• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar, bebeğin kakası kokmaya başladı 2 gündür. Renginde problem yok. Ben rezene çayı içiyorum, bebeğe de nurse harvey gaz damlası veriyoruz. acaba onlar mı etkiledi bapırsaklarını da bu kadar kokuyor?
Bzimkinin de bı anda kokmaya başlamıştı 😬artık poposunu koklayıp çok az da olsa kaka yaptığını anlıyorum .

Kızlar bişey soracağım doğum yaptığınız hastane sizi de bir aylıkken çocuk cerrahi kontrolüne çağırdı mı? Yani bu rutin bişey mi herkes gidiyor mu merak ettim

Kızım emzik almıyor Philips aventi kesin alır mı sizce.. onu kabul etmeyen çocuk yok diyolar kesin alır derseniz sipariş verecem boşa para vermek istemiyorum 😁

Kızım emzik almıyor Philips aventi kesin alır mı sizce.. onu kabul etmeyen çocuk yok diyolar kesin alır derseniz sipariş verecem boşa para vermek istemiyorum 😁
Şans işi..kızım aventi almsiti.oglum tiksiniyor. Bibs mi ne ondan aldım bide.onu da tutmadı. Emzik sevmediğine kanaat getirdim.yaotigim masrafla kaldım 😬

Aynı Uraz da asla sevmiyor önceleri emzirmeden değiştirirdim sonra emzirip değiltirdim bu sefer kendini kasmaktan kusuyo
10 dk emzirip öyle değiştiriyorum sonra emzirmeye devam ediyorum daha az çığlık atıyo en azından 😂
Ben de aynen böyle yapıyorum. Yoksa alt açmaktan hiç hoşlanmıyor. Bir de pütür pütür kakası tane olması ne anlama geliyor acaba? Bazen yeşil bazem sapsarı ben çok irdelemedim ama bi merak ettim şimdi.
Kizlar bugün 16 günlük olduk çok şükür..bebeğim bakarken gözlerini birleştiriyor şasi bakıyor yani her zamn değil ama çoğu zamn öyle bakıyor.. yenidoğan da normal yazıyor nette ama çok taktım kafaya ya bişey varsa gözlerinde😔sizin bebislerdede oluyormu kayma
Benim de şaşı bakıyor arada ama daha bakışları toparlayamıyor normaldir diye düşünüyorum. Bizim de bebiş 8 günlük oldu. Bugün göbeği düştü. Yıkayacağız bakalım. Annem yanımda diye kolaylaştı işim baya aynı dili konuşamadığımız için bebişle biraz zaman verdik kendimize. Ben de evin her odasında yattım. Bebeğim nerede huzursuz nasıl yatacak diye diye dolandım. Dikişlerim de vardı malum hala çok ağrım var kalçamda siyatik gibi bir kadın doğumcum ortopediye git dedi bekliyorum randevumu. Bebeğim kilo alıyor sarılığı da fena değil emzirmesi de ne zaman isterse veriyorum ya. Geceleri mutlaka 2 saatte bir veriyorum ama gün içinde ona bıraktım. Böyle deneye yanıla ilerliyoruz.
Bir tek serum fizyolojik aldım hırıltısı var biraz. Bakalım onu da çözersek.

Pazartesi günü annem geldi, dedi ki bu çocuk sıcak. Bir ölçtük vücudunu 38.1 çıktı ateşi, başı 36’larda vücut 37-38 değişiyor. zaten randevumuz vardı ama hastaneye nasıl gittim bilmiyorum. Doktor dedi ki “giyinik olduğu ve seni emdiği iÇin vücut ısısı yüksek çıkar. Bebeği hep iki kaşının ortasından ölç.” gerçekten de yavrumun kaş arası 36 dereceydi.
Ateş ölçerken kucağından indirdikten sonra bir süre bekleyip ölç canım ben öyle yapıyorum bizim vücut ısımızla beraber bebeklerinde ısısı artıyor emmek onlar için bir aktivite enerji harcıyorlar o da ısıyı artırır 😊
Kızlar bişey soracağım doğum yaptığınız hastane sizi de bir aylıkken çocuk cerrahi kontrolüne çağırdı mı? Yani bu rutin bişey mi herkes gidiyor mu merak ettim
1 aylık kontrolleri oluyor kilosu boyu baş çevresi vs bakıyorlar bide kalça usg var

Güzel ve uykusuz annelerim merhaba ☀️ uzun zamandır yoktum ama takipteyim umarım hepiniz ve bebişler iyisinizdir.Bi sorum olacak sizlere bi tek benim kızım mı böyle merak ediyorum ve delirmek üzereyim kızımı uyutuyorum yatağına yatırınca geri uyanıyor kucağıma alıyorum tekrar dalıyor beşiğine koyuyorum tekrar uyanıyor 🤷‍♀️Bütün gün böyle geçiyor bırakın yemek yemek tuvalete bile gidemiyorum 4 ve 2 yaşında çocuklarım var onlara yetişemiyorum acıktık diyorlar ama ben uyutup da bırakamıyorum ki minigi😔bırakınca uyanıyor bi tek bizmi böyleyiz

Güzel ve uykusuz annelerim merhaba ☀️ uzun zamandır yoktum ama takipteyim umarım hepiniz ve bebişler iyisinizdir.Bi sorum olacak sizlere bi tek benim kızım mı böyle merak ediyorum ve delirmek üzereyim kızımı uyutuyorum yatağına yatırınca geri uyanıyor kucağıma alıyorum tekrar dalıyor beşiğine koyuyorum tekrar uyanıyor 🤷‍♀️Bütün gün böyle geçiyor bırakın yemek yemek tuvalete bile gidemiyorum 4 ve 2 yaşında çocuklarım var onlara yetişemiyorum acıktık diyorlar ama ben uyutup da bırakamıyorum ki minigi😔bırakınca uyanıyor bi tek bizmi böyleyiz
Hepimiz öyleyiz.
Mecburen ağlıyor diğer kızımla ilgilenince.

Bizde öyleyiz canım ne tuvalete ne yemeğe kalkamıyorum bizim kokumuzda rahat ediyorlar. Ben uyuyunca hemen yatağına almıyorum bi 20 dk kalıyor öyle derin uyuyor sonra alıyorum o zaman uyanmıyoe

Bizde öyleyiz canım ne tuvalete ne yemeğe kalkamıyorum bizim kokumuzda rahat ediyorlar. Ben uyuyunca hemen yatağına almıyorum bi 20 dk kalıyor öyle derin uyuyor sonra alıyorum o zaman uyanmıyoe
Bende deneyeyim ben uyur uyumaz alıyorum 20 dk kadar bekleyeyim bakalım işe yarar umarım

Bizim kız da öyle ben bikaç gündür farklı bi taktik deniyorum yatağına koyduğumda beyaz gürültü açıyorum o şekilde başta bi uyanır gibi oluyor ama sonra derin uykuya geçişi daha rahat oluyor bir dene istersen

Bizim kız da öyle ben bikaç gündür farklı bi taktik deniyorum yatağına koyduğumda beyaz gürültü açıyorum o şekilde başta bi uyanır gibi oluyor ama sonra derin uykuya geçişi daha rahat oluyor bir dene istersen
Elektrik süpürgesi sesiyle uyuyor 😂😂 komşu şikayete gelir yakında 😅 benim süpürge baya gürültü yapıyor çünkü

Kızlar bizim miniklere ne zaman etkinlik yapmamız gerekiyor. gündüzleri nasıl geçiyor sizin. çiş kaka meme uyku döngüsüylemi .deneyimli annelerimiz bu dönemde böyle mi oluyorlar

Kızlar bizim miniklere ne zaman etkinlik yapmamız gerekiyor. gündüzleri nasıl geçiyor sizin. çiş kaka meme uyku döngüsüylemi .deneyimli annelerimiz bu dönemde böyle mi oluyorlar
Ben karın üstü egzersizleri yaptırıyorum.Hem kasları çalışıyor hem de gazına iyi geliyor.

şuanda hem ona hem kendine yapacağın en büyük etkinlik ağlamadığı zamanlarda bırakıp işini görmek😄
yerde karın üstü yatırıyorum durduğu kadar. sert zemin olması önemli :)

Back
X