• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar size bir sorum olacak ben 3 Mart'ta doğum yaptım ama hala emerken kızım ağrıyor zaten bir tanesi yarık emdikten sonra da koltuk altıma ve sırtına Ağrı giriyor kürek kemiği mi özellikle size de böyle bir durum yaşayan var mı
Ben dün fizik tedaviye gittim, mr çekildi sırtımdan. omuriliğimde sinir sıkışmaya başladı doğumdan sonra. Yanan Kas ağrılarımdan bahsetmiyorum bile

Atak haftası olduğunu nerden öğreniyorsunuz. Bizim günlerimiz yakın bizde mi atak haftasindayiz acaba. Bu ara gündüz kesik kesiği geçtim hiç uyumuyir .10 dk uyuyup saatlerce ayakta kalıyor .bugün sabah dokuzdan on bucuga kadar toplasan 2 saat uyumamistir .bu uykular arasında en uzun uykusu yarım saat anca o da fön makinesi sesiyke uyudu
Harika haftalar uygulaması var ben onu indirmiştim ama netten de harika haftalar deyince doğması gereken tarihi yazarak bakılıyor

Bulgur pilavı kimyon at pişmeye yakın da..
Humana stil tea iç
Solgar brewers vitamin
Birde kafandan kesildi vs onları çıkar emzirme full devam ne kadar isterse ver emmezse sağ
Birde bir göğüsten emerken diğerine mochi tak
Sütü az olan kesilmesinin önüne geçen biriyim bende

Stres full etki anne sütüne döndüm baya oluyor k valide arıyor oğlum bebek niye ağlıyor mama verin yahu sanane..bir tane iyi birşey yapsa üstüne beni sinir ediyor boyle sus yerinde evinde dur birak insanları çift zırt arama sık konuşunca ne oluyor ovuntu muttelasi ay içimde sinirden büyüdü iki gündür de azaldı kafama takmasam süt fışkırıyordu
En sinir olduğum da kızının bebeğiyle benimkini kiyas yapması hiç doğru değil
Bende eşimi taktım yeni doggum yapmışım adam ilgisiz eve gelmiyor falan stres üzüntü bu hale getrdi mama veriom günde 120 CC mama icirdigimden beri düzenli kakasını yapıp ve uysallasti.bugun göğsünü emmesi çok sagiyorum die süt kalmio o da emmek isteyince olmadığını anlayınca kızıl aglio bı baktım akşama doğru emmesi hiç beni şimdi en son 3 saat önce sagdim biraz gogsum dlnlensln dedlm blraz biriksin süt ne zaman sağdan az çıkıp..sence doğru mu yaptıklarım.bide bir gogsumu emerken diğerine ne takım anlamadim

Bazen cok guzel alıyor ki şu an acısız mesela. Bazen de resmen canımdan can gidiyor emerken...
evet benimde öyle. sanki dişi var gibi. bide bugün 1saatte bir emmek istedi. sanki süt yok gibi. ağzında süt göremiyorum.emiyo bir süre sonra ağlıyo sonrada boğazına süt kaçıyor boğulcak gibi oluyor. sonra gifiyorum mutfağa aspiratörü açouorum sakinleşimce emince ağzında süt görüyorum. atak haftasımı oluyor bu

evet benimde öyle. sanki dişi var gibi. bide bugün 1saatte bir emmek istedi. sanki süt yok gibi. ağzında süt göremiyorum.emiyo bir süre sonra ağlıyo sonrada boğazına süt kaçıyor boğulcak gibi oluyor. sonra gifiyorum mutfağa aspiratörü açouorum sakinleşimce emince ağzında süt görüyorum. atak haftasımı oluyor bu
Benimki de öyleydi devamlı emmekten göğüsler dolacak zaman bulamıyor anca doluyor heralde 🙄

Kizlar iki saatte bir sagiyorum makine ile normalde Kraft solo ile ama hep 20 CC cikio hiç cogalmio iki gün oldu akşam üzeri en son 6 da şahsım gogsum biraz dinlensin dedim gece 11 de sagdim arada 5 saat var şimdi sagmam bitti yine 20 CC göğsüme ekliyorum bı sertlik var çekip makine ama yumusamiyor ben mi uanlis yapıyorum bilgisi olan var mi

Benimki de bır haftadır falan memeyle savaş halinde .daha doğrusu emzirme pozisyonu na geçtiğimiz an basıyor çığlığı. Anca fön makinesi sesi falan açıyorum öyle emiyor .gündüz uykusu desen bı on gündür falan yok denecek kadar az . Çok takip etmem bu atak haftalarini falan ama merak edip hesapladım az önce internetten. 12 gündür atak haftasında gözüküyor .son iki gün diyor .inşallah öyledir 😅gerçektende iki hafta önce mis gbi yatiyordu çocuk

Kaç gün erken doğdu? Ona göre şu anki günden çıkarıp 7ye bolun. Beklenene göre haftasını bulmak lazım.

Şuraya, 23.15’te uyuyan bebesinin 03.45’te kalkmasından dolayı mutluluktan ağlayan bir Alsem çizelim :KK53:
Alsem uyandırmak gerekiyor mu?
Benim kızım 12 gibi uyuyor geç uyuduğu için de uzun uyuyor 4 gibi emmek için uyanıyor artık gece uykusuna alışsın diye uyandirmiyorum ama doğru mu yapıyorum emzirmem gerekiyor mu

Benimki de bır haftadır falan memeyle savaş halinde .daha doğrusu emzirme pozisyonu na geçtiğimiz an basıyor çığlığı. Anca fön makinesi sesi falan açıyorum öyle emiyor .gündüz uykusu desen bı on gündür falan yok denecek kadar az . Çok takip etmem bu atak haftalarini falan ama merak edip hesapladım az önce internetten. 12 gündür atak haftasında gözüküyor .son iki gün diyor .inşallah öyledir 😅gerçektende iki hafta önce mis gbi yatiyordu çocuk
Aynen canım benimde memeye gelince bağırıyor ayakta emzirme yöntemiyle baş ediyorum sonra oturuyorum
Harika haftalar kitabında yazıyor bende okuyorum normal

Benim kızım 12 gibi uyuyor geç uyuduğu için de uzun uyuyor 4 gibi emmek için uyanıyor artık gece uykusuna alışsın diye uyandirmiyorum ama doğru mu yapıyorum emzirmem gerekiyor mu
Benimde öyle 12 de yatıyoruz 4 de sonra sabah 8 öyle gidiyor

İlk ay uyandırıyordum 2 saatte bir emzir dediği için doktor. Sonra 1 aylık kontrolünde başka bir doktora götürdüm. O da “uyandırma çocuğu artık, açılan çocuk uyanır” dedi. O gün bugündür uyandırmıyorum, kendisi kalkıyor acıkınca. İlk zamanlar yine 2 saatte bir kalkıyordu, son birkaç gündür 3 filan uyuyor. Bu gece 3.45 (emzir gaz al uyut yine 4.30 oldu) ve sonra sabah 7’de kalktı.

Back
X