- 2 Ocak 2021
- 1.409
- 2.182
- 83
- 40
Seninki de meme emerken aglıyor degil mi? Peki öksürük oluyor mu sende?Biz de bugün hırıltısı var diye doktora gittik. burundanmış hırıltısı Çok şükür Ciğerlerden değilmiş. Bebem 400 gram almış 9 günde, son 5 günü sadece anne sütüyle beslendi bu arada. Mamaya gerek yok dedi. Zaten dediğim gibi son 5 gündür 1 kaşık mama vermedik, ondan önceki 4 günde de günde 1’er kez vermiştik. bu Kadar ağlaması sızlanması gazdan dedi doktor. Yapacak bi şey yok maalesef, nurse harveys biogaia devam. Bazı çocuklar 3 aya kadar böyle devam ediyormuş.
Ne güzel arastırmışın, bu ip gibi gelen fışkırarak su gibi süt demek ki, emerken öksürüyor, aglıyor ben bu su gibi tazyikli şeyi görünce fazla mı geliyor dedim ama dogal demek ki, o zaman gazdan belki bu kadar kriz, öksürme neden oluyor acaba?İlk emdiginde su gibi süt gelir bu vücudunun su ihtiyacını karşılar sonrasında süt gelir bu karnını doyurur en son da bebek bi emip bi durur onda ise duygu alır annedenYani biz üzgünsek mutluysak bunu hissediyorlar çok araştırma yaptım bu 3.bebegim ordan biliyorum.Gaz damlasını her gün düzenli olarak veriyorum ben benim kızımda bazen emerken ağlıyor gazını çıkartıp tekrar emziriyorum
Aynen dediğin gibi kısır döngü, o kadar yorucu ki. Bugün çok yoruldum, çocuk ememiyor resmen aglama, öksürme. Acaba sagıp biberona mı gecsem dedim. Emzirmek de daha faydalıdır tabii, böyle de emiyor mu, emmiyor mu belli değilBen bekliyorum artık zaten en fazla 4 saat uyuyo acıkınca uyanıyo gündüzleri hep memede zaten uyumuyo
Aslında sağarken fark ettim bi süre sonra tekrar gelmeye başlıyo ama o süt gelene kadar çekmiyo bazen meme değiştiriyorum diğerinde de gelmiyo ağlıyo o zaman veriyorum mamayı
Doktorlar öyle diyor gazdan emiyo ama anne sütüde gaz yapıyor kısır döngü bağırsakları gelişene kadar öyle devam malesef gaz yapıyo diye anne sütünü bırakmayın o zaman daha fena olur diyolar. Ben bırakmayı denicem gaz ilacını bakalım ne olucak 1 aydır kullanıyorum
İlk zamanlar öyle canım her bebeğin uyandırma macerası farklı biz ayaklarını gıdıklardık üstünü soyardık aklımıza gelen her şeyi denerdik bazen baya uğraşırdık