• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar, sezaryen doğum yapıp ilişki deneyen var mı? Yahu 1,5 ay oldu. Denedim ama vajinada ağrı hissediyorum nedense. Doktor randevuma da daha var. Benzer durumu yaşayan var mı?
Ağrı gibi değil ama acıyor ya 2 kere denedik sıfır zevk acı da geçmedi çiş yapamadım valla peşine

Sut parası 316 dogum yardimi 300 müş ilk bebek diye. E devlette basvurum onaylanmis gorunce aradim 144 u, 30 nisanda onaylanmis 30 mayis ve sonrası pttden alabilirsiniz dedi. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı na başvurmuştu esim sanirim onun için
E devletten nasıl yaptınız başvuruyu acaba

Ağrı gibi değil ama acıyor ya 2 kere denedik sıfır zevk acı da geçmedi çiş yapamadım valla peşine

E devletten nasıl yaptınız başvuruyu acaba

Annelerin günümüz kutlu olsun canım kızlarr

Anneler günümüz kutlu olsun 🥰🥰
Valla kızlar vajinal acı ve kesik yer civarı hassas sanki ama dikiş vs kalmadı kadın doğumluk bir durum yok belki ama hala hassasiyet var bence normal doğum yapanda aynı olur mu bilemedim

Anneler gününüz kutlu olsun 🌈 ilk defa anne olanlar taze duygular

Kızlar tam duzeliyo derken bizim cimcime 2gundur aksam sürekli ağlıyor.Uyutmak işkence oldu.Bu bebisler ne zaman düzelicek ya??

Kızlar doktor birkaç aşı söyledi ücretli hangilerini yaptıracaksanız yada yaptırdınız bilgi verir misiniz bayada tutuyor fiyat olarak kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_20220508_184927.webp
    IMG_20220508_184927.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba arkadaşlar ben nisan annesiyim sanırım mart annelerinden bebegi covid olan varmış. Bana ulasabilir mi lutfen 🙏🏻 Bebeğim su an yogun bakimda 20 günlük covid pozitif sormak istediklerim var

Kızlar doktor birkaç aşı söyledi ücretli hangilerini yaptıracaksanız yada yaptırdınız bilgi verir misiniz bayada tutuyor fiyat olarak kafam karıştı
Biz 15 mayısta rota aşısını yaptıracağız. Menenjit aşısını da yaptıracağız ama hangisini yaptırsak karar veremedik. Bence bu aşılar çok önemli mutlaka yaptırmak lazım. Misal benim dayım küçükken menenjit geçirmiş ve maalesef şu an zihinsel engelli😪

Ben rotayı yaptırdım, yarın da menenjiti yaptiricam. Hem asya hem de Avrupa'yı yaptırın diyorlar.

Biz 15 mayısta rota aşısını yaptıracağız. Menenjit aşısını da yaptıracağız ama hangisini yaptırsak karar veremedik. Bence bu aşılar çok önemli mutlaka yaptırmak lazım. Misal benim dayım küçükken menenjit geçirmiş ve maalesef şu an zihinsel engelli😪

Ben rotayı yaptırdım, yarın da menenjiti yaptiricam. Hem asya hem de Avrupa'yı yaptırın diyorlar.
Hepiniz yaptırıyor mu bende sorayım dedim artık ysptircaz gibi duruyor.keske devlet karsilasa bunları herkes nasıl yaptıracak

Benim ebem rota için cok gerekli bir aşı değil diyor. Anne sütü alan bebeklere ve evde küçük kardeş yoksa yapılmaya bilir de dedi.
Ama ben covid 19 aşısı dışında diğer aşıları yaptıracağım inşallah.
Aşı için cok acele etmemek lazım.
Biz biraz daha erteledik. 3 aylik olsun Bağışıklık sistemi daha güçlü olsun diye.
İlk asimiz haziran sonu inşallah.

Ben ücretli aşılar konusunda doktor ne derse ilk çocuğumda yaptırdım
Çok şükür hiç keşkem olmadı
Yine yaptıracağım aşıları. Ücretli aşılar evet bütçeyi yoruyor ama sonrasında bir sıkıntı olup da üzülmemek için yaptırmak gerek diye düşünüyorum. Mesela bir arkadaş demiş burda sağlık ocağında ebesi rota aşısına gerek yok diye. Bir sağlık görevlisinin de bu fikri beyan etmesine anlam veremiyorum
Dünyada ölümle sonuçlanan o kadar kanlı ishal vakası varken nasıl bu sorumluluğu alır bir hemşire enteresan durum.
Allah hepimize maddi manevi güç versin. Bebişlerimize de sıhhatli uzun ömürler 💐🙏

Bize ücretli bir tek rotayı söylediler. 30 öayısta aşklarımız var, onu da o zaman yaptırıcaz

Kızlar bugün doktora gittim kontrole. Bana gynomax lx fitil ve estriol krem verdi. Fitili koydum bu akşam. Dehşet bir yanma yaptı, onun acısına uyandım. Kalktım yıkadım genital bölgeyi. hala yanıyorum cayır cayır. daha önce kullanmıştım hiç böyle olmamıştı. Neden şimdi böyle oldu ki? Ayrıca sondadan sonra yanmalarım geçmedi. İltihap olmamasına rağmen İdraR yolu iltihabı ilaçları içiyorum, doktorlar ısrarla bu ilaçları veriyor ama geçmiyor yani yanmam. Ne yapayım, önerisi olan var mı? Sanki şu an acı biber sürmüşüm gibi oraya 🥴

bir de fitilin prospektüsünde emzirirken kullanmayın, 3 gün emzirmeye ara verin filan diyor ya. Az evvel okudum yanmam olunca Ama çocuğu da emzirdim bu arada. 3 gece kullanmalık fitil. Bunu okudum, asla kullanmam kalan 2 gece.

Back
X