Yumuşak şeyleri tutuyor ama bence bilinçli değil rastgele tutuyor. Kavramak değil yumruk atma vurma gibi genelde temasları. Bişeyi tutmak istediginde dudaklarını öne doğru uzatiyor dudaklarıyla yakalamaya calisiyor cok komik

Kafasini dogdugu gunden beri dik tutabiliyordu hepimiz hayret etmistik baslarda birkaç saniye tutuyordu simdi baya uzun uzun tutuyor.
Bişeyleri yakalamayi ogrense de oyuncak alsa agzina goturse oyalansa sürekli benim cingirak sallamam gerekio şuan
Ben de 11 martta doğum yaptim ben de regl olmadım canim.
Bi de bizim en buyuk kurtaricimiz uçan balon oldu. Eski tip lastik balkonlardan değil pepee sünger bob filan gibi karakter balonu poşet gibi bir yapisi var patlamasin diye. Yine de tehlikeli oldugu icin havasini cok az söndürdük gerginliği tamamen gitti patlama tehlikesi hiç kalmadi. Ona hayran hayran bakiyor renkleri büyüledi resmen. Çekip çekip biraktikca cok guzel oyalaniyor yanina yatiyorum balonu salliyorum 45 dk filan duruyor bazen, yoksa mumkun degil.
Sağa sola dönme de bizde yok, ayaklarini sert basip dik durabiliyor dizlerini kirmiyor hatta yıkarken zorlanıyoruz dizlerini kirmadigi icin sirtini yikamak cok zor oluyor. Şuan atak haftasinda, bitince tutmayi ogrenir belki