- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.101
- 598
Allahım keşke benimki o kadar uyusa da ben de uyusamGündüz uykumuz fena o yuzden yorulup bayıldı muhtemelen diyodum.Belki de artık duzeliyodur.Insallah yani.Cunku geçen hafta delirtti bizi geçe gündüz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım keşke benimki o kadar uyusa da ben de uyusamGündüz uykumuz fena o yuzden yorulup bayıldı muhtemelen diyodum.Belki de artık duzeliyodur.Insallah yani.Cunku geçen hafta delirtti bizi geçe gündüz.
Sonda tahrişi bendede var hala geçmedi daha doktorada kontrole gidemedim sen gittin mi yapilabilecek birsey var mı acabaAy evet, bebekle birlikte olmak beni çok gerdi. yavrucak uyuyor olsa da bir birey sonuçta. Sanki ayıpmış gibi hissettim. Bir de işte sonda tahrişi geçmedi bende. O beni çıldırtıyor.
Ben 6 tane alıyorumDoktora gidin bence bir gösterin yıka sık sık ama yikama ile ilgili değildir zaten dökmüş baby kıyamam
Senin 70 küsur gün olmuş ya demek ki gece uykuları başlamış benin henüz başlamadı 12 de uyuttum uyumamış ben bayılmışım resmen eşim gece 2 ye kadar pis pis yapip uyutmus 4 gibi uyan kaka vs emzir sonra 6 gibi derken 8 anliycagin ben hala aynı
Solgar bugün geliyor banada ama 6 tane 4 tane içmem yani öyleymiş sen kaç tane içiyorsun
Ben diyorum sabah aksam 1 er
Yok ya geçti o zamnlar artık seninki bnmkinden de büyük .iki ayı geçmiş hiç elleme senKorktum bende şekeri falan düşer diye.Ne biliyim öyle der ya büyükler.
Gittim devlette, muayene etti bi şey yok demeye getirdi, piyeloseptyl verdiler sonra üromisin verdiler ama geçmedi. İdrarımda bi problem olmamasına rağmen idrar yolları için ilaç verip durdular.Sonda tahrişi bendede var hala geçmedi daha doktorada kontrole gidemedim sen gittin mi yapilabilecek birsey var mı acaba
Bende sutu kesınce yumurtaya abandım her gun 2 yumurta yıyorum onuda bı kaç gun kesıp deneyeyım bakalım sabahları cok oluyo aksama dogru sakınlesıyo da bılmıyorm doktor ne dıcek bakalımBnmkinin bı ara buna benzer olmuştu ama bu kadar çok değildi .dediğin gbi kulak arkası ensesinde falan da vardı .ben o ara yumurta çok yiyordum bı de helva onları kestim geçti .seninki biraz fazla bncede bı doktora gidin
Benim kiziminda var dün sağlık ocağına götürdüm bebeklerde oluyor sıklıkla merak etme bebeğe sıkıntı vermez dedi sık banyo yaptir dedi bide ben gül suyuyla silince geçer diye okumuştum bı yerde. Akşam sildim pamuğa döküp iyi geldi baya geçti söndü elhamdülillah bi dene istersenBılmıyorum yaaa alerjıden dolayımı sıcakmı doktorada gıdemedık daha bı kaç gunde cok hızlı arttı yedıklerımde hep aynı seyler yuzunde cok yokkulak arkası cok fazla bıde bazen dahada azıyo sonra gecıyo fılan anlamadım bende gecer ınsallah yuzune bakınca uzuluyorm![]()
1hafta öncesine kadar gece 1saat bile dalarak uyumuyordu.Bu hafta da gündüz 1gun içinde toplam 1saat bile uyku zor uyudu.Ama tabi bi de oğlum var o da hasta olunca yine uyuyamiyorum ben.☹Allahım keşke benimki o kadar uyusa da ben de uyusam![]()
Aksam kuduruk gibi emince tüm depo dolmuş yavrumun diye düşündüm bendeYok ya geçti o zamnlar artık seninki bnmkinden de büyük .iki ayı geçmiş hiç elleme sen![]()
Canım yumurta yeme bnce de azdiriyor .kızımda da egzama vardı bnm onda da yumurtayi bn yiyince veya ona yedirince aziyordu egzamasıBende sutu kesınce yumurtaya abandım her gun 2 yumurta yıyorum onuda bı kaç gun kesıp deneyeyım bakalım sabahları cok oluyo aksama dogru sakınlesıyo da bılmıyorm doktor ne dıcek bakalım
Cok saol canım Gül suyunu bır deneyeyım bakalım bugun dolaptakı soguk kendı sutumle sıldım bıraz bekleyıp ılık kaynamış suyla sıldım ve kuruladm resmen gectı mınnacık noktalar kaldı ınsallah tekrardan azmazBenim kiziminda var dün sağlık ocağına götürdüm bebeklerde oluyor sıklıkla merak etme bebeğe sıkıntı vermez dedi sık banyo yaptir dedi bide ben gül suyuyla silince geçer diye okumuştum bı yerde. Akşam sildim pamuğa döküp iyi geldi baya geçti söndü elhamdülillah bi dene istersen
Yumurtada alerjık zaten onuda 2 gun keseyım bellı eder zaten cok saol canımCanım yumurta yeme bnce de azdiriyor .kızımda da egzama vardı bnm onda da yumurtayi bn yiyince veya ona yedirince aziyordu egzaması
Kızlar sizin eşiniz ne kadar yardimci oluyor? Benim esim yardimci olmaya calisiyor ama beklediğimin cok cok altinda kaldi performansi. O uykusuzluga benden cok daha dayaniklidir bebegin emme donemleri geçince gece daha cok o bakar filan diyorduk bebek doğmadan once. Ama simdi durumlar hic de oyle olmadi. Kac saattir uyumadim bilmiyorum bile esim aksam isten gelince ben biraz dinlenirim dedim butun gun aksam olsun 1 saat dinleneyim dedim yine olmadı kolik sancilar tuttu bebek hic susmadi simdi de esim yatti uyuyor sabaha kadar da uyumak istiyor her gun. Ise gidiyor hakli ama bu evde bi bebek var. Gozlerim sisti uykusuzluktan suan bebek uyuyor ama ben ağlıyorum hic boyle beklemiyordum destegi cok az. Gidip yatip uyumasi cok koydu bana böyle olur mu ya
Canım bizim haftalarda 4 saatte uyanmazsa emzir diyorlar ama senin haftayı bilmiyorumKızlar dün gece ilk defa kızım 12bucuk gibi uyudu.6ya kadar uyanmadi sabah.Hic ağlamadı bile.Sarilik da geçti tamamen.O yüzden uyuyo desem değil ama.Tabi bende uyuyakalmışım.Bu kadarı normal mi ya?
Benimkinde de var canım, biraz daha hafifi. Doktor alerji teshisi için erken dedi, mukuslu kaka var mı diye sordu.Bende sutu kesınce yumurtaya abandım her gun 2 yumurta yıyorum onuda bı kaç gun kesıp deneyeyım bakalım sabahları cok oluyo aksama dogru sakınlesıyo da bılmıyorm doktor ne dıcek bakalım
Benım yeşil ve mukuslu kakada vardı 20 gundur sut urunu tuketmeyınce mukus gıttı kaka sarıya dondu gercekten kasta ve kulak arkasında bızdede egzama var mustelanın dedıgın kremını bılıyorm galıba egzamalı cıltlere ozel oglumdada bebekken egzama vardı onu kullandık bayagı cok ıyıydı olmadı bır daha alırım şuan fotograftakı gıbı degıl mesala bır anda kızarıyo gecıyoCanım bizim haftalarda 4 saatte uyanmazsa emzir diyorlar ama senin haftayı bilmiyorum
Benimkinde de var canım, biraz daha hafifi. Doktor alerji teshisi için erken dedi, mukuslu kaka var mı diye sordu.
2 tane krem verdi. Birini çok ince sürün dikkatli sürün vs diyince aldım ama kullanmaya cesaret edemedim, bir de mustelanın kremini verdi. Onu kullanıyorum günde 2 defa, iyi geldi. Atarım sana kremleri.Gül suyunu da söyledi. Gecmezse sonraki ay alerjiye gönderecek, bizim kaşlarda egzama da var. Sende var mı?
Alerjidir diye güya süt ürünü, çikolata tüketmiycrm. Bir gün yemiyorum, bir gğn yiyorum. Kahvaltıyı sadece zeytinle yaptım bugğn, çok zor dikkat etmek, ne yicezumarım alerji degildir.
ay benimki hep öyle. çok nadir derin uyuyacak da 2.5 saat sonra filan emecek… koala gibi mememde tüm gün. Bugün hastaneye gitmişken emzirme ebesiyle görüştüm, bırak memende kalsın hiç ayırma, bağınız oluşsun istediği kadar emsin, sen karar verme o karar versin dedi. Çok haklı, şimdi emmeyecek de bu kadar yoğun ne zaman emecekBenim bebeğim çok sık beslenmeye başladı bu normal mi ben de onu merak ediyorum. Yani 2,5-3 saatte 1 yerdi. Şimdi neredeyse 1-1,5 saate bir yiyor ve normalden fazla miktarda. Kıza süt yetiştiremiyorum.
Bir iş yapayım diye gözüne bakarsam uyumuyor aha şimdi uyanır diye beklersem en az 3 saat uyuyorBizim oğlan yedi buçukta uyandı .emzirdim uyuttum bnde uyuyayım diyorum ama ne mümkün dokuz bucuga kdr elli kere kalktı .artık uyanalim madem dedim emzirdim uyudu .kalkar şimdi uyumaya çalışmayayim diyorum kalkmadı şaka gbiBnde öyle hmn uyukuya falan bı insan değilim mecbur kalktım artık yarım yamalak uykuyla
BilemedimKizlar bzimki emziği sürekli dusuruyordu ağzından bu avent ultra Air aldım az önce verdim daha iyi tuttu ama alt dudağının çeneye yakın yerini kizartmis biraz .acaba emzik değiştiği için eski emzik tutusuna gire mi tutuyorda kızardı .alışınca geçer mi .szinkilerde de oldu mu
Aynen avent bizimkini de kızartmadi.Kizlar bzimki emziği sürekli dusuruyordu ağzından bu avent ultra Air aldım az önce verdim daha iyi tuttu ama alt dudağının çeneye yakın yerini kizartmis biraz .acaba emzik değiştiği için eski emzik tutusuna gire mi tutuyorda kızardı .alışınca geçer mi .szinkilerde de oldu mu