Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben döndüre döndüre bunları kullanıyorum kuzuBenim bebeğimde de var ama yüzünde sadece bugün doktora resimlerini attım bebek egzaması nemlendir geçmezse getir dedi ne kullansak ki nemlendirici
Sizin nerelerde vardı benim oğlanın kulak arkası boyun vücut orta bölgeBize de bebek egzaması dedi doktorumuz
Bioderma ato krem kullanıyoruz
İlk günden geçti desem yeridir![]()
Sağol canm bugün hemen denicemBize de bebek egzaması dedi doktorumuz
Bioderma ato krem kullanıyoruz
İlk günden geçti desem yeridir![]()
Sizin nerelerde vardı benim oğlanın kulak arkası boyun vücut orta bölge
o bizde de var memede ağlıyo .tutturana kadar göbeğim çatlıyo.az kilo almış ama boyu uzamış. kakada 4 5 günde yapıyo .uyku ağır basıyo. uyutun beni resmen diyo .eğer uyku almadıysa acıksa bile emmiyo. garip hallerGeçen hafta yaşadık kakası cıpcıvıktı hiç pütür yoktu 3 dk emip etrafa bakıyodu meme görünce çığlık kıyamet asla kilo da alamadı 2 hafta sabitti kilosu bu hafta iştahı yerine geldi geçici bişey yaşadık heralde sizin de öyledir geçicidir garantiii
Benimkinin sadece yüzünde yanaklarında vardıSizin nerelerde vardı benim oğlanın kulak arkası boyun vücut orta bölge
Aynen kurudukça eliyle kaşımaya çalışıyordu elledikçe kızarıyorduBebenin eli sürekli yanaklarda
Biz olduk canım. Doktor bana çok ağır aşılar eve gidince hemen 1 çay kaşığı calpol ver demişti. Ondan mı bilmem hiç sıkıntı yaşamadık. Hatta 2. Ay aşıları daha sıkıntı yapmıştı.Kizlar su menenjit aşısı ve rota bizi çok zorladı kızım emme kabiliyeti gitti çocuk bir salaklasti sanki uyku düzeni şaştı ağrıyor sanırım ağlama cumartesi sabahtan bu yana
Menenjit bexsero sanırım ağrı yapan kimler oldu sizler nasılsınız
Oyşş göbüşe bak maşşallah. Bizim de aynen böyle renkleri normalde soluk ama sıcaklayinca cok ağlayınca banyo yapinca kizariyor. Bugun alninda cikti mesela kaşlarının icinden sacina kadar dalga dalga kirmizi yuzunun baska yerinde yok çözemedim ben bu işiNormalde böyle bsk kuru yerler belli hep bişey olup kudurunca oralar hep kıpkırmızı oluyo kabarıyo
Of yeminle aynı ya napcaz bunlarla bilmemOyşş göbüşe bak maşşallah. Bizim de aynen böyle renkleri normalde soluk ama sıcaklayinca cok ağlayınca banyo yapinca kizariyor. Bugun alninda cikti mesela kaşlarının icinden sacina kadar dalga dalga kirmizi yuzunun baska yerinde yok çözemedim ben bu işi
Ben 11 martta doğum yaptım daha regl olmadımKızlar kızım 16subatta doğdu ve ben 2ayllikken regl oldum 17nisanda.Ama 9mayista tekrar regl oldum 3hafta sonra.Bugun yine regl geldi.Bu nasıl düzensizlik ya.Varmi böyle şeyler yaşayanlar?
Yumuşak şeyleri tutuyor ama bence bilinçli değil rastgele tutuyor. Kavramak değil yumruk atma vurma gibi genelde temasları. Bişeyi tutmak istediginde dudaklarını öne doğru uzatiyor dudaklarıyla yakalamaya calisiyor cok komikKızlar bebekleriniz birşeyleri tutabiliyor mu? İnternette tutar ağzına götürür yazıyor ama benim bebeğim 5 gün sonra 3. Ayını doldurduğu halde tutmuyor. Birde kafasınıda tam olarak tutamıyor. Yerden kaldırıyor sağa sola dönüyor ama ayakta dikken tutamıyor. Birde sürekli yere doğru eğilmeye çalışıyor. Kucağımda dışa dönük tuttuğumda
Şu topu almıştım sadece bunu seviyo onca oyuncak aldım bubu tutuyo ağzına götürüyo o kadar bi dene istersenKızlar bebekleriniz birşeyleri tutabiliyor mu? İnternette tutar ağzına götürür yazıyor ama benim bebeğim 5 gün sonra 3. Ayını doldurduğu halde tutmuyor. Birde kafasınıda tam olarak tutamıyor. Yerden kaldırıyor sağa sola dönüyor ama ayakta dikken tutamıyor. Birde sürekli yere doğru eğilmeye çalışıyor. Kucağımda dışa dönük tuttuğumda