• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhabalar kızlar, oğlum 3 Mart’ta doğdu, 3 aylık oldu. Bebeğinizi uyutunca yanında duruyorsunuz değil mi? Ya da ne yapıyorsunuz? Ben katiyen ayrılamıyorum yanından, sürekli uyanan bi bebek değil aslında ama tahmin efendicem bişey olur diye tedirgin oluyorum. Durum böyle olunca, uyanıkken zaten yapışığız uyurken de başındayım sürekli ne kendime bakabiliyom ne de eve. Sizlerde durumlar nasıl? Çok takip edemedim daha önce bu konu geçti mi bilemiyorum.
Yoo kalkiyorum, işimi yapıyorum, ya da ben de uyuyorum. Basında beklersen hiçbir şey yapamazsın.

Merhabalar kızlar, oğlum 3 Mart’ta doğdu, 3 aylık oldu. Bebeğinizi uyutunca yanında duruyorsunuz değil mi? Ya da ne yapıyorsunuz? Ben katiyen ayrılamıyorum yanından, sürekli uyanan bi bebek değil aslında ama tahmin efendicem bişey olur diye tedirgin oluyorum. Durum böyle olunca, uyanıkken zaten yapışığız uyurken de başındayım sürekli ne kendime bakabiliyom ne de eve. Sizlerde durumlar nasıl? Çok takip edemedim daha önce bu konu geçti mi bilemiyorum.
Bende 2 Mart'ta doğum yaptım
Elektrik süpürgesi yerleri sil banyo temizle yemek ama pratik tarz şeyler çamaşır at yıka as katla evi toparla toz al hepsini yapıyorum bir cam kapı dolap silmem yani
Kızım uyurken de uyanıkken de yapıyorum ama 10 dk da bir bakıyorum yada yanımda alıyorum ana kucagiyla
Çok yorgun düşüyorum kendime bakmam da duş dis fircalama sadece diyelim

Bizim kızın Gündüz uykusu çok hafif ve çok az ama uyuduğu her an oğluma zaman ayırıyorum.Yemek ve ufak işlerimi de o abiyle oynarken yapıyorum.Ama uyurken hiç basında beklemedim tabi sürekli kontrol ediyorum.Su sıralar oyun halısı kurtarıcım oldu.

Kızlar saç boyatan var mı?Artık baya rahatsız etmeye başladı.Ama emzirme konusu düşündürüyor beni?

Yazin tshirt giydirirken icine atlet tarzi zibin mi giydirmeli, yoksa sadece tshirt giydirsek usurler mi acaba?
Ben evde sadece bezin üstüne çıtçıtlı zıbın giydiriyirum dısari cikarken de atletsiz tulum giydiriyorum izmirdeyiz çok sıcak ya terlerse hasta olur bi de cok giydirince hep agliyor boyle rahat ediyor

Kizlar günaydın,, kızımda meme reddi devam ediyor. Kilo almayacak bu gidişle 🥺 3 ayımız dolmak üzere. 3 aylık bebekler kaç kilo olmalı?

Bizim kızın Gündüz uykusu çok hafif ve çok az ama uyuduğu her an oğluma zaman ayırıyorum.Yemek ve ufak işlerimi de o abiyle oynarken yapıyorum.Ama uyurken hiç basında beklemedim tabi sürekli kontrol ediyorum.Su sıralar oyun halısı kurtarıcım oldu.
Vakit geçirmesine yardımcı oluyor mu bende de var ama daha ilgilenmez diye çıkarmadım

Çıkar gumus, baya ilgileniyorlar
Birşey sorucam sana ev baya sıcak benim sıcak içimizden geçiyor desem yeridir
Yattigimiz odayı yada oturduğumuz odanin camını tam açıyoruz diger odalarında üstten acma kalıyor kalıplar açık kızı ceyranda bıraktım diye kafama taktım
Şimdi odaya giriyorum kapı kapatıyorum
Üstüne muslin ortuyorum gece bir bakıyorum üstü tamamen açık

Birşey sorucam sana ev baya sıcak benim sıcak içimizden geçiyor desem yeridir
Yattigimiz odayı yada oturduğumuz odanin camını tam açıyoruz diger odalarında üstten acma kalıyor kalıplar açık kızı ceyranda bıraktım diye kafama taktım
Şimdi odaya giriyorum kapı kapatıyorum
Üstüne muslin ortuyorum gece bir bakıyorum üstü tamamen açık
Ceyranda kalmasın. Acsin sen geri ört.

Kızlar kızım birseyleri tutup uyumayi seviyor onu kesvettim. Mesala sallarken tsortunu verdim iki eliyle tuttu irkilmeden uykuya daldı. Uyku mendili yada uyku arkadaşımı alsam diyorum.kullanan varmi tavsiyesi olan.

Oyun halısı var hediye geldi ama buyuk minderi var ona yatırıyorum oyincak pusetime asiyorum cok ilgisini cekmiyor. Oyun halisini anneme birakmayı dusunuyirum orda belki kullanılır

Kizlar günaydın,, kızımda meme reddi devam ediyor. Kilo almayacak bu gidişle 🥺 3 ayımız dolmak üzere. 3 aylık bebekler kaç kilo olmalı?
Her bebeğin kilosu boyu 3 aylık farklı olabilir.
Kiyaslama yapmamaya çalışın.
Önemli olan doğum kilosunu dikkate alıp hesap yapmak.
Bebek her ay yaklaşık 600-1000 gram alması gerekiyor.

Vakit geçirmesine yardımcı oluyor mu bende de var ama daha ilgilenmez diye çıkarmadım
Ben kırkı çıktıktan sonra hep oyun halısına bıraktım. İlk zamanlar hiç dikkatini çekmiyordu. Sonra günden güne ilgisini çekmeye başladı ve inanılmaz kurtarıcı bir şey. Oyun halısına bırakıp işlerimi yapabiliyorum.

Kizlar günümüz besle gaz çıkar uyut şeklinde geciyor sürekli sallanmak istiyor bırakınca uyanıyor gerçi sallasamda yarım saati geçmiyor uykusu hiç bişey yapamıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi 🥺bide misafir gelmek istiyor kabul etmemeyi de kendime yakıştıramiyorum... Sizin bebisler gündüzleri uyuyor mu

Kizlar günümüz besle gaz çıkar uyut şeklinde geciyor sürekli sallanmak istiyor bırakınca uyanıyor gerçi sallasamda yarım saati geçmiyor uykusu hiç bişey yapamıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi 🥺bide misafir gelmek istiyor kabul etmemeyi de kendime yakıştıramiyorum... Sizin bebisler gündüzleri uyuyor mu
Benim uyuyor ama sallamam lazim bırakıp gidersem uyanıyor. Sallama aparatı aldım o da olmadı sallarken ellerini tutmam gerekiyor yoksa yuzunu gozunu kaşıyıp uyanıyor. Kundak da yapamiyorum bu sıcakta. ev işi yemek yapmak filan gectim mutfaktan su doldurup gelemiyorum ben, yemek yemek icin firsat bulayım diye saatlerce bekliyorum, wc de oyle. Gece de ayni sekilde cok sık uyanıyor. Gaz sorunu gecsin diye bekliyoruz belki o zaman biraz nefes aliriz. Her bebek boyle degil bazısı daha zor yapcak bisey yok saglikli olsun da uykuya hasretim yaşlandım resmen

Benim uyuyor ama sallamam lazim bırakıp gidersem uyanıyor. Sallama aparatı aldım o da olmadı sallarken ellerini tutmam gerekiyor yoksa yuzunu gozunu kaşıyıp uyanıyor. Kundak da yapamiyorum bu sıcakta. ev işi yemek yapmak filan gectim mutfaktan su doldurup gelemiyorum ben, yemek yemek icin firsat bulayım diye saatlerce bekliyorum, wc de oyle. Gece de ayni sekilde cok sık uyanıyor. Gaz sorunu gecsin diye bekliyoruz belki o zaman biraz nefes aliriz. Her bebek boyle degil bazısı daha zor yapcak bisey yok saglikli olsun da uykuya hasretim yaşlandım resmen
Öyle tabi önce sağlıklı olsunlar da büyüyecekler bı şekilde Allah yardım etsin hepimize.. ama akşamları bitik oluyorum sinirlerimde bozuluyor koca beye catiyorum adam işten gelince neye ugradigini şaşıyor 😅

Back
X