynı gün olan hepimiz aynı durumdayız
Bakalım hangimizinki gelecek😄
Sen doguracan arkandan ben gelecem gibi hissediyorum takipteyim seni ☺️ hadi doğur artık hayirlisiyla🤗 geceleri uyku yok bel bacak ağrısı fenaa off doğun artık yavrular analarinizin hali kalmadi 🙄

Benimkide bazen uzun sure emmiyor. Telaslanma suyunu icin vitaminli ye 🥰

Ya dimi ek gıda icin hevesleniyorum simdide 🤗

Sleepy 2 no dayım. E bebegin bezi güzel mi?

Ne zaman isterse ozaman okadar emiyor 🤔
Ben oğlumda da kullandım ebebekin bezini memnundum.

Kizlar göbek deliginde aktif kanama yok ama dün mesela akıntı gbi bişey olmuştu bugün kurumuş kan var bu akıntıdan önce de kurumuş kan vardı .böyle olan var mı ? Kızımı ki sürekli kanıyordu k vitamini iğnesi yaptırmıştım tekrar. Yarın kendim için doktora gidicem kontrole .acaba onu da mı gostersem .

Ben ayakkabılarıma giremiyorum🤣 bir tane var olan, biraz daha şişersem o da gidecek😄

Sende lekelenme ve açıklık vardı, devamı gelmedi değil mi? Biz aynı günde olanlar, bu haftayı geçirip haftaya baslarız gibi geliyor. 40 a giriş yapacağız.
Ben bazen doguracagımı unutuyorum, biraz da psikolojik moda girmeli herhalde😄 benim bebek en son 60 gram almıştı. Doktor artık son 2 haftanın çok bir artısı olmuyor dedi. Sezeryan olsa alabilirdik dedi.
Yok canım açılma yumuşama var demişti en son nişan geldi ama daha tık yok
Dün hiç düşünmedim bıgün ağrılar baya sert sanki annem düşündükçe psikolojik olarak gider ağrılar diyor
Dün hAvası baya güzeldi çocuklarla parka falan gittik ev temizliği falan derken hiç doğumdan bişey düşünmedim

Sen doguracan arkandan ben gelecem gibi hissediyorum takipteyim seni ☺️ hadi doğur artık hayirlisiyla🤗 geceleri uyku yok bel bacak ağrısı fenaa off doğun artık yavrular analarinizin hali kalmadi 🙄
Ah canım ikimiz aynı gün bari pırtlatsak yarın tekli sayılara düşüyorum resmen😅cinsiyetini zor öğrendim nazlı anacım benim oğlan

Gözün aydın canım
Şükür oğluşun kucağında şimdi ikinizde sağlıklısınız🐣

Kızlar benim yavru emzik istemiyor.
Beni de emzik niyetine kullanıyor.
Ben emzik olmak istemiyorum.
Göğüs uçlarım felaket aciyor.
Nasil emzige alışacak bu yavru?
Fikri olan var mı?

Yok canım açılma yumuşama var demişti en son nişan geldi ama daha tık yok
Dün hiç düşünmedim bıgün ağrılar baya sert sanki annem düşündükçe psikolojik olarak gider ağrılar diyor
Dün hAvası baya güzeldi çocuklarla parka falan gittik ev temizliği falan derken hiç doğumdan bişey düşünmedim
Canım temizlikte ağır işleri bırak bence, dogumumuz çok yakın. Ben az önce mutfakta bişey almaya sandalye üstüne çıktım. Ayagımı incittim pişman oldum, iyi kırılmadı. 🙄 dogum üzeri dikkat etmek lazım, anca çok basit işler

Back
X