• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben normal doğum yaptım .lohusa pedleri çok kalın kesinlikle kullanmadım .depend kesinlikle tavsiye ederim .ilk paketi bitirdikten sonra kanamam çok olmamasına rağmen ikinciyi aldım .sırf rahat oturup kalkayim uyurken rahat olayım diye .
Kesınlıkle gerekli ben ıkıncı paketı kullandım camasıra gecmeye kendımı hazır hıssetmedıgmden dıkıs yerıme denk gelır fılan dıye hem cok pratık kendını cok rahat hıssedıyosn ıyıkı almışım dedım
Çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için 🤩🌹

Hanımlar merhaba
Bi şey danışmak istiyorum size.
Depend kullanan oldu mu?
Normal veya sezeryanda?
Alınması gerçekten gerekli mi yoksa olmasa da olur mu?
Ben kullandim, epidural sezeryan sonrasi ilk bez gibi biseyi hemsireler baglamisti, sonra wc’de depend giymesi cok kolay hemde yirtip cope atiyorsun cidden efsane rahatlik oldu 2-3 gun kullandim cok memnin kaldim.
Kızlarr bebeğinin boynu pişik olan var mı oraya doğal içerikli ne kullanabiliriz? Aslında kilolu bi bebek de değil ama boynunun arası havasızlıktan kızarmış baya yara gibi🥺
Aynen canim benimde gıdı alti pisik oldu, mustela pisik onleyici surdum kurudu gibi oldu sonra kabuklarini soydum ertesi gun bi baktim su toplamis 🥺 insallah acimiyordur. Simdi arada suruyorum ama hep kapali sonucta orasi

Güzel anneler nasil gidiyor? Biz süt savaşlarından haşat olduk giremedim foruma hiç :KK48: sütümün gelmesi sürekli emzirmeme sağmama masaj yapmama rağmen 12 gün sürdu sonra cozuldu çok şükür. Tam umudumu kaybetmistim insanliktan ciktim derken çoğalmaya başladı. Sutu gelmeyen az olan varsa dirensin 💪 Bişey sormak istiyorum biz hala 2 saate bir alarm kuruyoruz emziriyorum gece gündüz bu sekilde. Ne zamana kadar bu saatli emzirme devam ediyor? Sadece aglayinca emme moduna gecelim istiyorum uykudan uyandırmak zor oluyor. Siz nasil yaptınız?
Canım bizimki kilo takibindeydi günlük 40 gram almaya başlayınca doktor 3 4 saatte bir dedi sarılık lanetiyle uğraştık uzun süre çok zordu her şey
Zahrada hayirlisi olsun sunnet mi oluyir bebiş maşallah 🧿 biz de olcaz 1 aylikken. Sigorta kapsamina giriyor mu sunnet? Girmez ama bi umut 😁
Geçmedi kuzu ya 3100 bayıldık k
Şimdiye olmuştur herhalde 😊hadi bakım oldu da bitti maşallah diyelim 🥰
14 dk sürdü ayy ama giderken bir bakışı vardı için gider çok zormuşş kuş ya
Anestezi etkisi geçmedi daha çığlıklar bekliyoruz
Yapıştırma yöntemi ile olmuş dikiş lazer klemp değil
Normal hayata devam dedi ne ağrı kesici verdi ne krem nasıl olcak çok merak ediyorum gerçekten ayrıntıları yazarım zaman geçtikçe pipisi çok şişş ay nasıl bakcam meçhul duşa muşa sokabilirsin dedi

Hanımlar merhaba
Bi şey danışmak istiyorum size.
Depend kullanan oldu mu?
Normal veya sezeryanda?
Alınması gerçekten gerekli mi yoksa olmasa da olur mu?
Depend ben çok kullandım üstüne lohusa pedi takıyodm çok yoğundu kanamamm sezaryen oldum bu arada
Amiiin inşallah, ama kesinlikle lokal yaptır anesteziyi
Lokal oldu canım etkisi nr zaman geçiyo bunun ya 3te oldu daha geçmedi sanırım doktor da belli olmaz dedi bekliyoruz

Canım bizimki kilo takibindeydi günlük 40 gram almaya başlayınca doktor 3 4 saatte bir dedi sarılık lanetiyle uğraştık uzun süre çok zordu her şey

Normal hayata devam dedi ne ağrı kesici verdi ne krem nasıl olcak çok merak ediyorum gerçekten ayrıntıları yazarım zaman geçtikçe pipisi çok şişş ay nasıl bakcam meçhul duşa muşa sokabilirsin dedi

Depend ben çok kullandım üstüne lohusa pedi takıyodm çok yoğundu kanamamm sezaryen oldum bu arada

Lokal oldu canım etkisi nr zaman geçiyo bunun ya 3te oldu daha geçmedi sanırım doktor da belli olmaz dedi bekliyoruz
Çok geçmiş olsun kuzum.ilk cisi yaparken bi bağırır ama hemen toparlar bezin icnde.Bi krem vermesi gerekmezmiydi sanki.Bi de ateş falan olurmu bi sor bakalim.

Çok geçmiş olsun kuzum.ilk cisi yaparken bi bağırır ama hemen toparlar bezin icnde.Bi krem vermesi gerekmezmiydi sanki.Bi de ateş falan olurmu bi sor bakalim.
Sordum ateş mateş olmaz dedi krem 5 6 kere dedim valla o kadar sorguladım ki en sonunda 25 yıldır bu işi yapıyorum sen bol bol emzir en iyi ilaç dedi sargı bezi falan hiçbir şey yok öylece ortada zaten 😂

Ben bir konuda sizlere danışmak istiyorum. Doğumum öncesinden beri annem yanımızda kalıyor sağolsun herşeye yetmeye çalışıyor. Ben ve eşim öğretmeniz, eşim hergün okulda malum ve corona dan dolayı birarada bile yatmıyoruz belki aylardır. Eve geldiğinde de kendi bilgisayar odasına geçiyor, yemeğini de oraya götürüyoruz. Odadan dışarı çıktığı zamanlarda da maskeyle çıkıyor.
Eşim ne yanımıza gelebiliyor, ne bebeği kucağına alıp öpüp koklayabiliyor:/ Elinden gelen dışarıdaki işleri yapıyor. Evde sürekli uzaktan görüyor bebeğimizi hep uzaktan öpüyo seviyo. Evdeki bu durum çok canımı sıkıyor. Bi yandan korkuyorum, bebeğimiz çok minik, eşimden dolayı bişey kapsa nasıl baş eder diyorum. Hem bu korku hem de eşimle aynı evde bu kadar mesafeli olmak çok yordu beni gerçekten. Ne kadar annem yanımızda da olsa bu dönemi eşimle paylaşmayı, onunla her an yan yana olmayı çok isterdim.
Sizler napıyosunuz evlerinizde, eşleriniz çalışıyordur, nasıl geçiriyorsunuz bu süreci?

Ben kullandim, epidural sezeryan sonrasi ilk bez gibi biseyi hemsireler baglamisti, sonra wc’de depend giymesi cok kolay hemde yirtip cope atiyorsun cidden efsane rahatlik oldu 2-3 gun kullandim cok memnin kaldim.

Aynen canim benimde gıdı alti pisik oldu, mustela pisik onleyici surdum kurudu gibi oldu sonra kabuklarini soydum ertesi gun bi baktim su toplamis 🥺 insallah acimiyordur. Simdi arada suruyorum ama hep kapali sonucta orasi
Mustela pişik önleyici için geç kaldık sanki canım onu öncesinde sürmek gerekmez miydi😕 kıyamam yaa su mu toplamış benim kızımda o raddeye gelmeden halletmem lazım🥺

Ah canım ya bnm bile için gitti buradan.ama halledersin sen nekeri atlattık .bı kaç güne hicbiseyi kalmaz inşallah .doktorundan memnun musun .bizde araştırma içerisindeyiz .ilk ay içerisinde olsa daha mı iyi oluyomus .bir ayı geçti diyelim olmuyor mu .elimizi çabuk tutalım olmadı bizde .

Bephantol kullansam nasıl olur sence
O da olabilir sanki ama bnm kızım sadece bir kere pişik olmuştu ama poposundan bahsediyorum. Onun nedeni de ishaldi. Ne sursek gecmemisti .kan toplamıştı bildiğin doktor sarı hametan vermişti bı tek o geçirmişti .aslında poposu pişik olsa mor desitin derdim. Ama çok yoğun kıvamlı o krem boyuna sürülür mü bilemedim .sen gün içerisinde sık sık yika boyun altını pamukla falan silme i da tahriş eder .sonra da Bepanthol surersin

Sordum ateş mateş olmaz dedi krem 5 6 kere dedim valla o kadar sorguladım ki en sonunda 25 yıldır bu işi yapıyorum sen bol bol emzir en iyi ilaç dedi sargı bezi falan hiçbir şey yok öylece ortada zaten 😂
Bizde sargı vardı kuzenimin oğlan da da.Butun garip dr.lar seni buluyor canım 😀

Neyi bekliyorsunuz canım?

Hadi canim hayırlı haberlerini bekliyoruz bende ağrı falanda yok salı günü randevu bakalım ne olacak. Kontrolden sonra yazmayı unutma.
Benim bebiş daha yukarıdaymış açılmam da olmamış. Suni sancı da vermek istemiyorum dedi. Çarşamba yine muayenem var. Perşembe-Cumaya kadar bekleyelim dedi. Yani daha var. En son ben doğuracam sanırım 🤭

Ah canım ya bnm bile için gitti buradan.ama halledersin sen nekeri atlattık .bı kaç güne hicbiseyi kalmaz inşallah .doktorundan memnun musun .bizde araştırma içerisindeyiz .ilk ay içerisinde olsa daha mı iyi oluyomus .bir ayı geçti diyelim olmuyor mu .elimizi çabuk tutalım olmadı bizde .
Aşkım daha iyi oluyomuş çabuk iyileşiyomuş 2 3 günü bi atlatalım
Ya adam kontrole gelmeyin dedi
Komplikasyon olsa napcaz dedik olmaz dedi ahahha ya çok memnun kalcaz ya da prof bi kasap 😂

Ben bir konuda sizlere danışmak istiyorum. Doğumum öncesinden beri annem yanımızda kalıyor sağolsun herşeye yetmeye çalışıyor. Ben ve eşim öğretmeniz, eşim hergün okulda malum ve corona dan dolayı birarada bile yatmıyoruz belki aylardır. Eve geldiğinde de kendi bilgisayar odasına geçiyor, yemeğini de oraya götürüyoruz. Odadan dışarı çıktığı zamanlarda da maskeyle çıkıyor.
Eşim ne yanımıza gelebiliyor, ne bebeği kucağına alıp öpüp koklayabiliyor:/ Elinden gelen dışarıdaki işleri yapıyor. Evde sürekli uzaktan görüyor bebeğimizi hep uzaktan öpüyo seviyo. Evdeki bu durum çok canımı sıkıyor. Bi yandan korkuyorum, bebeğimiz çok minik, eşimden dolayı bişey kapsa nasıl baş eder diyorum. Hem bu korku hem de eşimle aynı evde bu kadar mesafeli olmak çok yordu beni gerçekten. Ne kadar annem yanımızda da olsa bu dönemi eşimle paylaşmayı, onunla her an yan yana olmayı çok isterdim.
Sizler napıyosunuz evlerinizde, eşleriniz çalışıyordur, nasıl geçiriyorsunuz bu süreci?
Valla canim benim kadar koronadan kaçan dikkat eden korkan başka bir insan yoktur herhalde.
Kızlar bilir kaç defa eşiğinden döndüm.
Ama sonunda geldi beni buldu.
Hem de benim kadar korkan babam dan gecti.
Onlarla da aylardır görüşmüyordum.
Bebeği görmeye gelmişlerdi nerdeyse 1 ay sonra.
Bugun resmi olarak 3. Günüm. Ama babamla temas olalı 8. Günümüz.
Elhamdülillah iyiyiz. Bu arada Aşım da yok.
Hamileyken korktum olmadım.
Büyük kızımın 4. Gün atesi cikti.
Bebek iyi elhamdülillah. inşallah bu şekilde gelmis geçmiştir.
Dikkat etmek tedbir almak çok güzel ama hayatı kendinize zindan etmeyin.
Gelecekse gelip sizi buluyor.
Babama hala nerden geldi bilmiyoruz.

sessiz forumdaşlarımız ne alemdee kızlar arada ses ediiin gün falan var mı aranızdaa
nişanı gelen olur sancısı gelen olur aksiyon verin bizee

@Ozolii @ndeniz38 @Oyoy @espixie @Justjustice F Felicitafuturemom @Alevce7 @Glsahomer @Smgrsn @sterlicya @chery pie @Aponjj @My child (1 mart doğum tarihi almışsın galibaa)
@Birhamisss @melike222 @vogozo @oznurozlem @Musmutluysamnapimmm U Umtgzldr
Merhabalar ben 17 Şubatta doum yaptım. Önümüzdeki salı 40 ımız çıkacak inşAllah :)

Arkadaşlar merhaba, doğumuma 4 gün var ve 1 haftadır boyun ağrım var, ilaç da kullanamıyormuşuz hamileyken:( önerilerinize ihtiyacım var başına gelen olduysa, geçmiyor bir türlü sinirlerim çok bozuldu artık :(

Back
X