Canım benim bebek sarılık olunca mama versi dr sadece 1 gün kullandırttı mamayı ve o gün de 3 defa meme veriyosan arkasından 1 defa mama dedi. Sonra bebek kilo almıştı, bunu mama yapmamıştır, anne memesi kilo aldırıyor iyi dedi.
Bir de dedi ki daha mama verme, sütün varsa bebegi emzirdikten sonra sütünü sağ, sarılık için doymazsa kendi sütünü takviye gibi mama olarak kullan dedi.
Eldiven, sapka takmak gerekiyor mu? Ben de hiç takmadım.
Gecmiş olsun canım, covidin hızlıca gecer umarım.
Canım senin dogum ve benimki benziyor, gecmiş olsun. Bebek tam inmeyince bol ıkınmalı ve zorlu.
Sana kaka olayını sorucam her kaka yapan bebek yemiyor degil mi? Bizimki de dogduktan sonra yapmış sanırım, eşim görmüş. Yeseydi söylerlerdi diyorum. Önemli bişey çünkü.
Depend yüzyılın icadı, ben hala kullanıyorum evde, dısarıda, sadece kanama degil, normal dogumda bazen idrar kacagı da olabiliyor bir süre
Doguma kadar aynı sizin gibi korunduk, eşim covid oldu bana gecmedi hatta, ama hastane ve devamında eskiye döndük. Ucu bucağı da yok bu işin, ne zamana kadar önlem alabiliriz dedik. Bir de bebek hastanede sürekli risk altında zaten sarılık nedeniyle full hastanedeyiz. Oradan kapması daha olası geliyor.
Okul da riskli tabii yine sizin kararınız.