• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar su menenjit aşısı ve rota bizi çok zorladı kızım emme kabiliyeti gitti çocuk bir salaklasti sanki uyku düzeni şaştı ağrıyor sanırım ağlama cumartesi sabahtan bu yana
Menenjit bexsero sanırım ağrı yapan kimler oldu sizler nasılsınız

Benim bebeğimde de var ama yüzünde sadece bugün doktora resimlerini attım bebek egzaması nemlendir geçmezse getir dedi ne kullansak ki nemlendirici
Ben döndüre döndüre bunları kullanıyorum kuzu

Eklentiler

• 16544884023274320389862408567862.webp
    16544884023274320389862408567862.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 101
Geçen hafta yaşadık kakası cıpcıvıktı hiç pütür yoktu 3 dk emip etrafa bakıyodu meme görünce çığlık kıyamet asla kilo da alamadı 2 hafta sabitti kilosu bu hafta iştahı yerine geldi geçici bişey yaşadık heralde sizin de öyledir geçicidir garantiii
o bizde de var memede ağlıyo .tutturana kadar göbeğim çatlıyo.az kilo almış ama boyu uzamış. kakada 4 5 günde yapıyo .uyku ağır basıyo. uyutun beni resmen diyo .eğer uyku almadıysa acıksa bile emmiyo. garip haller

Kizlar bnm kızımda da egzama vardı göz kapaklarında .biz ilk göz doktorlarına gittik göz kapağı olduğu için 3-5 gün kortizonlu krem kullaniyoduk sonra yine tekrar ediyordu . En son cildiyeye gitttik .3 gün sabah akşam kortizonlu krem sürdük .3 gün bitince de dönüşümlü olarak mor hametan ve alta attığım kremi ince bı tabaka halinde sürekli sürdük . Bir ayda tamamen geçmişti . Deli gbi kasiyirdu gözlerini .bölgesel egzamasi olanlar deneyebilir .biz dördüncü ayda anca bulmuştuk çareyi o zaman. Şuan hiçbir sıkıntısı yok .bebeklik egzamalari genelde gecer kalıcı olmaz demişti doktor .gerçekten de geçti. Yalnız ek gıda döneminde yumurtanın sarısı direk azdirmisti.bi de antibiyotik kullandığında aziyordu. Şuan dört yaşında hiçbir şeyi yok. Egzama olanlara yumurta yememelerini tavsiye ederim .

Eklentiler

• IMG_20220606_100553.webp
    IMG_20220606_100553.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20220606_100724.webp
    IMG_20220606_100724.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 79
Kizlar su menenjit aşısı ve rota bizi çok zorladı kızım emme kabiliyeti gitti çocuk bir salaklasti sanki uyku düzeni şaştı ağrıyor sanırım ağlama cumartesi sabahtan bu yana
Menenjit bexsero sanırım ağrı yapan kimler oldu sizler nasılsınız
Biz olduk canım. Doktor bana çok ağır aşılar eve gidince hemen 1 çay kaşığı calpol ver demişti. Ondan mı bilmem hiç sıkıntı yaşamadık. Hatta 2. Ay aşıları daha sıkıntı yapmıştı.

Normalde böyle bsk kuru yerler belli hep bişey olup kudurunca oralar hep kıpkırmızı oluyo kabarıyo
Oyşş göbüşe bak maşşallah. Bizim de aynen böyle renkleri normalde soluk ama sıcaklayinca cok ağlayınca banyo yapinca kizariyor. Bugun alninda cikti mesela kaşlarının icinden sacina kadar dalga dalga kirmizi yuzunun baska yerinde yok çözemedim ben bu işi

Oyşş göbüşe bak maşşallah. Bizim de aynen böyle renkleri normalde soluk ama sıcaklayinca cok ağlayınca banyo yapinca kizariyor. Bugun alninda cikti mesela kaşlarının icinden sacina kadar dalga dalga kirmizi yuzunun baska yerinde yok çözemedim ben bu işi
Of yeminle aynı ya napcaz bunlarla bilmem

Z zahrada Lavi12 Lavi12 kızlar bence sizinkiler alerjiye benziyor. alerji sıcakta azar, soğukta söner. soğuk su falan iyi gelir. konak da alerjiyle birleşmiş olabilir o yüzden fazla görünüyor bana öyle geldi. yerinizde olsam tüm hayvansalları keserim, süt ürünleri yumurta. 2 hafta bunu kestikten sonra (kek poğaça içinde de olmayacak) yavaş yavaş diyeti açarım. tek tek hangisine tepki verdiğini tespit ederim. yumurtayı en sona bırakırım

Kızlar bebekleriniz birşeyleri tutabiliyor mu? İnternette tutar ağzına götürür yazıyor ama benim bebeğim 5 gün sonra 3. Ayını doldurduğu halde tutmuyor. Birde kafasınıda tam olarak tutamıyor. Yerden kaldırıyor sağa sola dönüyor ama ayakta dikken tutamıyor. Birde sürekli yere doğru eğilmeye çalışıyor. Kucağımda dışa dönük tuttuğumda

Kızlar bebekleriniz birşeyleri tutabiliyor mu? İnternette tutar ağzına götürür yazıyor ama benim bebeğim 5 gün sonra 3. Ayını doldurduğu halde tutmuyor. Birde kafasınıda tam olarak tutamıyor. Yerden kaldırıyor sağa sola dönüyor ama ayakta dikken tutamıyor. Birde sürekli yere doğru eğilmeye çalışıyor. Kucağımda dışa dönük tuttuğumda
Yumuşak şeyleri tutuyor ama bence bilinçli değil rastgele tutuyor. Kavramak değil yumruk atma vurma gibi genelde temasları. Bişeyi tutmak istediginde dudaklarını öne doğru uzatiyor dudaklarıyla yakalamaya calisiyor cok komik 😄
Kafasini dogdugu gunden beri dik tutabiliyordu hepimiz hayret etmistik baslarda birkaç saniye tutuyordu simdi baya uzun uzun tutuyor.
Bişeyleri yakalamayi ogrense de oyuncak alsa agzina goturse oyalansa sürekli benim cingirak sallamam gerekio şuan
Ben de 11 martta doğum yaptim ben de regl olmadım canim.
Bi de bizim en buyuk kurtaricimiz uçan balon oldu. Eski tip lastik balkonlardan değil pepee sünger bob filan gibi karakter balonu poşet gibi bir yapisi var patlamasin diye. Yine de tehlikeli oldugu icin havasini cok az söndürdük gerginliği tamamen gitti patlama tehlikesi hiç kalmadi. Ona hayran hayran bakiyor renkleri büyüledi resmen. Çekip çekip biraktikca cok guzel oyalaniyor yanina yatiyorum balonu salliyorum 45 dk filan duruyor bazen, yoksa mumkun degil.
Sağa sola dönme de bizde yok, ayaklarini sert basip dik durabiliyor dizlerini kirmiyor hatta yıkarken zorlanıyoruz dizlerini kirmadigi icin sirtini yikamak cok zor oluyor. Şuan atak haftasinda, bitince tutmayi ogrenir belki🤷‍♀️

Şu topu almıştım sadece bunu seviyo onca oyuncak aldım bubu tutuyo ağzına götürüyo o kadar bi dene istersen

28 şubatta doğum yaptım ben de regl olmadım daha 2 yılı bulabilir demişti doktor

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-06-16-09-30-905_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-06-06-16-09-30-905_com.miui.gallery.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 117
Kizlar bebiş renkli gözlü doğmuştu zamanla döner dedik ama hala maviş bu çocuk bizim akrabalarda da mavi gözlü çok az var. Gözlerinin renkli olabileceği hiç aklıma bile gelmemişti hamileyken, ben şok 😁 döner mi sizce daha kalir mi boyle?

Eklentiler

• VideoCapture_20220528-141955.webp
    VideoCapture_20220528-141955.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 118
Back
X