• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Teşekkürler canım.Bi de 40 i olduğu gün yapilirmi?Ya bi gün önce yada sonra diyor babanem.Ama ben oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle şeyler.
40 la ilgili bizde yapılan birsey yok kuzum
Kızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Yogun bakımda biraz oksijen takviyesi için dua edin.
Kendime gelince yazıcam.
Tez vakitte kavusun kuzum insaAllah. Rabbim analı babalı buyutsun

Tum doguranlari dogurmskda olanları tebrik ediyorum 🤗

Günaydın kizlar benimde az önce kanlı nisan geldi.. sizce ne zamn başlar doğum.. hastanem baya uzak bir buçuk saat gitsemmi beklesemmi bana fikir verin🥺
Nisandan hmn sonrds gelebilir sanvi 1 hafta sonrada yani bekliyceksin suyu sanciyi canim. Yada yogun kanama olursa gidiceksin

Kendime gelince yazıcam.
Canım benim hayırlı olsun evet doğum zor bi olay ama bebeğe kavuşmak sonunda bütün zorlukları sana unutturacak inşallah en kısa zamanda bebişin yoğun bakımdan çıkar 🤲🏻❤️

40 la ilgili bizde yapılan birsey yok kuzum

Tez vakitte kavusun kuzum insaAllah. Rabbim analı babalı buyutsun

Tum doguranlari dogurmskda olanları tebrik ediyorum 🤗
Kızlar islamiyette bebeğin 40 diye birsey yok.
Öyle denme sebebi annenin lohusaligi yaklaşık 40 gün sürdüğü için.
Yani mahremiyet olduğu için bebeği öne atmışlar bebeğin 40 demisler.
Annenin lohusaligi da 40 gün sürecek diye bir şart yok. Daha erken biterse abdestini alıp namazını kılabilir.
Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Kendime gelince yazıcam.
Gözünüz aydın canım biraz uykusuz kaldın ama sonunda yavruna kavuştun oksijen desteği almayan bebiş yok artık sen gönlünü ferah tut çok uzun kalmaz zaten. Hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz 🥰

Pazartesi dogdu kizim, persembe gunu kontrole cagirdilar. Sonrada 10.gunu gel dediler.
Bizde sarilik cikti biraz sık gittik ama
Hatta hala devam anne sutu sariligi imis 13’lerde şuan sadece anne sutu veriyorum ama inmiyor 🥺 carsamba kalca ultrasonuna gidicez bakalim
İner insallah ya çok yüksek değilmiş bizimde 8 çıktı doktor önemsiz dedi

Doktor tavsiyesi, hastane hakkında genel bilgi :) tavsiye eder misiniz? Gebeliğimin ilk aylarındayım ve iyi bir doktor bulup sonuna kadar gitmek istiyorum..
Biz burcu yılmaz hanegeye gidiyoruz
Bem işim bitti gerçi de ben sezoda bi talihsizlik yaşadım onun dışında memnundan burcu hanım ilgili gerçekçi arada randevularda sıkıntı oluyor mesela ilk saat randevusunu alma geç kalır kesinlikle
Aynı hastanede sibel zorbaşa gittim leş gibi muameleydi
Funda var çok popü havalı mehtap var o da çok soğuk nevale geldi
Fatih şanlılan var aşırı ilgili ama başka ameliytalarla uğraştığından gebelik takibine çok vakit ayıramıyorum demişti
Doğumdan sonra hastanenin atadığı çocuk doktoru leşti ama o biraz şans şimdi kadıköy medicanada bi çocuk doktoruna gidiyoruz
Doğumdan sonra ilgili hemşireler vardı gerçekten kardeş gibi davranan ama yine mi çağırdın beni muamelesi yapan da vardı 😂😂

Back
X