Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Yogun bakımda biraz oksijen takviyesi için dua edin.
Kendime gelince yazıcam.
Canım beniiimm hayırlı olsunnn hiç üzülme şimdi her bebek bir uğruyor bir an önce kavuşacaksınız ikiniz de iyi olacaksınız eminiimKızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Kendime gelince yazıcam.
ay çok sevindim hadi hayırlı olsunKızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Kendime gelince yazıcam.
Dogum saat 8 den sabah 3,5 a kadar sürdü. Başım dönüyor, yoruldum. Evde de 3 gün sancı cektim uykusuz girdim doguma. Yazıcam size kızlar, kafam yerine gelsin, sagolun dualarınız için.Canım beniiimm hayırlı olsunnn hiç üzülme şimdi her bebek bir uğruyor bir an önce kavuşacaksınız ikiniz de iyi olacaksınız eminiim
Hadi gözün Aydın, bir yandan da geçmiş olsun. Vatana millete hayırlı evlat olsunDogum saat 8 den sabah 3,5 a kadar sürdü. Başım dönüyor, yoruldum. Evde de 3 gün sancı cektim uykusuz girdim doguma. Yazıcam size kızlar, kafam yerine gelsin, sagolun dualarınız için.
Ben de öyle olurdum sanırımBen de 3 saatlik uyku sonrası uyandım, daha da uyuyamıyorum.![]()
Kız bu gece neler oluyo yaprak dökümü müü hadi senden de bir güzel hqber yavrumKızlar hastanedeyim dua edin lütfen![]()
AmiiiiinnnBen de öyle olurdum sanırım
Sezaryen için Allahım yardımcınız olsunSağlıkla kolaylıkla geçsin doğumunuz inşallah.
Rabbim sorunsuz sıkıntısız bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Canım beniiim dualarımız seninle sağlıkla gelsin bebikk ağrısız sızısız atlat inşallahhAmiiiiinnn![]()
Hayırlı olsun kurtuldun kuzucuğunda gelir yanına en kısa sürede endişe etme darısı biz bekleyenlere hayırlı bir şekilde inşallah.Kızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Kendime gelince yazıcam.
Dualarımızdasın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Rabbim yardımcın olsun.Kızlar hastanedeyim dua edin lütfen![]()
Amin bebitoCanım beniiim dualarımız seninle sağlıkla gelsin bebikk ağrısız sızısız atlat inşallahh
Bende bu hafta yaptırmak istiyorum. Ama acemi anneyim. Daha göbek bağına dokunamıyorumdoğuran erkek anaları sünnet işini ne yaptınııız bu hafta çocuk cerrahından randevu alıp sünnet için gün almayı düşünüyoruz ama kan alındığında ağlama krizine giriyorum sünnette nasıl olacak altını nasıl değiştircm pansuman yapcam dayancam o nasıl dayancak çok meçhul çokkkk yaptırasım da yok ama eşim istiyor
Canım çok geçmiş olsun. Bir an önce kavuşun bebeğinleKızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Kendime gelince yazıcam.
Belki yardımcı olurBenimde sütüm yetmiyor ya. Mama veriyorum günde kac defa mama veriyorsunuz siz
Gözün aydın canım çok sevindim .bütün zorluklar en geç bı hafta içi de unutulup gidiyor yeter ki siz iyi olunKızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Kendime gelince yazıcam.